reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ciężaróweczki ja w ciąży też się kłócę z mężem na potęgę, w każdej ciązy przez to przechodziliśmy i nie wiem czy to faktycznie hormony czy moje postrzegania świata jest jakieś inne w tym okresie.
Do tego w ciąży jestem beksą do potęgi co mnie strasznie irytuje bo normalnie nie łatwo mnie doprowadzić do płaczu;-)

reklama
hello
Źle mi się spało, nie lubię sama:baffled:
Na szczęście dzisiaj wracają, a jutro z rana Igor. Troszkę oczywiście mam stresa, bo busem:baffled:
Marta uszy do góry! Dobrze będzie.
Misiarska wyjątkowo dobrze, dziękuję. Prawie nie puchnę, odpukać, może dlatego, że głównie leżę. Bardzo dużo piję i biegam sikać, ale to pewnie dobrze, bo może infekcje mnie ominą.

I jeszcze tylko 3

Hej:D
Moja zona twierdzi ze w ciazy jestem nie do zniesienia i klocilismy sie nawet jak teraz byl 2000km ode mnie:)) Pewnie wynika to z tego ze ja od niego wiecej wymagam a hormony powoduja rozdraznienie:)

upal u nas a ma byc gorzej...

Annaoj tylko 3:))

Ostatnia edycja:
witaj gingerka! jasne że możesz dołączyć:-)

tak jak pisałam kiedyś,mam to szczęście że nie mieszkam już w Pl tutaj wielodzietność jest jednak postrzegana inaczej.
U nas wiedzą już praktycznie wszyscy o kolejnym dziecku, komentarze są różne, teście nadal nie wiedzą i ich reakcja może być "ciekawa" ale już zawsze taka byłam że się nigdy nie przejmowałam ludzkim gadaniem zbytnio.

matko jaki upał, nie wyrabiam już!

happymama u mnie (Manchester) tez okropny upal nie idzie wytrzymac od rana nie ruszam sie z kanapy dobrze ze dzieci pojechaly do dziadkow to moge troche poleniuchowac:-)

Kurde nie mogę czytać takich bredni. Czemu wszyscy postrzegają temat 3+dzieci = bieda i jeszcze patologia albo niewykształceni rodzice , nie widzą jak się zabezpieczyć. Wrrrr....

Gingerka zapraszamy. Widzę, że spodziewasz się kolejnego dzidziusia, jak znosisz ciążę?

Pomimo upału chętnie bym już gdzieś polazła. Taaak mi sie nudzi samej. Właśnie książkę skończyłam, a TV już mi zbrzydło:baffled: jeszcze muchy mnie denerwują:angry:

Gingerka WITAJ:-)

A ja nie wytrzymałam i wylałam na matki z jednym dzieckiem troche jadu a co ulżyło mi:-p

Upał straszny i pomimo braku brzucha jest mi koszmarnie:baffled:

reklama
hej hej,
a co tu taka cisza? :szok: rozpuściłyście się wszystkie w upale? :-p:-D
u nas dziś pada przelotnie, ale jest tak przyjemnie że normalnie mogłabym siedzeć na ogródku pod parasolem, czuć chłodek i wąchać deszcz. Bosko normalnie. :tak:

Annaoj, a czemu tak wcześnie będą ci rozwiązywać tą ciążę? nie będą czekać do 37 tyg?

Do góry