reklama
ja oczywiście też się melduję
Ania powodzenia przy kolejnym teście trzymam kciuki
annaoj kce miłego wypoczynku
i widzę że dużo tutaj Mężów rybaków Mój też uwielbia u Nas fajniej bo ma miejsca na które karty nie musi miec i nad ocean blisko tam też karty nie potrzebuje.
poziomki pochwal się ognistym kolorem
marta24 powodzenia z ogarnianiem
i zdrówka dla wszystkich chorowitych maluszków
Ania powodzenia przy kolejnym teście trzymam kciuki
annaoj kce miłego wypoczynku
i widzę że dużo tutaj Mężów rybaków Mój też uwielbia u Nas fajniej bo ma miejsca na które karty nie musi miec i nad ocean blisko tam też karty nie potrzebuje.
poziomki pochwal się ognistym kolorem
marta24 powodzenia z ogarnianiem
i zdrówka dla wszystkich chorowitych maluszków
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Prosze ogladajac zdjecia nie zwracac uwagi na pizame,rozczochranie i brak tapetyXD
Napisalam do Was rano ale tel sie zawiesil i post przepadl
Stefa jem wszystko z wyjatkiem wzdymajacych,ostrych i gazowanych rzeczy,jak na razie jest ok.
Nie wiesz gdzie jechac? Zamknij oczy i stuknij w mape
Ja musze miec cos slodkiego to pieke
Annaoj taki wypad dobrze Ci zrobi tylko nie luzuj sie zbyt mocno
Lenka zdrowka, ja za holere nie wiem o kakich lekach piszecie ale mocne leki to nic dobrego
Marta krzeselka ladne lubie takie
Ania trzymam &&&&&&
Moj maz nie wetkuje ja za to lubie
Dzieci moje wczoraj mialy dzien... Idka z Lenka obsikaly podloge przy kasach w 2 sklepach, Gabi juz pod drzwiami do domu spompowala sie i zalala caaala klatke schodowa i nie przesadzam a Jaga ztobila kupe po pachy... Taki spacer mialysmy.
Dzisiaj Idka i Gabi maja goraczke bo Goska cos przyniosla.... Mam tylko nadzoeje ze dzieki cycowi Jagoda nie zachoruje.
Napisalam do Was rano ale tel sie zawiesil i post przepadl
Stefa jem wszystko z wyjatkiem wzdymajacych,ostrych i gazowanych rzeczy,jak na razie jest ok.
Nie wiesz gdzie jechac? Zamknij oczy i stuknij w mape
Ja musze miec cos slodkiego to pieke
Annaoj taki wypad dobrze Ci zrobi tylko nie luzuj sie zbyt mocno
Lenka zdrowka, ja za holere nie wiem o kakich lekach piszecie ale mocne leki to nic dobrego
Marta krzeselka ladne lubie takie
Ania trzymam &&&&&&
Moj maz nie wetkuje ja za to lubie
Dzieci moje wczoraj mialy dzien... Idka z Lenka obsikaly podloge przy kasach w 2 sklepach, Gabi juz pod drzwiami do domu spompowala sie i zalala caaala klatke schodowa i nie przesadzam a Jaga ztobila kupe po pachy... Taki spacer mialysmy.
Dzisiaj Idka i Gabi maja goraczke bo Goska cos przyniosla.... Mam tylko nadzoeje ze dzieki cycowi Jagoda nie zachoruje.
Załączniki
Ostatnia edycja:
poziomki - wow :-)Rewelacja. Aż mi się buzia cieszy na Twój widok i sama zatęskniłam do czasów kiedy miałam taki kolor....
A wyjście na zakupy, nie powiem, miałaś rewelacyjne...
marta - sprzątaj i wyrzucaj, cobyś częściej nas odwiedzała :-)
Iwona - mój też lubi łowić, tylko teraz czasu brak A u mnie brak weny, by mu towarzyszyć ;-)
Miłego wieczorku dziewczyny
A wyjście na zakupy, nie powiem, miałaś rewelacyjne...
marta - sprzątaj i wyrzucaj, cobyś częściej nas odwiedzała :-)
Iwona - mój też lubi łowić, tylko teraz czasu brak A u mnie brak weny, by mu towarzyszyć ;-)
Miłego wieczorku dziewczyny
mamartusia
Fanka BB :)
hej,
Ania - trzymam kciuki. a jak czytałam twoje posty, to aż mi się tak dziwnie zrobiło. Bo pamiętam jak ja robiłam test w lutym, to bym życie oddała wtedy żeby nic się nie pokazało, albo jakaś słaba kreska - znaczy że jakaś niepeność, że sznasa że może jednak nie ciąża.
ale u mnie wywaliło od razu czarny wielki "+" i jeszcze mi pokazało który tydzień!.
ech życie jest takie pomieszane.
anna oj - udanego wypoczynku.
poziomki - jaka "marchewa". super.
spaceru - nie zazdroszczę.
a kiedy przeprowadzka?
marta24 - przyjemnego sprzątania, odnawiania i malowania.
Ania - trzymam kciuki. a jak czytałam twoje posty, to aż mi się tak dziwnie zrobiło. Bo pamiętam jak ja robiłam test w lutym, to bym życie oddała wtedy żeby nic się nie pokazało, albo jakaś słaba kreska - znaczy że jakaś niepeność, że sznasa że może jednak nie ciąża.
ale u mnie wywaliło od razu czarny wielki "+" i jeszcze mi pokazało który tydzień!.
ech życie jest takie pomieszane.
anna oj - udanego wypoczynku.
poziomki - jaka "marchewa". super.
spaceru - nie zazdroszczę.
a kiedy przeprowadzka?
marta24 - przyjemnego sprzątania, odnawiania i malowania.
ania138
miłość w trzech wymiarach
witam się z Wami z pracy od 7 do 19 siedzę, póki co spokój więc niech tak zostanie
mamartusia to prawda i zawsze złośliwie na przekór :-)
a jak nazywał się test, który sobie robiłaś, bo pierwszy raz słyszę o takim
marta24 bardzo fajnie, uwielbiam takie zajęcia
poziomki super lubię takie kolorki, chociaż sama mam brąz, ale w czasach szkolnych farbowałam włosy na rubin, tycjan, czerwień grabatu miałam tak fajne włosy, że kiedyś na lekcji (siedziałam przy oknie i słońce świeciło) nauczycielka w pewnej chwili zamilkła, i po chwili mówi przeprzaszam zapatrzyłam się na Ani włosy różowe też miałam przez jakiś czas hi hi pamiątka została na świadectwie maturalnym
a co do spaceru bo nie wiem czy śmiać się czy płakać
Iwona a u nas to ja lubię łowić ryby ale obecnie nie mam kiedy i gdzie a i czym też bo żyłki trzeba wymienić taki ze mnie rybak ale za dzieciaka z tatą jeździłam nawet na nocki :-) miał ze mnie taki ubaw bo zawsze chodziłam i wszystkich zagadywałam co słychać, jak biorą itp
a jeśli chodzi o mnie to kupiłam wczoraj test ale nie zrobiłam bo tak sobie pomyślałam że cały dzień w pracy albo będę smutna albo nie będę miałą się z kim cieszyć zrobię jutro bo mam wolne
mamartusia to prawda i zawsze złośliwie na przekór :-)
a jak nazywał się test, który sobie robiłaś, bo pierwszy raz słyszę o takim
marta24 bardzo fajnie, uwielbiam takie zajęcia
poziomki super lubię takie kolorki, chociaż sama mam brąz, ale w czasach szkolnych farbowałam włosy na rubin, tycjan, czerwień grabatu miałam tak fajne włosy, że kiedyś na lekcji (siedziałam przy oknie i słońce świeciło) nauczycielka w pewnej chwili zamilkła, i po chwili mówi przeprzaszam zapatrzyłam się na Ani włosy różowe też miałam przez jakiś czas hi hi pamiątka została na świadectwie maturalnym
a co do spaceru bo nie wiem czy śmiać się czy płakać
Iwona a u nas to ja lubię łowić ryby ale obecnie nie mam kiedy i gdzie a i czym też bo żyłki trzeba wymienić taki ze mnie rybak ale za dzieciaka z tatą jeździłam nawet na nocki :-) miał ze mnie taki ubaw bo zawsze chodziłam i wszystkich zagadywałam co słychać, jak biorą itp
a jeśli chodzi o mnie to kupiłam wczoraj test ale nie zrobiłam bo tak sobie pomyślałam że cały dzień w pracy albo będę smutna albo nie będę miałą się z kim cieszyć zrobię jutro bo mam wolne
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Witam sie porannie
Dzieki dziewczyny,w rudym moja blada cera ma jskis kolor
Ania czekamy do rana&&&&&&
dzien szybko zleci,jutro odpoczniesz
Ja tez mialam wsxydtkie mozliwe kolory i kombinacje na glowie..nie lubie nudy
Mamartusia na przelomie sierpnia i wrzesnia planujemy
Po goraczce ani sladu idziemy na spacer
Dzieki dziewczyny,w rudym moja blada cera ma jskis kolor
Ania czekamy do rana&&&&&&
dzien szybko zleci,jutro odpoczniesz
Ja tez mialam wsxydtkie mozliwe kolory i kombinacje na glowie..nie lubie nudy
Mamartusia na przelomie sierpnia i wrzesnia planujemy
Po goraczce ani sladu idziemy na spacer
Ostatnia edycja:
mamartusia
Fanka BB :)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja moalam trz clear blue ale pokazywal tylko + lub -
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
hej
test zrobiłam o 5:30 wynik negatywny o 9:00 dwie kreski (tak naprawdę nie wiem po jakim czasie pojawiła się ta druga, bo nie czekałam długo może minutę i poszłam spać )
jutro mam dostać @ i czuję się jak zawsze przed więc wygląda na to, że jednak pudło :-(
mamartusia super ten test, nie widziałam nigdy takiego, jak jutro nic się nie wydarzy to sobie taki kupię może będzie dokładniejszy niż te zwykłe
test zrobiłam o 5:30 wynik negatywny o 9:00 dwie kreski (tak naprawdę nie wiem po jakim czasie pojawiła się ta druga, bo nie czekałam długo może minutę i poszłam spać )
jutro mam dostać @ i czuję się jak zawsze przed więc wygląda na to, że jednak pudło :-(
mamartusia super ten test, nie widziałam nigdy takiego, jak jutro nic się nie wydarzy to sobie taki kupię może będzie dokładniejszy niż te zwykłe
Podziel się: