reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hejka :)

Nadrobilam ale mój mózg dzis nie pracuje :p @ dostalam i kurde wszystko mnie boli :p
Powoli sprzatam i szykuje na urodizny Hani mialy byc jutro ale mama Ł chce by bylo w neidziele wiec juz sama niewiem...
musze isc kupic swieczke jeszcze Hani i bedzie wsio :p jedno ciasto dzis zrobilam. a dugie to juz bedzie takie urodzinowe :) biszkoptu nie robie bo sie nie uda, ja wiem o tym dzis robiac plesniaka do bialka mi z kazdym jajkiem zoltko wpadalo, i musialam wyciagac... takze daje se spokoj :p akurat tak wypadlo ze na 2 musialabym piec :p dla Dnaielka biszkopta upieke bo bedzie przed @ :-)
No i w sumie za 15min juz mykam po Daniela, potem po Hanie... i zleci czas... :tak:

milego piatku :-)

reklama
Witam:)
Można dołączyć? Co prawda mam tylko dwójkę dzieciaczków, choć bardzo bym chciała przynajmniej jeszcze jedno. czytam Was już od dawna i kilka razy chciałam coś napisać ale nie wiedziałam czy z dwójką mnie przyjmiecie:)

hello
fajna pogoda dzisiaj, spacerek zaliczyłam, ale chyba jeszcze się wybiorę, kto wie jak się niedługo zrobi.
Testuję dzisiaj nowy przepis na obiad, zapiekanka ziemniaczana z parmezanem, ciekawa jestem jak wyjdzie.

Jeśli chodzi o teksty ludzi, to u mnie raczej pozytywnie reagowali. Oczywiście wiem, że niektórzy za plecami gadali "po co im to", ale się nie przejmuję. Rozwalają mnie teksty "ale więcej już nie chcecie"

St:baffled:efaa my mamy Casio CTK-2100. Takie nam chłopak koleżanki doradził, który gra, więc lepiej się zna niż my. Nauczyciel Igora tez twierdzi, że jest ok.
Dorota myślę, że właśnie takimi zajęciami rozwijasz jej zainteresowania, no i jak chwalisz pracę, tylko ponoć powinno się konkretne detale, a nie ogólnikowo, to też ją motywuje.
Co do dzieciaków, to już Ci kiedyś pisałam, że tak naprawdę macie ich nie dwoje. A uważam, że jeśli Ci pisane kolejne, to na pewno się pojawi.
Magada zapraszamy, tylko uprzedzam, że przy nas od chcenia szybko do "roboty" przystąpisz;-)

Mnie czeka wizyta u nauczycielki Igora:baffled: Młody zapomniał zeszytu, a wiedziałam, że mieli zadanie. Kazałam mu iść do sąsiada i zadanie zrobić na kartce, co by "bz" nie dostał, bo uznałam, że karą będzie dla niego to, że jeszcze raz będzie musiał pisać w zeszycie jak przyniesie. A babka mu i tak "bz" wstawiła, bo stwierdziła, że to nie jest wytłumaczenie.
Nie komentowałam przy Igorze, ale kurcze co za bezsens, przecież nie dość, że to demotywujące dla niego, to jeszcze podważa nasz autorytet. Zobaczymy co powie jak się przejdę.

lecę testować mój obiad

Annaoj ja bym już z chęcią do "roboty się zabrała" ale mój mąż nie chce. A mam tylko dwa miesiące aby zajść w ciążę, bo w styczniu konczy mi się umowa. Teraz jestem na wychowawczym, i tak tam juz nie wrócę a jak znajdę nową pracę na umowę to nie wiem czy będę chciała znów odchodzić. Narazie dorabiam sobie w sklepie bez umowy.

Choć jest mała szansa, bo do dwóch poprzednich ciąż też musiałam go namawiać:-D

Hej lasencje:)
Przepraszam al nie mialam neta i nadal mam w tel tylko.
U nas wszystko ok dzieciaki zadowolone z chalupy-my tez powoli konczymy papierkowe sprawy zalatwiac.

Mam od razu do Was prosbe napiszcie mi co o tym myslicie.
Od 3 dni boli mnie brzuch jak na @ nawet krzyz. @ nie mam od porodu. Mam zawroty glowy.Dzisiaj rano Jagoda ni z tego ni z owego odmowila cycka!! po kilku godz poszlam po mleko mm bo byla glodna i ladnie je zjadla.

Magda powiwdz ze jek nie zajdziesz to kasy nie bedzie bo umowa soe konczy. a zanim znajdzies nowa prace...;))))

Annaoj ciekawa jestem co baba powie.
My mamy dziaj pizze wlasnej roboty ale na Twoja zapiekanke si oblizalam:)

Liza ja tez sie szykuje na urodziny Gabi naniedziele i robie ciasto marfefkowe w ksztalcie Hello kitty

Stefacmoim zdaniem rodzice majacy jedno dziecko nie powinni sie wogole odzywac a zaloze sie ze przedszkola calotygodniowe beda mialy wziecie-biedne dzieci.

My tutaj nie wzbudzamy jakis specjalnych sensacjii.

Ostatnia edycja:
magada witaj!

poziomki- nie mam pojęcia co to może być, może okres nadchodzi albo ciąża kolejna, robiłaś test?

ja tak na szybko, byłam dzisiaj u gina, tak jak czułam szyjka się skróciła trochę ,ma 3,7cm i jest miękka. Według lekarza trzyma ale mały jest głową w dół bardzo nisko i strasznie napiera. Muszę leżeć jak najwięcej.
Jestem niepocieszona:-(

Poziomki super ze sie odezwalas, i ze wam sie wszystko super uklada :tak:.
Magda wtamy nowa mamusie :tak:, wiem jak silne jest pragnienie 3 dziecka :tak:, a maz bardzo nie chce?
annaoj witaj w klubie my tez wlasnie wrocilismy z 3 godzinnego spacerku :tak:, u nas tez caly czas piekna pogoda. Ja czesto zapiekanki robie w roznych postaciach mniamiiii, napewno bedzie pyszna. Zakupy zrobione dzieciaki na 2 placach zabaw sie wylataly, oczywiscie Lily i tak mi afere zrobila ze do domu idziemy :crazy:, a mi sie tak sikac chcialo ze juz nie moglam na tym placu zabaw usiedziec :dry:.
M dzwonil ze wraca z roboty, teraz lece obiadek ugotowac. Dzis spagetti zrobie bo mam ogromna ochote ;-).

magada witaj!

poziomki- nie mam pojęcia co to może być, może okres nadchodzi albo ciąża kolejna, robiłaś test?

ja tak na szybko, byłam dzisiaj u gina, tak jak czułam szyjka się skróciła trochę ,ma 3,7cm i jest miękka. Według lekarza trzyma ale mały jest głową w dół bardzo nisko i strasznie napiera. Muszę leżeć jak najwięcej.
Jestem niepocieszona:-(
Ojej to naprawde mialas racje z ta szyjka :-(, uwazaj na siebie i naprawde lez jak najwiecej.

reklama
Happy nie moge zobaczyc suwaczkow,ktory to tydzien??
Masz jeszcze kawal szyjki:)
Trzym sie i odpoczywaj

Test robilam dzisiaj i negatywny.

Mamcia pistaram sie czesciej odzywac:)

Martwi mnie to ze nie chce cycka-nigdy tak nie mialam

Do góry