reklama
Liza
Fanka BB :)
Pysia moze i tak, zreszta ja ostatnie miesiace mialam ciezkie wiec chyba kiedys musialam peknąc... akrat teraz przypadlo oby szybko mi przeszlo
U mnie dzis slonce sie pokazali, niebieskie niebo, ale wczoraj od 18 padalo do poznej nocy :/ no ale chlodno jest jednak, to juz nie lato, czuc jesien...
U mnie dzis slonce sie pokazali, niebieskie niebo, ale wczoraj od 18 padalo do poznej nocy :/ no ale chlodno jest jednak, to juz nie lato, czuc jesien...
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
cześć dziewczyny
daje tylko znać, że od wczoraj jesteśmy w domku. Jak sie trochę ogarnę, to się odezwę. Kilka dni potrzebuję
Bardzo dziękuje za gratulację
do zklikania
daje tylko znać, że od wczoraj jesteśmy w domku. Jak sie trochę ogarnę, to się odezwę. Kilka dni potrzebuję
Bardzo dziękuje za gratulację
do zklikania
poziomki
mama 00 08 11 13 15
z nazeczonym jest 30 lat wiec to zadna niwosc hehe
Mam nadzieje jej nigdy wiecej nie ujrzec...
planu nie mam szukam czegos...
Mam nadzieje jej nigdy wiecej nie ujrzec...
planu nie mam szukam czegos...
poziomki !! kurde ale lipa wielka .. 5 dzieci i masz sie włuczyć po katach bo stara pi*** z nażeczonym w jednym pokoju nie może przemieszkać ! ehh a może jakies takie hotele mieszkalne sa u was? Moja siostra w takim mieszkała przez miesiac wlasnie jak szukała mieszkania ! poszukaj moze cos znajdziesz ehhh ..
ania138
miłość w trzech wymiarach
annaoj to fantastycznie, ogarniaj się i daj jakieś fotki :-)
Liza
Fanka BB :)
annaoj czekamy na was )) trzymaj sie...
poziomki moze z tym hotelen to nie taki zly pomysl...? trzymam kciuki!
poziomki moze z tym hotelen to nie taki zly pomysl...? trzymam kciuki!
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ania i wykrakalas hi,nie mam sił dokończyć obiadu ,ogólnie dostałam mega lenia .
Poziomki brak słów na babsko :-(, a co po tych 3 tyg? Rozumiem ze macie jakiś plan ?
Annaoj kce ,witamy i czekamy :-)=
No i mam lenia ,miałam iść po oliwke na 13 bo miałam zabrać ich na to zebranie ale okazało sie ze idę sama,a oliwka lubi świetlicę więc pójdę po nią później niech sie na świetlicy pobawi jak dziecko lubi :-).
Poziomki brak słów na babsko :-(, a co po tych 3 tyg? Rozumiem ze macie jakiś plan ?
Annaoj kce ,witamy i czekamy :-)=
No i mam lenia ,miałam iść po oliwke na 13 bo miałam zabrać ich na to zebranie ale okazało sie ze idę sama,a oliwka lubi świetlicę więc pójdę po nią później niech sie na świetlicy pobawi jak dziecko lubi :-).
reklama
Jej ale naskrobalyscie ....
madii77 wszystkiego najlepszego dla calej 3!!!!
poziomki normalnie szok przezylam jak przeczytalam Twojego posta , co za babsztyl okropny!!!!! Co Ty biedna teraz zrobisz, wszystko na Twojej glowie :-(.
Ja dzis koltety zrobie na obiad, na sniadanie zjadlam 2 paczki i kawa , i teraz mi niedobrze sie zrobilo .
U nas znowu zimno i deszcz.....
madii77 wszystkiego najlepszego dla calej 3!!!!
poziomki normalnie szok przezylam jak przeczytalam Twojego posta , co za babsztyl okropny!!!!! Co Ty biedna teraz zrobisz, wszystko na Twojej glowie :-(.
Ja dzis koltety zrobie na obiad, na sniadanie zjadlam 2 paczki i kawa , i teraz mi niedobrze sie zrobilo .
U nas znowu zimno i deszcz.....
Ostatnia edycja:
Podziel się: