reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej
u mnie bez zmian
dzisiaj jedziemy po dzieci, nie powiem trochę mi już ich brakuje :rofl2:
kupiłam książki na allegro i już mam wszystko :biggrin2:

anulaaa ale extra łazienka :tak::biggrin2:

poziomki to masz małą epidemię :baffled: zdrówka
annaoj udanego grill :-p

reklama
Dzisiaj udało mi się sprzedać kilka książek.Co prawda dostałam 15 zł mniej niż chciałam ale tak sobie pomyślałam że za tyle musiałabym kupić ćw do chemii a dostałam je gratis przy zakupie podręcznika czyli wyszło na to samo.
A Wy gdzie kupujecie podręczniki?Ja na kiermaszu a teraz na tablica.pl.A jak sprzedajecie?Ja staram się jak najwięcej dostać ew.za połowę ceny,ale jak pomyślę że na skupie dają po 5 zł:no:w zeszłym roku tak sprzedałam kilka bo nie wiedziałam o tych ogłoszeniach na tablica.strasznie żałuję:wściekła/y::wściekła/y:ale co zrobić.
Pytałam ostatnio znajomej co jej córka robi z podręcznikami,powiedziała że zaniosła na skup bo nie chciało jej się siedzieć na kiermaszu,tam by dostała po połowie ceny a większość miała nowych po 1 roku.Ona bez pracy jest,tzn jakieś tam łapie,stale płacze że brak jej kasy a tak córce dała sprzedać za grosze książki.
Ja pomyślałam że za rok od niej bym wzięła to i sama bym na tym trochę zarobiła.Mnie też by kaska się przydała bardziej niż jej.

Hej
nie wytrzymałam i zrobiłam test :tak: długo nie musiałam czekać :-D dwie krechy jak malowane :-D:-D:-D:-D
jupi jupi
a teraz się szykuję bo o 9 Majka ma próbę w szkole (występ na rozpoczęcie roku)

monika ja pamiętam jak też sprzedawałam podręczniki a teraz wymyślili te box`y i nic nie odsprzedasz bo tam jest i tak więcej ćwiczeń :dry: a jeszcze do tego Majka jest rocznikiem, któremu wprowadzili inny książki nic rok wcześniej i stwierdzili że te są za trudne i kolejny rok ma znowu inne :wściekła/y: i nawet nie ma komu ewentualnie odsprzedać
książkę do religii co roku Majka odkupuje od starszej koleżanki i to wszystko

Ania GRATULACJE!!!!!! Szybciutko sie udalo:)
Bedzie male kwietniowe?

Annaoj co u Ciebie?

U nas po staremu,dzieciaki prawie zdrowe a mnie od 3 dni boli glowa tak ze oszaleje:(

Hejka

Jakie wiesci!
Ania GRATULACJE!!!!! :tak:

A ja nie nadarzam , kurde za tydzien juz rok szkolny wszystko powoli ogarniam, jeszcze w półkach musze dzieciakom poukladac, poprzebierac co za male bo kurde maja pierdzielnik jakos :dry:
Sorrka ze zaniedbalam was, ale jakos po tej przeprowadzce czasu mi brakuje :dry:
Pozdrawiam wszystkie i caluje :)

hejka

Poziomki u nas bez zmian. Dzisiaj Ikeę zaliczyłam w ramach wywoływania i nic. Rozważam co by dzieciaki jutro do zoo zabrać, może jak sama z dwójka pojadę to trzecie z brzucha wygonię;-)

Ania GRATULACJĘ!!! Szybko poszło.
Liza od września będzie luźniej;-)

Byłam wczoraj w decathlonie, dziewczyny pisały, że fajne buty i nie drogie i faktycznie kupiłam 2 sztuki na jesień po 50 zeta, wyglądają całkiem fajnie i porządnie, musiałam tylko schować, bo Alicja oczywiście od razu chciała ubierać.

uciekam

Ania GRATTECZKI!!!!! Super szybko poszło :) jak u nas przy drugim razie :tak:
Liza ja korzystam z pogody nie robie nic będe robić jak pójdą do szkoły przedszkola wtedy będe miała mnóstwo czasu :-D
Annaoj kurcze ja tam dotrzeć nigdy nie mogę kupiłam im trampki z myszki miki i takie bardziej eleganckie z dżetami :-p:-D paputki do przedszkola mają Amelka też, książki na zebraniu w środe i tyle odliczanie dni pozostało
Przeraża mnie zima :no: leci ten czas. Ja wczoraj po raz drugi byłam w wesołym z chrześnicą wyszalałyśmy się :-D wróciłam to myślałam że mi flaki wypruje :-D SKS :-D;-)
Mój teraz pracuje non stop i ja z nimi cały tydzień :szok: zapomniałam melisy kupić a co tam redsa mam to dam rade :-D:rofl2:

Poziomki mnie tak głowa bolała jak znad morza wróciliśmy jednak tu syf na tym śląsku jest :-p
Stefea A Ty wyłaź z tego wyrka już ileż można spać :-D:-D

reklama
Bardzo dziękuję kochane za gratulacje
faktycznie poszło expresowo :rofl2: za pół godziny M wróci to jemu też test pokaże bo już się dopytuje i dopytuje, w końcu powiedziałam że zapomniałam zrobić bo nie chciałam mu przez telefon nowiny przekazywać

w czwartek idę do ginka i na usg to wszystko się dowiem ze szczegółami i wtedy zostanie oznajmić rodzinie :cool2: a to podejrzewam będzie ciekaw przeżycie

witam nową mamę w gronie :-)

anulaa a to reds działa jak melisa? :rofl2: mnie też zima przeraża szczególnie jak pomyślę że muszę wszystko kupić dzieciakom i cenę ogrzewania (gazowe :baffled:)
annaoj ja też lubię kupować buty w decathlonie dobra jakość w dobrej cenie :tak:
poziomki współczuję :-( migrenowiec jesteś? ja niestety tak :dry:
liza porządki w szafach dzieci działają na mnie niczym prasowanie, czyli niczym płachta na bardzo, bardzo złego byka :wściekła/y::rofl2:

Do góry