reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ania-gratuluję.Ja robiłam test przy Zuzannie,zupełnie niepotrzebnie bo i tak wiedziałam że byłam,teraz mam gdzieś pamiątkę.
Dzisiaj sprzedałam kolejne książki,że też ludzie biorą się za zakupy tuż przed rokiem szkolnym.

reklama
Hej,
my dziś byliśmy w Częstochowie, więc mnie nie było cały dzień, a tu takie dobre wiadomości... Aniu, serdecznie gratuluję... super :-);-)

Cameela, witaj, śmiało... dołączaj do nas...:-)

Anna oj, no to teraz tylko zoo pozostało, i może pójdzie...:-D:-p dzięki za info o h&m, jutro jedziemy na zakupy, wydrukowałam sobie ten kupon i ruszam do akcji :-D

Liza, ja w tym roku też jeszcze nie uszykowana na początek roku szkolnego... nie mam kapci do dzieci, ani szczoteczek, tylko ręczniki, no i spodni tez nie, jutro dopiero wszystko się kupi, a przez moją przeprowadzkę też jestem w proszku, ale to przez to, że rozpiździel na dole mamy, bo dopiero górę zrobiliśmy, a na dole powoli idzie, ale idzie... ale jeszcze miesiąc taki będzie :baffled:

głowa mnie tez boli, już po ibupromie jestem i może przejdzie...

Witajcie

Podczytuję ostatnio regularnie ale weny do pisania brak niestety...mam nadzieję, że niebawem mi przejdzie...

Ania138
gratulacje!!!

I witam nową mamę ;-)

annaoj przepraszam i oczywiście nie życzę Ci tego, i to taki żart ale tak sobie pomyślałam, że jak urodzisz w zoo to dożywotnia wejściówka murowana :zawstydzona/y:;-):-D tak kiedyś było jak jakaś babka urodziła w pociągu, dziecko dostało darmowy bilet na całe życie
mam nadzieję, że się nie obrazisz :cool2:
ps. jak grill się udał?

pysia przypomniałaś mi, że nie mam spodni dla syna:zawstydzona/y: i tenisówek :baffled:

monika też niby byłam pewna, że nam się udało ale tak wczoraj rozmawiałam z sąsiadką i zaczęłam myśleć, że może to przez to, że tak długo piguły brała i dla spokoju i pewności wolałam zrobi, i też będę miała pamiątkę :happy2:

cześć dziewczyny ;)
to i ja się przywitam ;)
jestem mamą słodkiej trójeczki i wszyscy nam każą myślec o czwartym ;) bo niby tak ładnie w ciąży chodze...
ale obie z córką stwierdziłyśmy, że jakby był kolejny facet to musiałybyśmy sie wyprowadzić :-D
no i juz lata nie te - Jasiek strasznie zywotny chłopak i już mi sil brakuje czasami ;)

ania138 - gratuluje 2 kreseczek :tak: rozumiem, że od pierwszego strzału się udało?? ;)

dobrze, że mi przypomniałyście o zniżce z H&M, to może jeszcze coś kupię ;)
i ja tez lubie decathlon - chociaż w zeszłym roku jak pojechaliśmy jakies zimowe buty kupić to był straszny bałagan i był problem z rozmiarami i w końcu kupiłam w smyku dla Mai....

pozdrawiam serdecznie wielodzietne mamusie :tak:

hej ho :)
Ania na mnie ukladanie i prasowanie to tez tak reaguje - nienawidze :D ale ktos musi.... :nerd: i jak maz zareagowal???? :-)
pysia :) no mi tez dupereli brakuje, pare rzeczy ex ma przeslac ponoc wyslal wiec czekam na aczke jak na cud:cool2:
Witam nowe mamusie, rozgosccie sie i nadrabiajcie bo dziewczyny tutaj czsami szaleja :-D:tak::-)

No wlasnie mialam ukladac w szafach... chyba sie za to zabiore.... albo po poludniu.... :-p:cool2::cool:

hej:)

wróciłam...:)
postaram się juz być na bieżąco z wpisami...:-D
poki co muszę ogarnąć mieszkanie:-)
całe szczęscie mam posprzątane tylko czeka mnie prasowanie i pranie i jakieś porządki w szafach:)

czyli witam u mnie juz po wakacyjnie...

hello
Jak nie urodzę w najbliższym czasie to się wykończę. Prawie nie śpię, mam już dość.
ZOO przesunięte na jutro, ma być ładniejsza pogoda i nie chciałam Alicji po jednym dniu w przedszkolu wolnego robić. Ania spoko, nie jestem obrażalska i poczucie humoru, pomimo niewyspania nie zawodzi;-)
Zresztą od chłopa swojego właśnie dostałam taki komplement, że :szok: Oglądałam foty z wystawy i byłą matka naszej Kareny i mówię, że niesamowicie szybko ta suka dochodzi do siebie po młodych (w kwietniu miała 3 miot, mioty ma zawsze liczne 10-11 szczeniaków i już nie widać) i że fajnie, bo to znaczy, że może na wiosnę doczekamy się szczeniaka, na co chłop mi "to tak jak Ty":sorry2:

Anuula ja do tej pory też jakoś nigdy nie byłam, chociaż i blisko i w auchanie jesteśmy naprawdę często, ale uznałam, że chyba to zmienię, bo buty są naprawdę fajne, jak Ania napisała dobra jakość w dobrej cenie.
Macie już wsio do szkoły?

Witam Nowe Mamusie. Zapraszamy do pisania. Camelaa Twoje córcie mają bardzo ładne oryginalne imiona.
Agula a może byłoby po równo;-)

Liza trzymam kciuki co by szybko kasa przyszła.

uciekam na kawę

hello
jedzie właśnie do mnie przyjaciółka z ławki :-) to sobie poplotkuję :tak: choć będą to trochę trudne tematy bo jej mamie w lipcu wykryli raka ale trzyma się dzielnie i daje radę. Ona też jakiś czas temu starała się o drugie dziecko ale nic z tego nie wyszło a w między czasie zwolnili ją z pracy i plany legły w gruzach :-( boziu jak sobie pomyślę jak niektórzy mają to dziękuję za moje przejścia i problemy :tak:

Liza mój mąż to już od soboty (jak miałam dostać @) chodzi zadowolony a jak mu test pokazałam to jak paw się napuszył i mówi: no proszę, za pierwszym razem, ha, wiedziałem :confused: i obije wybuchnęliśmy śmiechem :-D a potem jeszcze kilka razy mówi do mnie, "za pierwszym razem" :sorry2: aż musiałam go opr bo już zaczął mnie wkurzać ;-)
annaoj :-) bardzo oryginalny i niepowtarzalny komplement :-D:rofl2:

reklama
Liza mój mąż to już od soboty (jak miałam dostać @) chodzi zadowolony a jak mu test pokazałam to jak paw się napuszył i mówi: no proszę, za pierwszym razem, ha, wiedziałem :confused: i obije wybuchnęliśmy śmiechem :-D a potem jeszcze kilka razy mówi do mnie, "za pierwszym razem" :sorry2: aż musiałam go opr bo już zaczął mnie wkurzać ;-)

Ania - GRATULACJE!!!!!! a historyjka ubawiła mnie do łez!:-D:-D

Do góry