Hej wpadam na chwilę, w przerwie na pączka
no i ćwiczenia poszły w las pączki są silniejsze od mojej potrzebu zrzucenia wagi
czytam o tym dofinansowaniu do książek, wiedziałam, że takie jest ale nie wiedziałam, że nie ma limitu i wielodzietnym też się należy. Super z pewnością będę do tego dąrzyć, żeby skorzystać. Moje dziecko będzie miało książki" Gra w kolory" wyd. Juka. Na szczeście całość wyniosła niecale 280 zł i jeszcze rabacik dostaliśmy 20%
bo ja częsta bywalczyni w księgarniach jestem
annaoj też kupiliśy plecak z tej firmy co TY, nawet zastanawiałam się nad takim modelem jak pokazałaś wcześniej, ale mój Adi to taki kurdupelek i za duży gabarytowy ten plecak był dla niego, więc kupiliśmy nieco mniejszy i lżejszy. Ale jakościowo rewelacja, z tej firmy wzieliśmy też piórnik, żeby nie było hehe
z wyprawki zostało nam tylko kupić: pióro, okładki na książki i naklejki do opisania aa i najważniejsze hhe nie mamy tytki jeszcze
nawet strój na gimnastyke już kupiłam.A jaki był problem z zakupem białej koszulki hehe
Lenka moj Adi encorton dostaje już w razie konieczności, najpierw starają nam się go wyprowadzić atroventem ( niestety ventolin wogóle na niego nie działa) albo berodualem- ostatnio nawet dowiedziałam się, że występuje również w formie areozolu co dla nas jest duzym ułatwieniem niż 15 min inhalacje. Encorton to juz taka ostatecznośc, ale wiesz co lekarz to inna szkoła ! a tyje po nim, bo moj to odrazu zwiekszony apetyt i puchnie w oczach, twarz zaokraglona, wystajacy brzuszek itp
Madii słonce jak Twoja młodzież po obozie ? dawaj ta trójce do mnie ja się nia zajme a Ty wypad
LUNA ?? Gdzie jesteś??
ANULLA? skoncz już to plażowanie i wracaj
pokaż jak remont się udał !
Witam wszystkie nowe mamuśki