reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

antonia- jaki blond ślicznotek:-)

ania- trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.

wiecie co chyba to co mnie boli to jednak spojenie, we wtorek na wizycie zapytam o to koniecznie. Dzisiaj mnie chwycił taki ból że myślałam że do domu nie dojdę. Syn nie poszedł na trening taekwondo bo się bałam że nie dam razy go z tym bólem odebrać a męża nie ma do 21.30 . Jak trochę poleżałam to przeszło...masakra!

a w ogóle to padam na pyszczek i idę się już chyba legnąć.

reklama
happymama mnie tak z corka spojenie bolalo. Pod koniec ciazy to czulam jakbym ja miedzy nogami miala :sorry2:, tylko sie modlilam zeby do terminu cesarki dociagnac.
Ja jak mam kichnac to zginam sie w pol bo chyba by mnie rozerwalo :baffled:, i tak w nocy siadam po kilka razy, masakra normalnie.
Ania na ktora juto masz wizyte?

Antonia, dlatego właśnie zazdroszczę klimatów portugalskich... Ja aż tak specjalnie za upałami nie przepadam, ale uwielbiam morze, ten błękit nieba... Cudowny... A synus śliczny jak marzenie... :-)

Ania ojkce, witaj w domciu... Czekamy na fotki Wiktorka... No i na relacje z porodu.. Normalnie rodzilas?

Aniu, kciukasy za jutrzejsza wizytę..;-)

Iwona... Super... Jaka Klaudia zdolna... Czyli poszła jako 6latek do 1 klasy

Mamcia, cieszę się, ze z dzieckiem w porządku... Kamień z serca... To teraz nic, tylko cieszyć się ciąża.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny to taki aniołek z loczkami ale za uszami swoje ma teraz chce zostać surferem, a jeszcze niedawno chciał zostać hodowcą ryb
bangkok_09.jpg

Podejrzewam, że czeka mnie z nim bardzo ciekawe życie .... ha ha ha

pysia25, tu wcale nie jest gorąco :-) klimat jest super, 30 stopni ale wiaterek od oceanu robi swoje i jest nie powiem bardzo przyjemnie :cool2:
Powiem Wam, że jakbym miała polecać miejsce do mieszkania to właśnie Portugalia choć sa bardzo różne opinie.

Co do ciąży to ja jestem cyborg chyba bo mnie nic nie bolało. Z Sofii miałam tylko mdłości ale krótko a tak nic a nic.
Do końca chodziłam do pracy. Urodziłam w weekend ( Sofii ) akurat impreza była i musieliśmy karetkę wołać bo nikt nie mógł auta prowadzić ale wspominam fajnie bo wszyscy goście stali pod szpitalem i śpiewali z radości

PS. jeszcze trochę się tu gubię, nie pamietam wszystkich i nie wiem jak wkleić te kalendarze dzieci pod moimi wpisami :no:

Załączniki

• bangkok_09.jpg
    bangkok_09.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Antonia wystarczy ze klikniesz na ktorys suwaczek od nas i ci sie wyswietli strona, a tam krok po kroku wszystko jest napisane na koncu skopiuj adres url i wklej w swoj podpis w swoim profilu :tak:.

ania kciuki za wizytę
mamcia happymama współczuję dolegliwosci

annaoj czekamy na ciecie i relacje z porodu;-)

antonia sunys cudny a to zdjecie na desce po prostu boskie

iwona gratuluje córci, ja sie dla odmiany znowu martwię o najstarszego, czy aby na pewno dobrze ze poszedł do tej 1szej klasy, czytac umie, wiadomo ze nie płynnie ale umie, litery zna, drukowane pisac umie, dodawac odejmowac do 20 tez umie, zobaczymy co z tego wyniknie
no i oczywiscie zaczyna sie kuchanie i smarkanie

Hej.... u mnie pochmurno i deszczowo..

trójca.. lekko zakatarzona.. i szaleństwo w domu mam ...zresztą jak zawsze:-D
antonia... oj synek będzie łamał serca dziewczynom.. super
ciężarówki..3mam za Was kciuki...

... lecę na kawkę ktooo chce??

Witajcie,niedawno dopiero wróciłam do domu z alankiem,po szkole w mopsie byłam ale nic nie zalatwilam więc pójdę dziś jeszcze raz po godz 13 :-), idę na kawie i śniadanie i ogarnąć i wpadne zaniedlugo :-).

Rafael już łamie serca dziewczynom, nawet starszym :szok:

ale ja mam dziś lenia :-pa w pracy trzeba pracować, dobrze, że mam wolny zawód to mogę sobie pozwolić na małe nicnierobienie czasem ale i tak trzeba się brać bo wydatki się zwalają w najmniej odpowiednim momencie :cool2:

Ja już druga kawę piję, zaraz zabieram się za projekt i wycenę , potem po dzieciaki, dzisiaj na plaży szukają małych zwierzątek - lekcja botaniki i zoologi się kłania.

reklama
Mamcia super wieści :-). Dla pocieszenia to nie smutaj sie bo większość z nas jest cały dzień sama w domu z dziecmi .

Ania 3 mam kciuki za wizytę i zdawaj relacje po :-).

Happymama idź do lekarza .

Iwonka gratuluje wyników córki w nauce :-).

Posprzatalam ,jeszcze odkurzyc i pranie powiesić a tak to już wszystko zrobione ,dostałam lenia nic mi sie nie chce,

Do góry