reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

@Sopek najlepsze życzenia

My weekend spędziliśmy nad jeziorkiem, starszaki nawet kąpiel zaliczyli więc było miło.
Ja też mam chrapke na czwartego dzidziusia. Zawsze marzyłam o piątce dzieci ale czwórka by mnie już usatysfakcjonowała tak calkowicie :-)

reklama
Dzięki dziewczyny za życzenia ;-) ;):-p no to widzę, że Wy też podchodzicie do powiększania rodziny w sposób normalny mi się wszyscy dziwią i patrzą jak na dziwoląga :sorry2: oczywiście z rodziny nikt nic nie wie bo przy trzecim już prawie zawału dostali:rolleyes: dlatego fajnie że jest ktoś to rozumie i sam chce większą gromadkę;) miłego dnia:)

Ja też miałam w planach 3 minimum. M niespecjalnie, ale dał się namówić na 3ciego, potem z 4tym szybko i łatwo poszło;) teraz kupiliśmy 7os samochód a m mówi że jeszcze zapas 1 miejsca jeszcze jest i on by nie miał nic przeciwko hehe [emoji16][emoji23]
Chociaż nie wiem czy ja dam radę, ta ostatnia ciąża już dała mocno w kość mojemu organizmowi...

Sopek - u nas w rodzinie też nie było zapędów na wiecej dzieci, a tu siostra też już 3, teraz po przerwie i brat się na 3cie zdecydował i siostra cioteczna też na trzecie, a jej się na dodatek trafiły bliźniaki [emoji16][emoji16] bratowa i kuzynka mają termin na lipiec.

Miłego dnia.

Dominika81 to fajną masz dużą rodzinkę a dzieci sporo kuzynów ;) też mamy 7 osobowe auto tylko jak wsadzimy do tyłu dwa fotele to bagażnik zniknie ;)

a my sie wlasnie rozgladamy za 7 osobowym :)
mamy dwoch chlopcow lat 3 i 1,5 roku a we wrzesniu na swiat przyjda nasze coreczki wiec nagle zrobilo sie nas sporo ;)
Oo ale sie pięknie podwoi Wam [emoji813] Ty jestes już po 2 cc? Dobrze kojarzę? Ciąża bezproblemowa? Ja mam lekkiego cykora przed ciąża po 2 cc, chociaż wiem że 3 cesarki to teraz nic takiego. Lekarz też mówił żeby tylko troche odczekać

O wow, ale hardcore [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji7]
Najstarszy idzie do przedszkola?

od 1 wrzesnia idzie...:) a ja jakos na poczatku wrzesnia chyba bede rodzic wiec bedzie ciekawie ;)

Oo ale sie pięknie podwoi Wam [emoji813] Ty jestes już po 2 cc? Dobrze kojarzę? Ciąża bezproblemowa? Ja mam lekkiego cykora przed ciąża po 2 cc, chociaż wiem że 3 cesarki to teraz nic takiego. Lekarz też mówił żeby tylko troche odczekać

tak to bedzie moja trzecia cesarka :) moj lekarz mowi bo pani to taka ryzykantka jest :p poki co wszystko jest dobrze i bezproblemowo tylko przez te upaly zaczynam puchnac....8-) juz jednego syna tak nosilam do 20 sierpnia w upaly i bylam jak bulinek, nawet w laczki mi stopy nie chcialy wchodzic....wiec troche sie stresuje...

Ania ka 87 macie kogoś do pomocy?? Ja mam trójkę z malą różnica wieku ale nie mam bliźniaków , domyślam się że będzie ciężko ale za to odchowasz wszystkich na raz :) grunt to pozytywne nastawienie:*

reklama
Ania ka 87 macie kogoś do pomocy?? Ja mam trójkę z malą różnica wieku ale nie mam bliźniaków , domyślam się że będzie ciężko ale za to odchowasz wszystkich na raz :) grunt to pozytywne nastawienie:*

ja mam tylko siebie, bo mojego nie ma od rana do jakiejs 20-21, wiec licze na siebie :) i wierze ze jakos dam rade i to wszystko ogarne ;) poki co wszystko robie sama :)

Do góry