reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

madii potrójne zyczonka dla twojej trójcy, wszystkiego naj naj naj, i całusy dla kazdej

poziomki o kurka to niewesoło, a babsko wredne :wściekła/y:

nie wiem co jest ale nie mogę wejsc na grupę a wczoraj mogłam:confused:

reklama
Pysia moze i tak, zreszta ja ostatnie miesiace mialam ciezkie wiec chyba kiedys musialam peknąc... akrat teraz przypadlo :sorry2: oby szybko mi przeszlo :p

U mnie dzis slonce sie pokazali, niebieskie niebo, ale wczoraj od 18 padalo do poznej nocy :/ no ale chlodno jest jednak, to juz nie lato, czuc jesien... :tak:

cześć dziewczyny

daje tylko znać, że od wczoraj jesteśmy w domku. Jak sie trochę ogarnę, to się odezwę. Kilka dni potrzebuję
biggrin.gif

Bardzo dziękuje za gratulację

do zklikania

poziomki !! kurde ale lipa wielka .. 5 dzieci i masz sie włuczyć po katach bo stara pi*** z nażeczonym w jednym pokoju nie może przemieszkać ! ehh a może jakies takie hotele mieszkalne sa u was? Moja siostra w takim mieszkała przez miesiac wlasnie jak szukała mieszkania ! poszukaj moze cos znajdziesz ehhh ..

Ania i wykrakalas hi,nie mam sił dokończyć obiadu ,ogólnie dostałam mega lenia .

Poziomki brak słów na babsko :-(, a co po tych 3 tyg? Rozumiem ze macie jakiś plan ?

Annaoj kce ,witamy i czekamy :-)=

No i mam lenia ,miałam iść po oliwke na 13 bo miałam zabrać ich na to zebranie ale okazało sie ze idę sama,a oliwka lubi świetlicę więc pójdę po nią później niech sie na świetlicy pobawi jak dziecko lubi :-).

reklama
Jej ale naskrobalyscie :szok:....
madii77 wszystkiego najlepszego dla calej 3!!!!:-D:-D:-D
poziomki normalnie szok przezylam jak przeczytalam Twojego posta :angry:, co za babsztyl okropny!!!!! Co Ty biedna teraz zrobisz, wszystko na Twojej glowie :-(.

Ja dzis koltety zrobie na obiad, na sniadanie zjadlam 2 paczki i kawa :sorry2:, i teraz mi niedobrze sie zrobilo :zawstydzona/y:.
U nas znowu zimno :no: i deszcz.....

Ostatnia edycja:
Do góry