reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ja sie melduję ale ja ciągle sprzątam wyrzucam, przekładam,segreguję chce jakoś uporządkować mieszkanko, do tego maluje, odnawiam itp

Ostatnia edycja:
reklama
ja oczywiście też się melduję :)

Ania powodzenia przy kolejnym teście ;) trzymam kciuki :)

annaoj kce miłego wypoczynku :)

i widzę że dużo tutaj Mężów rybaków ;) Mój też uwielbia :) u Nas fajniej bo ma miejsca na które karty nie musi miec i nad ocean blisko tam też karty nie potrzebuje.

poziomki pochwal się ognistym kolorem :)

marta24 powodzenia z ogarnianiem :)

i zdrówka dla wszystkich chorowitych maluszków :)

Prosze ogladajac zdjecia nie zwracac uwagi na pizame,rozczochranie i brak tapetyXD

Napisalam do Was rano ale tel sie zawiesil i post przepadl:(

Stefa jem wszystko z wyjatkiem wzdymajacych,ostrych i gazowanych rzeczy,jak na razie jest ok.
Nie wiesz gdzie jechac? Zamknij oczy i stuknij w mape:)
Ja musze miec cos slodkiego to pieke

Annaoj taki wypad dobrze Ci zrobi:) tylko nie luzuj sie zbyt mocno;)

Lenka zdrowka, ja za holere nie wiem o kakich lekach piszecie ale mocne leki to nic dobrego

Marta krzeselka ladne:) lubie takie

Ania trzymam &&&&&&

Moj maz nie wetkuje ja za to lubie;)

Dzieci moje wczoraj mialy dzien... Idka z Lenka obsikaly podloge przy kasach w 2 sklepach, Gabi juz pod drzwiami do domu spompowala sie i zalala caaala klatke schodowa i nie przesadzam a Jaga ztobila kupe po pachy... Taki spacer mialysmy.
Dzisiaj Idka i Gabi maja goraczke bo Goska cos przyniosla.... Mam tylko nadzoeje ze dzieki cycowi Jagoda nie zachoruje.

Załączniki

• 2013-08-14 10.57.05.jpg
    2013-08-14 10.57.05.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
poziomki - wow :-)Rewelacja. Aż mi się buzia cieszy na Twój widok i sama zatęskniłam do czasów kiedy miałam taki kolor....
A wyjście na zakupy, nie powiem, miałaś rewelacyjne...

marta - sprzątaj i wyrzucaj, cobyś częściej nas odwiedzała :-)

Iwona - mój też lubi łowić, tylko teraz czasu brak :tak: A u mnie brak weny, by mu towarzyszyć ;-)

Miłego wieczorku dziewczyny

hej,

Ania - trzymam kciuki. a jak czytałam twoje posty, to aż mi się tak dziwnie zrobiło. Bo pamiętam jak ja robiłam test w lutym, to bym życie oddała wtedy żeby nic się nie pokazało, albo jakaś słaba kreska - znaczy że jakaś niepeność, że sznasa że może jednak nie ciąża.
ale u mnie wywaliło od razu czarny wielki "+" i jeszcze mi pokazało który tydzień!.
ech życie jest takie pomieszane. :sorry2:

anna oj - udanego wypoczynku. :tak::tak:

poziomki - jaka "marchewa". :-D super.
spaceru - nie zazdroszczę. :dry:
a kiedy przeprowadzka?

marta24 - przyjemnego sprzątania, odnawiania i malowania.

witam się z Wami z pracy :wściekła/y: od 7 do 19 siedzę, póki co spokój więc niech tak zostanie

mamartusia to prawda i zawsze złośliwie na przekór :baffled::-)
a jak nazywał się test, który sobie robiłaś, bo pierwszy raz słyszę o takim :confused:
marta24 bardzo fajnie, uwielbiam takie zajęcia :tak:
poziomki super :tak: lubię takie kolorki, chociaż sama mam brąz, ale w czasach szkolnych farbowałam włosy na rubin, tycjan, czerwień grabatu miałam tak fajne włosy, że kiedyś na lekcji (siedziałam przy oknie i słońce świeciło) nauczycielka w pewnej chwili zamilkła, i po chwili mówi przeprzaszam zapatrzyłam się na Ani włosy :rofl2::tak::-D różowe też miałam przez jakiś czas hi hi pamiątka została na świadectwie maturalnym :rofl2:
a co do spaceru bo nie wiem czy śmiać się czy płakać :sorry:
Iwona a u nas to ja lubię łowić ryby ale obecnie nie mam kiedy i gdzie :eek: a i czym też bo żyłki trzeba wymienić :tak::-D:-D taki ze mnie rybak ale za dzieciaka z tatą jeździłam nawet na nocki :-) miał ze mnie taki ubaw bo zawsze chodziłam i wszystkich zagadywałam co słychać, jak biorą itp :-D

a jeśli chodzi o mnie to kupiłam wczoraj test ale nie zrobiłam bo tak sobie pomyślałam że cały dzień w pracy albo będę smutna albo nie będę miałą się z kim cieszyć :rofl2: zrobię jutro bo mam wolne

Ostatnia edycja:
Witam sie porannie:)
Dzieki dziewczyny,w rudym moja blada cera ma jskis kolor:)

Ania czekamy do rana&&&&&&
dzien szybko zleci,jutro odpoczniesz;)
Ja tez mialam wsxydtkie mozliwe kolory i kombinacje na glowie..nie lubie nudy:)

Mamartusia na przelomie sierpnia i wrzesnia planujemy

Po goraczce ani sladu idziemy na spacer:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej
test zrobiłam o 5:30 wynik negatywny :no: o 9:00 dwie kreski :confused: (tak naprawdę nie wiem po jakim czasie pojawiła się ta druga, bo nie czekałam długo może minutę i poszłam spać )
jutro mam dostać @ i czuję się jak zawsze przed więc wygląda na to, że jednak pudło :-(

mamartusia super ten test, nie widziałam nigdy takiego, jak jutro nic się nie wydarzy to sobie taki kupię może będzie dokładniejszy niż te zwykłe

Do góry