reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Mamca :*
24 tydzien to jeszcze nie czas ale blizej niz dalej:)

Zjadla przed chwila 2 cyce- zglupialam
Powiedz mi jak wiesz wkladke zakladaja od razau jak siprzyjdzie do gp i powie ze chce czy bedzie umawial na kolejna?

jestem jestem..

a Wy jesteście do nie nadrobienia.. normalnie:szok:..

żyję:-D

jak Wam wcześniej pisałam dostałam mnóstwo ubrań.. tak, teraz mam prania non stop.. a o prasowaniu nawet nie wspomnę:szok:

a przy trójcy to się ciągnie jak flaki z olejem..

ogarne sie i obiecuje poprawę..

buziaczki dla wszystkich
aaaaa

i witam nowe mamy...:-):-)

Zapiekanka taka se. Zawsze robiłam z krojonych ziemniaków i lepsza była, więc pozostanę przy starym przepissie.
Poziomki zakładają od razu, tylko kontrolują czy w ciąży nie jesteś. Przynajmniej tak mi ostatnio moja ginka gadała, bo mnie namawiała.
Happymama współczuję. Odpoczywaj i uważaj na siebie.
Magda to najlepszy moment co by się do dzieła brać.
Mamcia ja uwielbiam zapiekanki, jak masz jakieś dobre i nie pracochłonne to dawaj przepis:-)

spadam Młodego karmić

Magada witaj i rozgosc sie :-).

Annaoj ,to ja zawsze tak ogólnie ja chwalilam ,a teraz masz rację chwalić za małe szczegóły ,dzięki :-),.
Z ta zapiekanka to fajnie bo zrobiłeś i teraz wiedz ze stara metoda na zapiekanke jest lepsza :-).

Liza współczuję @ i życzę udanych urodzin córki :-).

Poziomki ,fajnie ze sie odezwalas :-), fajnie ze tam wszystko sobie poukladaliscie :-), a jak szkoła dzieci ? Moze mala już nie chce cyca ?

O 13 odebralam oliwke ,dzis byli w szkole na spacerku więc oliwka zadowolona :-). Spacerkiem do domu,obiad i na tańce ,ali sie łamał trochę i wychodzi i nie uczestniczyl w całych zajęciach ,ale nie będę go zmuszać przeciesz prawda ? Po tańcach plac zabaw ,w domu już dzieci wykapane ,właśnie im bajki puscilam ,kolację też już pojedli :-), ja czekam na M bo ma być zaraz z pracy ,trochę po 20 kładę dzieci .

Happymama kurcze niedobrze z ta szyjka ,wiem ze ciężko ale łez jak najwięcej .

reklama
Poziomki ten sam argument użyłam w rozmowie ale go nie przekonał. On poprostu uważa że nie mamy miejsca na kolejne dziecko. mamy 3 pokoje, 1 to nasza sypialnia, salon no i dzieci pokój. Mamy zamiar się zacząc budowaćn no ale to trochę potrwa.

Do góry