reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Sprzedałam kolejne 2 książki,nieźle idzie tylko za pół ceny,co zrobić,ludzie raczej tanio chcą dawać ale na skupie dają po 5 zł to i tak dobrze.Moje maluchy coś przychorowały,Inia gorączkę ma a Mikołaja boli brzuch.Ja też za dobrze się nie czuję,jakoś tak zimno mnie trzęsie.

reklama
Annaoj mogłam Cie dziś wyciągnąć na zakupki szybko byś widziała postępy z moim bieganiem :-D;-)polatałyś z funfelą po ciuchach pokupiłąm troche. Przyszłam z zebrania w szkole niedawno, matko jak ci rodzice niektórzy panikują. Ja tam na luzaka :-D

Najważniejsze rzeczy pokupione mam :-) to nie te czasy że wszystko mieli mieć miesiąc przed teraz dzień przed w niedziele nawet idzie pokupić przeca :tak: kredek mi przeca nie wykupią grunt że tornister ma :-D

Właśnie musimy przegadać gdzie robimy , w mieszkaniu tego nie widzę..

może działka?? ale muszę liczyć na dobra pogodę...tego nikt mi nie zagwarantuje...

Dziewczyny, dziś miałam pierwsze USG. I co? I mam bliźniaki.... Cieszę, się że będą, ale
nadal jestem w szoku. Przeraża mnie organizacja wszystkiego.... Postaram się Was nadrobić, jak mi szok minie...

Misiarska serdecznie gratuluje,też sie nie dziwię ze jesteś w szoku :-)

Witam was dziewczyny,na tym wątku jestem nowa,mam 2 dzieci niespełna 5 letnia córkę. Oliwie i niespełna 3 letniego Alanka :-), Oliwka jest dzieckiem chorym czego nie widać tak na pierwszy rzut oka,choruje na zespul turnera,polega na tym ze oliwka bardzo pomału rośnie ,mając 5 lat ma tylko 96 cm od kilku tygodni bierze hormon wzrostu ,codziennie przed snem robię jej zastrzyk z hormonu,do tego ma nadpobudliwos. I tiki ,nie wiem czy nie stwierdza zespołu turreta ,na szczęście oliwka wygląda jak zdrowe dziecko choć z turnerem dzieci wyglądają trochę inaczej ,ale jak narazie nie rzuca sie u niej to w oczy oprócz tego niskiego wzrostu,oliwka to straszna moja kochana lobuziara,.

Ostatnio z moim M podjęliśmy decyzję o 3 dziecku i teraz jesteśmy w pierwszym cyklu starań ,mam nadzieję ze szybko sie uda :-) ,3 majcie kciuki i będę częściej zagladala ,oczywiście jeśli mogę :-).

Aha ja mam na imię Dorota :-) ,mam 30 lat i mieszkam w częstochowie,może jest ktoś z częstochowy?

Dobranoc

hej
dorota witaj, kciuki za staranka, masz dzielna corcie:tak:, co do kłotni, coz moi jak sie bawia to sie bawia a jak sie zaczna kłocic to masakra, u mnie kara na bajki i komputer najskuteczniejsza, no i jeden do jednego pokoju, a drugi do drugiego:eek:

misiarska wow gratulacje podwójnego szczescia:-D, trzeba sie oswoic:sorry:, rade dasz sobie na poewno, jak trzeba to wszystko idzie zrobic, to teraz zeby wszystko było dobrze, niech maluszki siedza, ładnie rosna i czekaja na termin, &&&&&

madii ale bedziesz miała impreze:szok:

anula tak szczerze to ja mam stresa:confused2:, bo u nas dochodza jeszcze dojazdy autobusowe, no i on idzie rok wczesniej

monika wazne ze chociaz cos się uda sprzedac,

zupka jest, ogarnietę, to idziemny z olkiem okna myć

lizka jak dzieciakom się podoba po przeprowadzce
miłego dnia

mamamartusia- ani jednej rzeczy, naprawdę? ech ja to już mam nagromadzone sporo, co miesiąc coś dokupuję i tylko grubsze rzeczy zostawię na końcówkę. :-)

Mamartusia niezła jesteś. Ja się w końcu zmobilizowałam i pokupiłam wsio co brakowało.

:-) z ręką na sercu - ANI JEDNEJ RZECZY. :-)
choć wczoraj mój mąż zamówił, fotelik samochodowy - więc przynajmniej będziemy mieli jak ze szpitala wrócić. :-p:-D

a po za tym ja też lubię wakcyjny luz. i wcale mi się nie chce "wracać do szkoły".:no:

Misiarska - GRATULACJE!!!!!!!!! nie wyobrażam sobie jaki to szok!:szok:

aa, i ja też witam Dorotę. :tak:

reklama
Do góry