reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota jedziemy do Uk

Stefa w Warszawie powinny byc takie hotele-poszukam. Ile siostra placila?

M jak to uslyszal to sie wsciek,nigdy sie do niej nie odezwie juz

reklama
poziomki, a moze hostel ? jest tani i mozna na krótko wynająć. a wczesniej nie mozesz sie przeprowadzić ?

Teściowa pewnie boi się, że tak szybko się od niej nie wyniesiesz albo z narzeczonym nie będzie mogła na golasa po domu biegać

Szukam jeszcze po znajomych mieszkania.
Nie moge wczesniej wyjechac bo na dowod Jagody czekam.

Ona nie boi sie ze ja u niej zostane-jej rodzina przeszkada. M samego tez by nie chciala.

Madii77 wielkie buziaki dla Twojej Trójcy i wszystkiego najlepszego :-) i zdrówka :-)

Ania to jutro czekamy na relację czy jedno ;-) oby zdrowe :-)
hehe :p fajnie brzmi że dzieciak będzie się ze szczurami musiał dzielić :-D

poziomki trzymam kciuki żeby jakieś rozwiązanie szybko się znalazło- ja nie lubię niepewności więc już bym oszalała na Twoim miejscu ...
a Teściowej współczuję -wredna naprawdę.. :angry::szok:

annaoj czekamy :-) nacieszcie się sobą spokojnie :-)

A ja się muszę pochwalić że dziś nauczycielka powiedziała że Klaudia jest w grupie najlepiej uczących się w klasie póki co- sprawdzała ich pisanie, czytanie itp. Więc duma Mnie dziś rozpiera :-)

Wlasnie dostalam wyniki ze szpitala na syndrom Downa, wyniki bardzo dobre, teraz juz jestem spokoja o dzidzie w brzuszku :tak:.
Dostalam tez date na nastepne usg. na 22.10 :tak:, na polowkowe i ostatnie juz (w uk sa tylko 2 usg. w ciazy jesli ciaza przebiega prawidlowo).

Iwona super ze taka zdolna masz corke :tak:, nasz syn tez sie dobrze uczy i mam nadzieje ze tak bedzie dalej ;-).
Ania trzymam kciuki za wizyte &&&&&&. Pierwsza zawsze jest taka stresujaca. JA pierwsza wizyte i usg mialam w 13+2 tyg., tyle musialam sie wyczekac ze szok, ale tak to tutaj jest.

Jak te dni mi uciekają, szok :szok:
Dzieciaki w przedszkolu szaleją bo jutro idą szukać mikro zwierząt na plaży , hehe
Dorota nie daj się facetowi bo to do niczego dobrego nie doprowadzi, poziomki ty tez bądź dzielna a kiedyś się babie pięknie odwdzięczysz i dopiero jej oczy wyjdą
:-D

moje dziecię postanowiło zostać zawodowym surferem :szok: ciekawe ile razy jeszcze zmieni zdanie ...
r.jpg

Załączniki

• r.jpg
    r.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Antonia super fotka :tak:, przystojniak Ci rosnie ;-).
Mi ten tydz sie dluzy bo M od rana do nocy w robocie i ciagle sama z dzieciakami siedze.....

reklama
Wlasnie dostalam wyniki ze szpitala na syndrom Downa, wyniki bardzo dobre, teraz juz jestem spokoja o dzidzie w brzuszku :tak:.
Dostalam tez date na nastepne usg. na 22.10 :tak:, na polowkowe i ostatnie juz (w uk sa tylko 2 usg. w ciazy jesli ciaza przebiega prawidlowo).

Iwona super ze taka zdolna masz corke :tak:, nasz syn tez sie dobrze uczy i mam nadzieje ze tak bedzie dalej ;-).
Ania trzymam kciuki za wizyte &&&&&&. Pierwsza zawsze jest taka stresujaca. JA pierwsza wizyte i usg mialam w 13+2 tyg., tyle musialam sie wyczekac ze szok, ale tak to tutaj jest.
super wieści :-D
to moja druga wizyta, pierwszą miałam 2 tygodnie temu (6 tydzień) to tylko mi powiedział że jest w macicy i ma 4 milimetry ale serca nie widzi bo ma słaby sprzęt :baffled: i mam przyjść za 2 tygodnie to już mi kartę założy i witaminy zapisze
jak zrobi mi problem z L4 to już mam namiary na dwie ginki co nie robią problemu więc spoko :biggrin2:

antonia ale super fotka, jak kadr z filmu :biggrin2: a synuś będzie serca łamać :tak::-D
poziomki powodzenia, trzymaj się dzielnie

Do góry