reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki ja też przenoszę zawsze tak jest ze wręcz błagam p poród ha ha ..

Happymama82 ja mam pokoik maluchów do malowania bo mam artystę i ściany wymalowane nawet na suficie ;) bo łóżko piętrowe jest ha ha ale jeszcze trochę musi taki zostać dopuki wena mu nie przejdzie do końca

reklama
Biedna ty mi przy 2 oxy podawali źle wspominam bardzo . Wole sama rodzic , ostaniego rodziłam na gazie rozweselajacym teraz jak wpadnę na porodówkę to piesze co to drę się o gaz ha ha. . Narazić nie czuje jeszcze tego ale tak w październiku to obawa się zacznie bo wiem co mnie czeka , szkoda ze nie na nieświadomce jak przy pierwszym ;) przy okazji ładne imiona mają twoje córeczki tez Lubie nietypowe , u mnie Cezary , Michał , Maksymilian , Jan , a teraz albo Nataniel albo Antoni ;)

Ha ha ha oj przydał by się racja ... moja siostra pierwsze rodziła na gazie bo ja namówił i stwierdziła że nic nie daje ale porównania nie miała ...a ja to jak już się nawachalam to przy partych oddać nie chciałam zresztą ja to mam ciekawe wspomnienia z porodówki zawsze coś odwale ;) teraz to położne powiedzą to znowu ona ha ha

Hej
Witam nowe mamy. Ja mam trzech synów i póki co więcej nie planuje. Przygotowania do komunii trwają. Dziś była próba 1,5 godzinna, troszkę przesada.

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poziomki mi na partychpróbowały wziąć ale walczyła tak blogo było ...

Lenka witaj ja przeszłam komunie syna w tamtym roku próby mnie wykańczaly ... ja tez chciałam komunie zrobić w takim domu działkowca ale nie wyszło potem pomysł ze w domu najbliżsi ale się wkurzył i w lokalu stanęło stwierdziłam ze chociaż raz wejdę i wyjdę jak pani

Do góry