reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Cześć dziewczyny. Jak wszystko odpukać pójdzie dobrze to najpóźniej za miesiąc chciałabym dołączyć do Was z moją trójką dzieci. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :)

Coś o mnie: mam 31 lat, męża i 4 letnią córkę Amelie. Jestem w 33tc z Zosią i Tymkiem. Także niedługo staniemy się rodziną wielodzietna :) ta wiadomość trochę mnie zaskoczyła kilka miesięcy temu i przestraszyła. Planowaliśmy 2 dzieci bo takie warunki mamy narazie i lubię pracować ale przyzwyczaiłam się już do myśli o zmianach i z radością czekam na moje dzieci.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny wybaczcie mało mnie tu ale przygotowania do wielkiego otwarcia studia wrażeń trwają :)

Dzieje się dzieje i mam nadzieję że dziać się nie przestanie :)

Annaoj jak przed pracą nastawienie .? Trzymam kciuki za szybką adaptacje twoja i wiktora:)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam mamusie.
Jestem mamą już dwóch dziewczynek w wieku 7 lat i 16 miesięcy. Staramy się o dzidziusia z mężem. Jeśli się udało to termin na Maj 2017. Okaże się za parę dni. Mamuśki ile lat mają wasze pociechy i jak sobie radzicie z trojeczka?! Pozdrawiam ciepło

witam nowe mamy :)
ja mam piatke dzieci. Troje pierwszych co dwa lata potem 6 lat przerwy i znowu dwojka co dwa lata. Trojka dzieci jest jaknajbardziej do ogarniecia ;)

poziomki Jak sie czujesz?

Poziomki no obys nie przenosiła tym razem bo faktycznie pod koniec to czlowiek już czeka porodu jak wybawienia ;) ale zleci zobaczysz. Mój mały już 7 tygodni ma a dopiero co czekałam na poród z wytęsknieniem.

reklama
Do góry