hejka
Miałam dzisiaj dzień szwendaczkowy. Rano pedicure zaliczyłam, może teraz jak się matka wypindrzyła Młody zdecyduje się wyjść. Byłam z Igorem, wzięłam mu tablet, co by się nie nudził. W pewnym momencie się stracił, a potem dostałam od kosmetyczki mms z jego dziełem (paletę do kolorków lakierów wysmarował). Dobrze, że to znajoma z poczuciem humoru, tylko się śmiała, że ją wygryźć chce.
Potem pojechałam do mamy na obiad i oczywiście siedziałam i para uszami szła, na zachowanie Igora przy babci i cioci, ale przemilczałam.
Potem vet i Młodą z przedszkola odebrałam.
Misiarska GRATULACJĘ PODWÓJNE! Super niespodzianka, tylko uważaj teraz na siebie.
Madi wrzesień ma być podobno ładny, ale fakt na działce nikt Ci pogody nie zagwarantuje, chociaż to pewnie idealne rozwiązanie z dzieciakami.
Dorota witaj wśród nas. Trzymam kciuki za staranka. Z nami idę efektywniej;-) Mam nadzieje, że u Oliwki to będzie "tylko" turner, bo z turetem to wydaje mi się bardzo ciężko. Chociaż ze mnie prawdziwy laik w tym temacie.
wiecie co dzieci to są złośliwe bestie!!
jak wczoraj mogłam sobie pospać dłużej, to najmłodsza wstała o 5 rano!!!!
a jak dziś trzeba wstać to 9ta dochodzi a te "cholery" wszytskie śpią!!!!!!!!
(pomijam już że dziś ja się źle czułam i nie mogłam spać)
Mamartusia tak jest zawsze. Moi też zawsze w weekend o 6 na nogach, ale w tygodniu bieda do przedszkola czasem co by około 7:30 wstali była.
Happymama jeśli chodzi o prezenty świąteczne to też nienawidzę w ostatniej chwili kupować i też już zwykle około listopada staram się zorganizować.
Doris zazdroszczę wyjazdu nad morze. Na długo jedziesz?
Do tej pory rodziłam sn i teraz też się na taki poród nastawiam.
Poziomki ZOO nic nie dało. Kompletnie nic się nie dzieje. Czop odszedł, czy w całości to nie wiem. Wizytę u ginki z KTG mam 1.09 w szpitalu, bo akurat ma dyżur. Zobaczymy. Wy powoli się szykujecie? Twoja żona kiedy zjeżdża?
Jedyny termin, który mi kompletnie nie odpowiada porodowo to z 1 na 2 lub 2 rano, bo Młody pierwszy raz do szkoły i pewnie wtedy mnie weźmie
Z rozmów z moim młodszym dzieckiem. Dopytuje nas rano czy pojedziemy znowu tam gdzie małe domki były, my nie wiemy kompletnie o co chodzi, więc dopytujemy jak wyglądały, z kim była i w końcu B pyta, a kiedy tam byliśmy? - "Jak mama miała chudy brzuszek."
B dzisiaj zrealizował moje zamówienie na pomidory, więc od jutra zaczynam produkcję ketchupu, koncentratu i sosiku pomidorowego.