Hej dziewczyny ja jak zwykle z doskoku ale to nie znaczy że Was nie kocham
od początku wakacji pogoda u mnie w kratkę
nawet jeszcze basenu dzieciakom nie rozłożyliśmy bo za nim woda się nagrzeje to zakwitnie
za to kupiliśmy rowery i jak tylko nie będzie padać co właśnie jest, będziemy odkrywać naszą okolicę
w piątek w nocy jedziemy do Zakopanego na parę dni
a w następną sobotę na cały dzień do Sopotu, taki zakładowy wyjazd autokarem
Poza tym M już zaczął pokoje dzieciom stawiać więc jak tylko czasu wystarczy to na jesień przeprowadzkę będą miały, i wtedy M zacznie korytarz wejściowy od przodu i kuchnię ech przydała by się ekipa z programu Nasz Nowy Dom
Doris OGROMNE GRATULACJE
Lenka mam dokładnie tak samo zaprawiam, pielę, sprzątam, gotuję i jajka zbieram
świadectwa tak samo pasek i wyróżnienie a do pokoju wejść nie idzie i doprosić się o pomoc nie mogę a jak już się doproszę to na chwilę bo za ciężko
Oj znam to od sąsiadek, i tak zawsze się śmieję że jak mi się coś zepsuje za 300 zł to u niej za 3 tyś. taki przelicznik na gospodarkę
Brzuchatki jak samopoczucia? Ile teraz jest u nas 2w1?
Happy doczytała
trzymajcie się dzielnie, a z mężami to już tak jest jak muszą to wszystko ogarną
Stefaa a z czym tym razem ruszasz? Gdzie dokładnie i kiedy w góry jedziesz? Bo ja w Zakopcu będę od soboty
Dorota extra masz zwierzyniec
to już takie mini zoo
mój syn marzy o kozie
ale najpierw musimy ogarnąć dom a potem dopiero weźmiemy się za budynki gospodarcze to może znajdzie się miejsce dla niej