reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
A maluchy moje i ciąża teraz , niewiem co w nich dziś wlazlo co chwila któryś coś rozleje , psoca ,skaczą istny dom wariatów :) tak czasem bywa , na domiar złego pies mój zresztą też Stefan pomyślał że jest człowiekiem i chciał skorzystać z toalety i skończyło się na kapaniu bo do niej wpadł i tak zamiast sobie wysprzatac w domu na niedziele to mam jedno wielkie pobojowisko.. i nawet uciec nie mogę z psem na spacer bo sie kąpać i zaraz byłby chory

Ja mam różne terminy ostatnio na prenatalnym mówiła ze wyszło na 25 październik chyba najbardziej prawdopodobne .. ja zaszłam z nienacka półtorej roku byłam na zastrzyku przeszłam na tabletki i taka niespodzianka mało to dowiedziałam się w dniu gdzie szefowa oznajmiła mi ze nie przedłuża mi umowy .... początkowo miałam termin na 7 listopada ciężko to określił jak miesiączkę ostatnio miałam prawie 3 lata temu ..

witam nowe mamuśki!

Linka ja też czekam na piątego dzieciaczka :D

a wiecie że coś dzisiaj w powietrzu chyba, ja też mam płaczliwy dzień, pomalowałam przedpokój żeby się odstresować i pomogło ;)

reklama
Do góry