reklama
Sopek
Moderator
Dzięki dziewczyny za życzenia no to widzę, że Wy też podchodzicie do powiększania rodziny w sposób normalny mi się wszyscy dziwią i patrzą jak na dziwoląga oczywiście z rodziny nikt nic nie wie bo przy trzecim już prawie zawału dostali dlatego fajnie że jest ktoś to rozumie i sam chce większą gromadkę miłego dnia
Dominika81
Fanka BB :)
Ja też miałam w planach 3 minimum. M niespecjalnie, ale dał się namówić na 3ciego, potem z 4tym szybko i łatwo poszło teraz kupiliśmy 7os samochód a m mówi że jeszcze zapas 1 miejsca jeszcze jest i on by nie miał nic przeciwko hehe [emoji16][emoji23]
Chociaż nie wiem czy ja dam radę, ta ostatnia ciąża już dała mocno w kość mojemu organizmowi...
Sopek - u nas w rodzinie też nie było zapędów na wiecej dzieci, a tu siostra też już 3, teraz po przerwie i brat się na 3cie zdecydował i siostra cioteczna też na trzecie, a jej się na dodatek trafiły bliźniaki [emoji16][emoji16] bratowa i kuzynka mają termin na lipiec.
Miłego dnia.
Chociaż nie wiem czy ja dam radę, ta ostatnia ciąża już dała mocno w kość mojemu organizmowi...
Sopek - u nas w rodzinie też nie było zapędów na wiecej dzieci, a tu siostra też już 3, teraz po przerwie i brat się na 3cie zdecydował i siostra cioteczna też na trzecie, a jej się na dodatek trafiły bliźniaki [emoji16][emoji16] bratowa i kuzynka mają termin na lipiec.
Miłego dnia.
Dominika81
O wow, ale hardcore [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji7]a my sie wlasnie rozgladamy za 7 osobowym
mamy dwoch chlopcow lat 3 i 1,5 roku a we wrzesniu na swiat przyjda nasze coreczki wiec nagle zrobilo sie nas sporo
Najstarszy idzie do przedszkola?
Oo ale sie pięknie podwoi Wam [emoji813] Ty jestes już po 2 cc? Dobrze kojarzę? Ciąża bezproblemowa? Ja mam lekkiego cykora przed ciąża po 2 cc, chociaż wiem że 3 cesarki to teraz nic takiego. Lekarz też mówił żeby tylko troche odczekaća my sie wlasnie rozgladamy za 7 osobowym
mamy dwoch chlopcow lat 3 i 1,5 roku a we wrzesniu na swiat przyjda nasze coreczki wiec nagle zrobilo sie nas sporo
ania_ka87
O wow, ale hardcore [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji7]
Najstarszy idzie do przedszkola?
od 1 wrzesnia idzie... a ja jakos na poczatku wrzesnia chyba bede rodzic wiec bedzie ciekawie
Oo ale sie pięknie podwoi Wam [emoji813] Ty jestes już po 2 cc? Dobrze kojarzę? Ciąża bezproblemowa? Ja mam lekkiego cykora przed ciąża po 2 cc, chociaż wiem że 3 cesarki to teraz nic takiego. Lekarz też mówił żeby tylko troche odczekać
tak to bedzie moja trzecia cesarka moj lekarz mowi bo pani to taka ryzykantka jest poki co wszystko jest dobrze i bezproblemowo tylko przez te upaly zaczynam puchnac.... juz jednego syna tak nosilam do 20 sierpnia w upaly i bylam jak bulinek, nawet w laczki mi stopy nie chcialy wchodzic....wiec troche sie stresuje...
reklama
ania_ka87
Ania ka 87 macie kogoś do pomocy?? Ja mam trójkę z malą różnica wieku ale nie mam bliźniaków , domyślam się że będzie ciężko ale za to odchowasz wszystkich na raz grunt to pozytywne nastawienie:*
ja mam tylko siebie, bo mojego nie ma od rana do jakiejs 20-21, wiec licze na siebie i wierze ze jakos dam rade i to wszystko ogarne poki co wszystko robie sama
Podziel się: