reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witaj [emoji6] ile twoje dziewczyny mają lat? Imiona waszych dzieciaków są świetne [emoji173]. Dzięki twojej Elżbietce sama się zastanawiam czy może jak będzie córcia to też tak byśmy dali na imię [emoji6]

Hahah :-D Dziękuję bardzo. Imiona bardzo tradycyjne jak widać. Aż tak Ci się spodobało imię Elżbieta? :biggrin2: Dla mnie taka wieść to tylko sie cieszyć.

reklama
22 lipca skończą 5 latek :-D
Czyli też rocznik 2013 [emoji3]
Hahah :-D Dziękuję bardzo. Imiona bardzo tradycyjne jak widać. Aż tak Ci się spodobało imię Elżbieta? :biggrin2: Dla mnie taka wieść to tylko sie cieszyć.
Naprawdę:)) bardzo ładnie brzmi, no i ostatnio jest rzadko spotykane. A dla mnie to ważne bo Julia i Zosia mają popularne imiona i u tej pierwszej w grupie przedszkolnej są trzy Julki poza moją [emoji23][emoji23][emoji23]. Zoś też wszędzie pełno. Jedynie Łucja odstaje bo w sumie jeszcze chyba nigdzie się nie spotkałam z imenniczką [emoji6].

Czyli też rocznik 2013 [emoji3]Naprawdę:)) bardzo ładnie brzmi, no i ostatnio jest rzadko spotykane. A dla mnie to ważne bo Julia i Zosia mają popularne imiona i u tej pierwszej w grupie przedszkolnej są trzy Julki poza moją [emoji23][emoji23][emoji23]. Zoś też wszędzie pełno. Jedynie Łucja odstaje bo w sumie jeszcze chyba nigdzie się nie spotkałam z imenniczką [emoji6].

No to prawda, że Julek akurat na pęczki ;) Co do Elżbiet, to jeszcze nie spotkałam w Polsce małej Elżbiety. To ja może odniosę się do Twojego imienia, że na mojej liście tylko w angielskiej wersji - Charlotte - jest wysoko w notowaniach.

No to prawda, że Julek akurat na pęczki ;) Co do Elżbiet, to jeszcze nie spotkałam w Polsce małej Elżbiety. To ja może odniosę się do Twojego imienia, że na mojej liście tylko w angielskiej wersji - Charlotte - jest wysoko w notowaniach.
Charlotte bardzo ładne [emoji7] ale jako, że my w PL mieszkamy to u nas by to nie przeszło tym bardziej z naszym nazwiskiem [emoji6]
U mnie obecnie typami dla dziewczynki są: Anastazja, Aurelia, Lea, Klara, Liwia i Elżbieta. Gdzieś tam z tyłu jeszcze jest Maria, Aurora i Lila. A dla chłopca to Ignaś będzie odpowiednie [emoji5]
Ale być może jeszcze 20x mi się zmieni [emoji1]

Charlotte bardzo ładne [emoji7] ale jako, że my w PL mieszkamy to u nas by to nie przeszło tym bardziej z naszym nazwiskiem [emoji6]
U mnie obecnie typami dla dziewczynki są: Anastazja, Aurelia, Lea, Klara, Liwia i Elżbieta. Gdzieś tam z tyłu jeszcze jest Maria, Aurora i Lila. A dla chłopca to Ignaś będzie odpowiednie [emoji5]
Ale być może jeszcze 20x mi się zmieni [emoji1]
U nas jest Ignas[emoji173]

[emoji6]Antosia tez mamy[emoji38]serio...jeszcze Macieja mamy[emoji6]
Haha [emoji23][emoji23][emoji23] akurat Maćka to raczej u nas nie będzie bo w otoczeniu sporo chłopców o tym imieniu. Tymon mi się jeszcze podoba [emoji2]
Ja też mam Macieja :)

Ignacy to ostatnio też popularne imię.
Tak samo Łucja. Przynajmniej w moim otoczeniu. Mam w najbliższej rodzinie.
U nas znów dużo jest Zuzanek, Julek, Zosi, Len. A chłopięce to Maciek, Mikołaj często też spotykamy się z Antosiem, Oliwierem i Aleksandrem [emoji4]. Łucji i Ignacego jeszcze nie spotkałam. Ni w grupach przedszkolnych moich dziewczynek czy żłobku Zosi takich nie ma. Kiedyś na placu zabaw słyszałam jak mama wołała Łucję, ale to już duża dziewczynka była [emoji6]

reklama
Do góry