reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Jeszcze nie wiem, na pewno sernik, może cytrynowiec, chciałam taki z malinami beza i śmietaną ale tort będzie z malinami wiec chyba zrobię z truskawkami i spodem z sucharow i nutelli i jeszcze jakiś , może marysienke, takie z orzechami ale jeszcze go nie piekłam

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

To biszkopt na budyń z sokiem cytryny, śmietaną petitki i lukier cytrynowy. Malinowa chmurkę bardzo polecam . A może ty mi coś doradzisz? Jakiś fajny przepis masz ?

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

nie piszcie o ciastach bo mi wyzedl podwyzszony cukier :/ w poniedzialek musze zrobic rozszerzona glukoze i zobaczymy. Ale poki co ograniczam cukier.

ja rodze przed terminem 2-3 tygodnie ciekawa jestem Jak bedzie tym razem ;)

my dajemy synkowi na imie Max :)

Ja tez mysle nad ciastami. Na urodziny chlopvow poza tortami musze jeszcze jakies dwa ciacha machnac.
My tez nie mielismy pomyslu na imie dla synka. W ostatniej chwili przyszlo samo.

Poziomki, czuje sie zmiennie. Jednego dnia super, drugiego sciska mnie i tesknie, ale nie jest zle. Mysl ze i tak mialam duzo szczescia ze w tm sposob sie potoczylo. Czytalam historie innych kobiet, sa naprawde dzielne ze przezyly takie straszne chwile.

reklama
Do góry