reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

@mamunia86 na pewno niedługo wrócą cali i zdrowi [emoji4]
@malinka1000 każdy ma prawo mieć gorszy dzień i to na pewno nie czyni nas złymi rodzicami. Dzieci są na pewno szczęśliwe, a to jest najważniejsze [emoji5]
Ja dla swoich też nie mam wiele czasu. A przede wszystkim nie lubię się bawić zabawkami. Ale zawsze porozmawiam, poorzytulam, pójdę na spacer czy pooglądam bajki. A od zabaw mają siebie i inne dzieci [emoji5]. A praktycznie ja całe dnie jestem z nimi sama. Teraz akurat na zwolnieniu, a wcześniej to jeszcze po pracy czekały na mnie zwykłe obowiązki w domu i dzieciaki. Ale kocham je nad życie i robię wszystko by tak się czuły i by były bezpieczne [emoji5]
My dopiero z budowy wróciliśmy. Ale meble już stoją, zabawki poustawiane. Posprzątane. Jeszcze jutro jedziemy na maks trzy godzinki i koniec. Jestem wykończona i starsznie żałuję, że niektóre rzeczy same się nie robią [emoji5]
Dobrej nocy!

reklama
Mamunia dzieciaki zadowolone z powrotu do domu?:)

Karolina921 też jestem sama z dzieciakami bo mąż pracuje długo, jedynie w weekend jesteśmy razem wszyscy. Też miewam gorsze dni ale wiem, że każda z nas je ma;) co do zabawy z dziećmi to ja jedynie nie lubię bawić się ludzikami, wymyślać jakieś dialogi, akcje itd. nawet jako dziecko nie znosiłam takiej zabawy;) ale za to robię z nimi to co lubię a lubię im czytać, ciastolina też jest fajna, malowanie, kolorowanie, puzzle i gry planszowe, zabawa w lekarza, klocki. Tymi nieszczęsnymi ludzikami też się czasami pobawię jak widze że prosi a nie chce zeby mu się przykro zrobiło ;) ale nie znosze hehe

Mamunia dzieciaki zadowolone z powrotu do domu?:)

Karolina921 też jestem sama z dzieciakami bo mąż pracuje długo, jedynie w weekend jesteśmy razem wszyscy. Też miewam gorsze dni ale wiem, że każda z nas je ma;) co do zabawy z dziećmi to ja jedynie nie lubię bawić się ludzikami, wymyślać jakieś dialogi, akcje itd. nawet jako dziecko nie znosiłam takiej zabawy;) ale za to robię z nimi to co lubię a lubię im czytać, ciastolina też jest fajna, malowanie, kolorowanie, puzzle i gry planszowe, zabawa w lekarza, klocki. Tymi nieszczęsnymi ludzikami też się czasami pobawię jak widze że prosi a nie chce zeby mu się przykro zrobiło ;) ale nie znosze hehe
Ja najbardziej lubie zabawy ruchowe, w chowanego, tance, w zombiaka ;) :D. Maz woli planszowki, ukladanki, iscenizacje, takze podzial zadan jest ;)

Witajcie!

U nas buro, ponuro i zimno. Dzieci jeszcze śpią.

Jak na dziś samopoczucie?

Ja pozwoliłam sobie na pyszną jagodziankę na śniadanko, dopijam herbatkę i zrobię sobie pyszną kawusię.

Hm, w co ja lubię się bawić z dzieciakami: na pewno nie w domki, jakieś lalki czy autka. Jak muszę to owszem ale szału nie ma. Za to uwielbiam planszówki-mamy sporo, gry zespołowe, gry sprawnosciowo-planszowe np krzesełka, zgadywanki, konkursy np. jakie zwierze mam na myśli, jedzie pociąg na literę...ciepło zimno i oczywiście czytanie i wieczory typu: porozmawiamy o...
Maż za.to czyto męskie rozrywki z chłopakami: majsterkowanie, budowanie z lego itp. a z córką mają wspólną pasję: ogródek wiec tym zajmują się razem.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!

U nas buro, ponuro i zimno. Dzieci jeszcze śpią.

Jak na dziś samopoczucie?

Ja pozwoliłam sobie na pyszną jagodziankę na śniadanko, dopijam herbatkę i zrobię sobie pyszną kawusię.

Hm, w co ja lubię się bawić z dzieciakami: na pewno nie w domki, jakieś lalki czy autka. Jak muszę to owszem ale szału nie ma. Za to uwielbiam planszówki-mamy sporo, gry zespołowe, gry sprawnosciowo-planszowe np krzesełka, zgadywanki, konkursy np. jakie zwierze mam na myśli, jedzie pociąg na literę...ciepło zimno i oczywiście czytanie i wieczory typu: porozmawiamy o...
Maż za.to czyto męskie rozrywki z chłopakami: majsterkowanie, budowanie z lego itp. a z córką mają wspólną pasję: ogródek wiec tym zajmują się razem.

U nas też szaro i trochę słońca też jest.
Mnie teraz wzięła ochota na pierogi I cały czas tylko pierogi, mąż się ze mnie śmieje, że zamiast dwójki dzieci będziemy mieć pierogi

Do góry