reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam!Strasznie gorąco.Przed południem byłam z młodszymi na placu zabaw-nawet znośna była pogoda i nawet pochmurno czasem.Wróciliśmy na obiad,po drodze zahaczyliśmy o Biedronkę(do niedz.np na wszystkie ciastka 30%rabatu).Teraz czekamy aż nie będzie tak gorąco bo obiecałam że jeszcze wrócimy na plac.
Starsi od 2 tyg.są u babci na wsi.Nie wiem jak córa-pewnie chodzi tylko ze swoimi koleżaneczkami i nic nie robi,za to brat pomagał zwalać ziarnka po żniwach i sobie zarobił i ma jeszcze iść.
Od czerwca zeszłego roku mój mąż jest nqa wyjeździe-pracuje w Niemczech.Tak przy okazji może któraś napisać mi jak tam jest z rodzinnym na dzieci,bo nie wiem czy jakaś z Was jest z tego kraju.

reklama
Marta Witaj:)

Hej Ciotki:)

Od 2 dni czasu mi brakuje dosłownie ma wszystko:baffled::dry:
Nawet teraz własnie Jaga się obudziła:-D ciekawe czy da coś napisać...

U nas upały dzieciaki nie do zniesienia robią pierd...k taki że szkoda gadać. W domu na wsi wypuściłam je na podwórko ustawiłam basen i było z głowy...

Ja sie bardzo ciesze że ciąza juz za mna bo lato w ciąży to masakra...

Jagodziance zrósł się obojczyk bo czuć okostną na nim w miejscu złamania:-)

BUUUZIAKI DLA WAS

U nas także dzisiaj gorąco. Miałam nadzieję na jakieś ochłodzenie a tu nic... Przepraszam, że dziś ogólnikowo, ale jakoś jestem wypluta z energii. Powiem tyle - w końcu powiedzieliśmy naszym rodzicom o kolejnym maleństwie, no i reakcja mojej rodzicielki była tak dobijająca, że aż nie mam siły na cokolwiek. Jak odreaguję, to może później dam radę coś Wam napisać.
Pozdrawiam Was serdecznie i miłego weekendu

Witam wieczorkiem... fajnie na dworze, chłodek lekki, nas tak zmęczył ten dzień, że sobie popołudniu pospaliśmy, ciekawe, o której teraz dzieciaki pójdą spać...:szok::rofl2:
wyprawka kupiona, tenisa nie było, ale nas nie było w środę, więc skąd mogłyśmy wiedzieć :-D ale przynajmniej zakupy zrobiłyśmy sobie

Misiarska, u mnie by pewnie było podobnie... moja mama o swej ostatniej ciąży też bardzo późno powiedziała... ja mam 3 braci, ze mną jest nas czworo... a u mnie dwójka i na razie wystarczy. A Twoja rodzina jak się oswoi, to będą się cieszyć, zobaczysz...:tak:

Poziomki, no widzisz... 10 dni minęło i jest dobrze z obojczykiem... a czasu brakuje pewnie chwilowo, ponoć, im więcej dzieci, tym człowiek bardziej zorganizowany...;-)

Monika, a M teraz też w Niemczech? Jak często jeździ... szkoda, że tak z czwórką sama...:-(

Anna oj kce, a czemu nie możesz do basenu? Chociaż nogi zmoczyć... :-)

Iwona, no mi też by ta irlandzka pogoda pasowała... ja tam takich upałów nie lubię... człowiek idzie gdzieś i zanim dojdzie na miejsce, już cały upocony... moi też latem późno chodzą, więc nie jesteś sama... nawet jak rok szkolny będzie, to wcześniej niż 21 nie idą, a nawet jak już leżą, to jeszcze gadu gadu i się robi jeszcze później... ale może jak będą spać w swoich pokojach, to się zmieni

A która mama jest z Hol? Ja jestem Holandią zachwycona... byłam 2 razy, co prawda w tej samej miejscowości, ale jeśli inne (te mniejsze) są tak urokliwe, to super tam musi być. W Amsterdamie nie byłam, ale mam nadzieję, że nam się uda pojechać... podobają mi się te fajne domki, wszystkie podobne, duże okna w domach, ta zieleń, po prostu cudo...:-)

Witam wieczornie :-)
melduje się ,że żyjemy:-D odpoczywamy..u moich rodziców..

niestety nie nadrobię zaległości w czytaniu:zawstydzona/y:

ale wybaczcie brak czasu i nie zawsze dostępny mam net...:zawstydzona/y:

buziaczki.....

Znowu jestem sama:-(
B wczoraj zabrał dzieciaki do Żywca , aż się poryczałam jak pojechali. Nie zdecydowałam się jechać z nimi, bo pierwszy tydzień miałam nie szaleć, więc się oszczędzam, poza tym mamy klucz od sąsiadów, co na wakacjach, a ich mama się na dzisiaj zapowiedziała, że chce chatę ogarnąć.
Poza tym zła jestem na B, bo różne rzeczy do zrobienia przy domu, to nigdy czasu nie, już 2 tygodnie płot maluje i jeszcze nie skończył, taras nie mogę się doprosić, co by umył, to samo z grilem, a jak wolne to wybywa gdzie indziej robić
angry.gif
angry.gif

Poziomki fajnie, że łapka Jagi się zrasta ładnie.
Misiarska nie przejmuj się, tak to czasem z najbliższymi jest.
Pysia nogi mogę, ale w takie upały to cała bym się zanurzyła. Mam pessar założony, więc wszelkie kąpiele odpadają.

idę coś na obiad sobie wykombinować, bo na pizze nie mam ochoty:baffled:

reklama
witam was !

annaoj znam to z autopsji, lepiej z domu wybyc niż cos w nim zrobi.. dziś była Pani, chate wysprzatala, ale jestem średnio zadowolona.. no nic za tydzień ma przyjść inna ... ciesze się ze już jestem z klatki wypuszczona ;)

poziomki ucałuj jage, przypuszczałam ze pierwsze miesiące będą ciężkie do ogarniecia.. :) 3mam kciucki za szybko powrot do rzeczywistości :)

marta24 gdzie jest marta jak twoje humorki ??

uciekam na urodziny do szwagra .. taki o to tort mam dla niego :
DSC06993.jpg

obym dowiozła bez zbędnych przygod :)

Załączniki

• DSC06993.jpg
    DSC06993.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 47
Do góry