reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Moje kochane .. już od wczoraj wszystko naprawione ! :) wiec bez obaw nikt nas już nie podczyta hihih

dziekujemy koleżance za zwrócenie uwagi :) jakbyś miała ochotę dołączyć do zwariowanych mam to zapraszamy :) hehe chociaż czasem obrywają mamy co mają jednego dzidziusia i sie nad sobą użalaja :) mam nadzieje ze Ty nie z takich :D

liza .. rozumiem cie .. udaj sie na jakas wieczorna imprezke, poczuja sie jak nastolatka :) a potem wroc do rzeczywistosci hehe to czasem pomaga :D

reklama
Dzisiaj nawet mały smoczek
przyszedł na twój 2 roczek.
Przyjmij więc od niego kwiatka
na te Twoje 2 latka.
Wszystkiego najlepszego!

Madi razy 3 :) naj naj naj dla Trójcy ( nie świętej)

Witajcie... środowo...

moja trójca przywitała swoje drugie ur. katarem.. i chyba nici z imprezki...

dorota...próbujcie próbujcie..i nie załamuj się..
Madi wszystkiego naj naj naj dla całej Twojej kochanej trójcy :-), ja również proszę ich ucalowac .
hejka

Dorota szkoda ze @ przyszla ale trzeba probowac dalej :-) ;-) i wspolczuje gorszego dnia...

cos mialam pisac ale zapomnialam :p
Bylam o to dofinansowanie i sie nalezy teraz czekac tylko na wyplate, zawsze to cos :tak:
a w ogole w ten weekend wesele ale wczoraj bylam u lekarza z Danielem i Mikim i Dnaielowi przechodzi a miki dzis jakby mial gorzej... :( wiec niewiem.... dupa totalna, jak zaprowadze Hanie to pojde do apteki...
Ogolnie mam ciezkie dni i mnie wszystko przytlacza.... :-( nie ma sily na te wszystkie problemy klotnie dzieci i wogole...:baffled::zawstydzona/y::-( oby mi szybko przeszlo...
pozdrawiam!

edit. uprawnienia takie ma ta osoba co zakladala grupe wiec trzeba czekac :p

kochana mam tak samo,brak sił i paweru,ogólnie chyba dola złapałam .

Aniu Leonek piękny :-).

Oliwka budziła sie w nocy przez katar,po 24 miała kryzys i płakała ponad godzinę ,ja zmęczona więc bardziej nerwowa ale robiłam przy niej wszystko aby zasnela i udalo sie .

Oliwka z katarem ale bez gorączki poszła do szkoły ,oj ja bym sie drzemla tylko nie wiem co syn na to hi .

Madi
Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego, życia kolorowego
i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!

Ania ja z ostatnią ciążą w 20tygodniu miałam brzuch jak z Synkiem w 8miesiącu :p
a w pierwszej to do 5miesiąca nic nie było widać- ogólnie troszkę przytyłam, ale nie było widać brzuszka ciążowego :p
a ta Twoja Córcia to naprawdę :p a może i jest tam więcej niż jedno? a kiedy na USG się wybierasz?
z pierwszą ciążą miała tak samo do 5 miesiąca nic :confused: a potem bumm :tak::-D
usg mam jutro około 16 i błagam niech będzie tam tylko jedno :tak::tak:
a co do mojej córki, to wczoraj wieczorem dawałam szczurom jeść (obiadek bobovita, wiem wiem dziwnie to brzmi ale polecają dla szczurów i moje to uwielbiają :cool2:) na co moja córka: "o, to teraz nie trzeba będzie kupować specjalnie dla szczurków tylko ten dzieciak będzie się musiał z nimi dzielić....." - DZIECIAK!?!?!?!?!?! :sorry2:
no cóż, to miło że już bierze fakt "dzieciaka" pod uwagę :rofl2:

ja też mam dzisiaj dwa zebrania a tatuś w domu zostaje z dzieciakami ;-):biggrin2:

:dry: jak tak czytam o tych chorobach to aż mnie trzęsie jak sobie pomyślę że znowu się zacznie :dry:
Dorota ale Ty masz wszystko zorganizowane :confused: ja staram zmobilizować się do wzięcia prysznica a gdzie tu obiad :cool2:
Liza fajnie że załatwiłaś kaskę :-) i poprawy nastroju życzę, choć przy takiej pogodzie to nie łatwe

ale u mnie zimno i mokro :baffled: ble

Ostatnia edycja:
Sory dziewczyny ze tak o sobie ale do poniedzialku musimy sie wyproeadzic bo sprzedali wlasciciele mieszkanie. 4 pazdziernika (o ile nie wczesniej) M po nas przyjezdza i mialam te 3 tyg pomieszkac u tesciowej. Tesciowa dzis zadzwonila ze nie wyobraza sobie zebysmy do niej przyjechaly bo ona sie zle czuje i do niej nieraz karetka przyjezdza. Ma 50m2 2 pokoje i mieszka tam z nazeczonym ktory zajmuje 2 pokoj... Nie wiem co zrobic bo nie wynajme mieszkania na 2-3 tyg:(

Madii 1000000000 calusow od nas:**

poziomki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: co za babsko, jak bym swoją słyszała......
a masz jeszcze jakąś rodzinę co by Was przygarnęła na ten czas??
Boziu jak tak można, zamiast się cieszyć i wykorzystać ten czas jak najlepiej, brak kulturalnych słów :wściekła/y:
a co na to Twój M że ona tak postanowiła????

Madi wlasnie! wszystkiego co najlepsze dla Trójcy:))))
poziomki :szok: niezla masz tesciowa.... :/ ehhh 3 tyd szybko by zlecialy widac dla niej to problem :dry: heh...

Dzieki dziewczyny :p jakos musze sobie poradzic, a "wypaduwieczornego imprezowego" nawet nie mam jak zorganizowac :/ sama mam isc? :p nie mam wogole tutaj znajomych :-(

Ania.. dziękuję i przekaże Trójcy życzenia.
poziomki.. szok...:szok::szok::szok:
sytuacja nieciekawa to mało powiedziane.... no nie wiem co Ci doradzić..

reklama
Hej, piszę z komórki, wiec sorki za błędy i ze mało...

madii, najlepsze życzenie dla Twojej trojeczki... Zdrówka, mnóstwa przentów, udanej imprezy... :-) moc buziaków...

Ania, no to życzę, by było tak jak chcesz... I oby zdrowe...

Poziomki, ale się porobiło... A tesciowa ma narzeczonego?:szok::baffled: Moja ciocia od strony M też sobie takowego "przyjaciela" znalazła... Zachowuje się wtedy czasem jak nastolatka... :-) szkoda, ze Was nie przechowa... a macie jeszczejakis inny pomysł?

Liza, to może przez początek roku szkolnego... Ja też mam czasem nerwa, poprostu nielubie września, potem juz jest lepiej...

Ostatnia edycja:
Do góry