misiarska Ja czułam się podobnie jak Córcia najstarsza poszła od przedszkola. Wtedy byłam w końcówce drugiej ciąży, także Ona do przedszkola, wprawdzie tylko 3godz., ale w domu nikogo, cisza, ja chodziłam w kółko i myślałam, że zwariuje niby cieszyłam się jak miała iść, że będę miała czas żeby coś zrobić, a jak przyszło co do czego, to nie wiedziałam za co się zabrać, aż w końcu wychodziło na to że przez 3godz nie robiłam nic poza patrzeniem na zegar z Synkiem było troszkę lepiej choć poszedł wcześniej, ale za to w domu już najmłodsza była, więc trochę raźniej. zresztą Synek musiał iść bo w domu dzikus strszny z niego sie robił i jak wychodzilismy na plac zabaw to nie chciał się bawić nawet, stał i patrzył aż wszystkie dzieciaki zejdą wtedy dopiero on wchodził a i tak się oglądał tylko czy koło niego nikogo nie ma, a jak tylko jakieś dziecko się pojawiło on uciekał ze smutną miną i maminej "spódnicy" się trzymał więc trzeba było go jakoś rozręcić
ale ja to ogólnie mam tak jakoś że gdybym mogła to bym dzieci tylko przy sobie trzymała teraz na szczęście już trochę przechodzi .. ale i tak jak Córka jest w szkole to się zastanawiam co robi, tak samo Syn w przedszkolu kiedyś jak musiałam wszystkich na kilka godzin w przedszkolu zostawić to się później dosłownie o wszystko wypytywałam najstarszej Córki jak dalej tak będę miała to będą ze mną cieżko mieć te moje dzieciaki w przyszłości
poziomki daj znać jak tam najmłodsza po wizycie. śliczne masz te twoje dzieciaki
ania138 szybkich rezultatów z tych waszych starań
ale ja to ogólnie mam tak jakoś że gdybym mogła to bym dzieci tylko przy sobie trzymała teraz na szczęście już trochę przechodzi .. ale i tak jak Córka jest w szkole to się zastanawiam co robi, tak samo Syn w przedszkolu kiedyś jak musiałam wszystkich na kilka godzin w przedszkolu zostawić to się później dosłownie o wszystko wypytywałam najstarszej Córki jak dalej tak będę miała to będą ze mną cieżko mieć te moje dzieciaki w przyszłości
poziomki daj znać jak tam najmłodsza po wizycie. śliczne masz te twoje dzieciaki
ania138 szybkich rezultatów z tych waszych starań