reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

anna_oj- tak to już chyba jest że pierw robi się wszystko żeby donośić a potem jak się donosi to się okazuje że wcale nie tak łatwo urodzić;-) Wizyta w zoo pomogła?;-)

ania- no mąż dumny z siebie a co;-) mój to komentował zawsze że on to potrafi na zasadzie "jeden strzał i gol! " ha ale teraz przy czwartym to jednak było kilka tych strzałów:-p

ja zaraz jadę na zakupy szkolno-spożywcze, muszę dzieciakom jeszcze kilka duperelków podokupować do szkoły.

reklama
ania gratulacje, to nudnej ciazy zycze, i cała zasługa to oczywiscie faceta :cool2:
happymama a ty jak sie czujesz

witam nowe mamusie

pisze tego posta i pisze i zaraz mnie cos trafi, mam olka przy cycku i tak sie wierci:wściekła/y:

annaoj no cudny tan twoj maz, nie powiem, piekne komplementy, moze dzieki temu szybciej urodzisz;-)

mamartusia a jak twoje ciazowe dolegliwosci

poziomki a to miałas przekichane , a kiedy wyjezdzacie

a gdzie stefaa i luna , hej laski odzywac sie

a u mnie koszenie, ziemniakow wybieranie , drewna zwozenie i takie tam rozne, na szczescie dzo szkoły wszystko mam, juz czuje ten stres:dry:

pozdrawiam was wszystkie

i udało mi sie cos sklecic uff

lenka- w sumie dobrze się czuję, męczę się strasznie, pochodzę trochę i zaczynam sapać. Mam niskie ciśnienie może to dlatego nie czuję tej energii II trymestru;-) ale maluch już mi daje znać o sobie kopniaczkami i wprost się tym delektuję:-)

lenka dziękuję za pamięć. :tak:

starsznie dużo mam na głowie i przyznam że trochę mnie to przerasta ostatnio.:baffled:

u mnie w porządku. też mam niskie ciśnienie i nic mi się nie chce. do tego gorąco u nas - więc wymiękam.
w czwartek mam usg.
i nadal nie mam ANI JEDNEJ rzeczy dla mulcha, więc może urodzę przed czasem.:cool2:

Annaoj kce-wytrzymaj!!!!!!!!!Ja 3 razy urodziłam po 42 tyg a najstarszy urodziła się 18 dni po terminie.
madi77-jeszcze Cię nie znam,w suwaczku masz: nasze 3 szczęścia-czyli masz 3-jaczki?
My dziś byliśmy z małymi w ogrodzie zoobot. 2 godz a potem pieszo w mieście na naleśnikach.Co to była za podróż,lepiej nie mówić,Inia stale nam uciekała albo kazała się nosić.Jak wróciliśmy szłam pieszo z przyczepką do Reala na zakupy.Padnięta jestem bo syn zabrał rower od przyczepki i musiałam całą drogę iść pochylona a przyczepka pełna zakupów.

Witajcie środowo:-)

powoli ogarniam mieszkanie..... jejkuu po Trójcy mam mnóstwo ubrań..

Gratulacje dla Ani..!!

Monika...tak mam trojaczki za dwa tyg. będą mieć swoje drugie urodziny:szok:

Hejka, tez sie melduje:tak:

Ogarniam dom, obiad, dzieci.... :baffled:
Juz sie nie moge doczekac wrzesnia.... :p i tego czy bedziemy jechac na to wesele -_- no zobaczymy.
Pogoda jesienna :/ liscie z drzew juz leca :shocked2::confused:
Do tego dobrze ze mamy net z orange bo z kabla z dialogu jakas awaria i od soboty nie ma nic, dzis bylam w dialogu to babka kazala pisac reklamacje z enie ma netu i by jakos zwrocili koszty miesieczne czy jakos tak... :dry: masakra jednym slowem.... :tak:

ja generalnie uwielbiam wakacyjny czas, bez pośpiechu i z wysypianiem się ale ucieszę się jak ta moja gromada małych bałaganiarzy będzie spędzać te kilka godzin w placówkach a ja będę mogła cokolwiek zrobić w ciszy i spokoju;-)

mamamartusia- ani jednej rzeczy, naprawdę? ech ja to już mam nagromadzone sporo, co miesiąc coś dokupuję i tylko grubsze rzeczy zostawię na końcówkę. :-)

hejka
Zaliczyłam 4h ZOO sama z dzieciakami. Obolała jestem, ale nie czuję, żeby miało się coś zacząć dziać.

Mamartusia niezła jesteś. Ja się w końcu zmobilizowałam i pokupiłam wsio co brakowało.
Happymama ja też lubie spokój wakacyjny, ale już coraz częściej mam momenty, że cieszę się na wrzesień.
Madi czyli wielki kinderbal Cię czeka;-)

muszę się kawy napić

reklama
Annaoj kce...czyli to na "przyspieszenie porodu"?? ja chyba patrze przez pryzmat swoich dwóch ciąż..pierwsza w 35 t.c i miesiąc leżenia w szpitalu, druga w 34 t.c i tez 4 tyg pobyt w szpitalu..ale jak najbardziej byłam chodząca, bo jeszcze w 30 t.c piwnice sprzatałam:szok:..więc nigdy nie dotrwałam do końca ciąży nawet nie wiem jak to jest..ale podziwiam Cię..

ooo żebyś wiedziała szykuje sie impra na ok. 30 osób dorosłych , bo dzieci nie liczyłam jeszcze. wystarczy ,zże mam 6 chrzestnych:-D

Do góry