dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Mamcia napewno będzie wszystko ok,nie ma innej opcjiDorota nie mam wyjscia mieszkam tu musze sie pogodzic z angielska sluzba zdrowia;-), w drugiej ciazy bylo gorzej bo ciagle porownywalam ciaze do pierwszej prowadzonej w pl. Teraz juz jest ok, przezwyczailam sie .
U nas dzis pozno obiadek bo M wraca dopiero z pracy, dzis wolowinka w sosie grzybowym, udalo mi sie dostac troszke grzybkow z pl . Do tego ziemnieczki i fasolka szparagowa...
Antonina dokladnie BB wciaga bardzo ;-).
Ja od 2 ciazy czyli od oliwki mam te usg genetyczne i kolejowe najpierw ze względu na poronienie,później przy spanie ze alanku ze względu na chorobę oliwki,konfliktu ,kochana skoro gin mówi ze nie ma sie czego obawiać to staraj sie nie martwić :-).mamcia- tak dokładnie termin mam na 9 luty więc z tego co widzę ty będziesz następna po mnie
Stefaa- tak, już 3 tygodnie bez tych okropnych mdłości...jupiiii;-)
ktoś tu mnie pytał o płeć ( sorry ale zapomniałam) nie znam jeszcze i jakoś specjalnie nie palę się do poznania. Za tydzień połówkowe więc może się dowiem ale bardziej mnie stresuje czy wszystko będzie ok. bo nie miałam usg genetycznego ze względu na to że nie mam 35 lat i się nie załapałam na bezpłatne. Lekarz mnie uspokajał że nie widzi podstaw do zmartwień i do wykonywania tego usg. Usg robi mi na każdej wizycie w sumie.
u nas niedziela minęła spokojnie i leniwie w sumie. Mąż wysprzątał łazienkę na wysoki połysk:-) ja trochę poprasowałam. Odwiedzili nas znajomi z dwójką dzieci i trzecim w drodze a teraz czekam na pizze na kolację
Ja nic nie wiedziałam o tym wycinaniu zrostow mnie sie wydaje ze mnie ich nie wycinali przy 2 cc, no nic wierzę ze i u mnie będzie wszystko dobrze .Mamcia z tego co sie orientuje usowaja stare blizny i zszywaja od nowa. Jezeli teraz Cie nic nie boli to pewnie jest wszystko ok)
Stefa masz nju fure?
Antonia ja poprosze pomaranczowe drzewko
Fajna macie rodzinke,spoktykacie sie razem wszyscy kiedys?
Dorota ja na 2 polowe ciazy dlatego zjechalam do Pl i dopiero teraz wyjezdzam
Happy a rodzinka jaka plec obstawia?
Stefa dowod powinien byc ok 20
Zolzo jestem pelnoetatowa mama (foch) hahahaha tez ich nie lubie-generalnie draznia mnie rodzice na placach zabaw.
Powiem Wam ze z checia poszla bym do pracy odpoczac
Mamartusia chcac nie chcac cos juz powinnas kupic bo u mnie w szpitalu odcrazu trzeba bylo wszystko miec.
No właśnie pozazdrościć pogody - sloneczka :-).pysia25, czego tu zazdrościć ? klimatu i jedzenia chyba
uwierzcie mi ale wszędzie ludzie mają takie same problemy. Dzieci tu tak samo nieznośne, mężowie tak samo trudni do wychowania, itd, itp ....
U nas to typowo włoska rodzina, głośno, zwariowanie, szybko i na wariackich papierach jednym słowem mieszanka wybuchowa. Każdy prawie w rodzinie z innego kraju, każdy inny charakter, temperament, kultura ... czasem zwariować idzie
Ale ja staram się trzymać to wszystko w jakimś porządku bo inaczej oszaleję
Na szczeście tutaj klimat sprzyja, słonko cały czas nam świeci to człowiek rzadko w depresję wpada
poziomki, spotykamy się wszyscy przynajmniej dwa razy do roku. W wakacje i na boże narodzenie
w tym roku boże narodzenie w PL , juhuuu
Super fotki,rodzina jak z obrazka :-), fajnie was zobaczyć :-).A tu troszkę nas :-)
Zalamka zanim nadrobie o napisze na tel cos to juz nastepne posty sa...
Jagoda ma niektore ubranka na 74! Rosnie dziec w oczach a ubranek szybko ubywa...
Pysia dzieciaki do Ciebie podobne
Psię cuuudne)
Antonia mam nadzieje ze i nam sie uda swieta rodzinnie spedzac skoro Wam sie udaje
Boli mnie pol glowy...heh
Dzieci moje zamiast spac dobrze sie bawia,Jaga tylko usnela.
Oj odbije ja sobie te wszystkie miesiace- tatus bedzie za nimi latal jak pojade)
Szlag mnie juz trafia- pojechala bym juz a tu jeszcze nie wszystko pozalatwiane...
Niech choc raz sie cos normalnie ulozy:/
To sie pozalilam
A gdzie jedziesz ? Sama ? Gdzie ,kiedy i na ile ? Hihi 100 pytań do...? Hi .
Ja oliwie wysadzilam na nocnik i czekam aż zasnie więc z tel zaglądam na bb.
Długo spania mi nie zostalo bo o 6 wstaje ,o 7 wychodzę tylko z oliwka,was bardzo proszę o kciuki bo dziś na 7.45 mam komisje do orzeczenia o niepełnosprawności, oliwka orzeczenie ma do 2024 r ,ale staram sie o dodatkowy punkt w orzeczeniu,czyli o dodatkowe 820 zl ,proszę o kciuki,bardzo ta kasa pomoglaby nam w naszych planach zmiany mieszkania :-)