reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ja tez staram sie jak pieknie to napisalas "delektowac" ta ciaza :tak:, bo wiem ze to moja ostatnia ciaza.
U mnie tez jakos nie ma zainteresowania wnukami :sorry2:, no ale juz sie z tym pogodzilam.
Ja tez ciagle glodna chodze :sorry2:.

Wlasnie syn krzyczy z kibelka ze zrobil kupe jak carrot :shocked2:, chyba chodzi mu o ksztalt :happy2:.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale naprodukowalyscie hi :-).

Monika moja oliwka jest z tego rocznika 2008 ale z października i sama jestem ciekawa co tam zaś wymyśla czy wszyscy idą do 1 klasy z 2008 czy do zerowki ?

Aniu współczuję ,ale u mnie z mama jest tak samo :-(.

Odebralam oliwke i już z katarem wyszła ze szkoły,poszłam z nimi na plac zabaw,po godz 17 w domu,o 20 dzieci usnely ,ja popoludniu dziś @ dostałam .

Ja też uwielbiam brzuszki ciazowe :-), zawsze lubialam stan ciazy :-).

Idę zaraz spac bo boję sie ze może być gorsza noc bo mogą mi sie dzieci rozłożyć ale oby nie .

Ania ja z ostatnią ciążą w 20tygodniu miałam brzuch jak z Synkiem w 8miesiącu :p
a w pierwszej to do 5miesiąca nic nie było widać- ogólnie troszkę przytyłam, ale nie było widać brzuszka ciążowego :p
a ta Twoja Córcia to naprawdę :p a może i jest tam więcej niż jedno? a kiedy na USG się wybierasz?

Mamcia też uwielbiam stan ciążowy :)

happymama ja tak chciałam się delektować statnią- ale tyle mieliśmy wtedy na głowie, tyle się działo, że nawet nie wiem kiedy mi minęła :( i z delektowania nici :(

jeśli będzie kiedyś czwarta ciąża to obiecałam sobie że zrobię wszystko czego nie zrobiłam itp. w poprzednich :p i będę się delektować każdym dniem od początku :)

Dorota zdrówka dla dzieciaków-niech nie chorują. mój też dzisiaj jakiś lekki katarek przez chwilę, ale mu potem przeszło więc też mam nadzieję że nic go nie złapie.

spokojnej nocki :)
u Mnie dzieci od wczoraj o 20padają :) jak cudnie :) -nie to co o 23-24 jak to miały w zwyczaju jeszcze niedawno :p

Dziewczyny wpadłam Wam tylko napisać, że przez przypadek byłam na Waszej grupie i że można spokojnie wszystko czytać tylko pisać nie można. Pewnie coś nie tak poszło przy zakładaniu:) Koleżanka- opiekunka grupy niech coś tam pogrzebie czy napisze do kogo trzeba i zablokuje:) Pozdrawiam

Witajcie... środowo...

moja trójca przywitała swoje drugie ur. katarem.. i chyba nici z imprezki...

dorota...próbujcie próbujcie..i nie załamuj się..

Dziewczyny wpadłam Wam tylko napisać, że przez przypadek byłam na Waszej grupie i że można spokojnie wszystko czytać tylko pisać nie można. Pewnie coś nie tak poszło przy zakładaniu:) Koleżanka- opiekunka grupy niech coś tam pogrzebie czy napisze do kogo trzeba i zablokuje:) Pozdrawiam

oj to nie dobrze...

czesc laski

ja sie dzis ledwo zwlokłam z łóżka:( tak mi sie spać chciało

tak zachwalacie stan ciąży a ja.....jakoś srednio ten stan lubię:/ złe samopoczucie, ograniczenia, niegramotność, i te nerwy o dzidzie....nie dla mnie, ale widać ktoś tam na górze myśli inaczej. dobrze,że już mi coraz mniej zostało

zaraz usne wiec ide cos porobic

Oj to niedobrze ze nasz zamknięty można czytac :-(, dziewczyny ja nie mam oprawnien więc ktoś kto ma i sie zna na tym to prosimy aby to naprawić .

Ja już po porannym spacerze do szkoły ,z alankiem do sklepu,pies też był z nami :-), wróciłam to już pozmywalam,naszykowalam wszystko do obiadu,łóżka zascielilam ,alan bawi sie balonem ,ja kawie i bb :-), na sniadanko kluchy na parze :-).

Dziś mam zebranie w szkole o 16.30 ,pytałam dziś rano pani i nie można wziasc dzieci,a zebranie ważne bo powiedza co i jak ,M uda sie dziś wrócić wcześniej z pracy ,M wróci koło 16 więc ja pójdę na zebranie :-).

hejka

Dorota szkoda ze @ przyszla ale trzeba probowac dalej :-) ;-) i wspolczuje gorszego dnia...

cos mialam pisac ale zapomnialam :p
Bylam o to dofinansowanie i sie nalezy teraz czekac tylko na wyplate, zawsze to cos :tak:
a w ogole w ten weekend wesele ale wczoraj bylam u lekarza z Danielem i Mikim i Dnaielowi przechodzi a miki dzis jakby mial gorzej... :( wiec niewiem.... dupa totalna, jak zaprowadze Hanie to pojde do apteki...
Ogolnie mam ciezkie dni i mnie wszystko przytlacza.... :-( nie ma sily na te wszystkie problemy klotnie dzieci i wogole...:baffled::zawstydzona/y::-( oby mi szybko przeszlo...
pozdrawiam!

edit. uprawnienia takie ma ta osoba co zakladala grupe wiec trzeba czekac :p

reklama
Liza pewnie ze kazdy grosz sie liczy, ja tez czekam na wpłate:) jutro bedzie lepiej,czasami tez trzeba sie wydołowac, nie jestesmy supermenami

Do góry