reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki ja też przenoszę zawsze tak jest ze wręcz błagam p poród ha ha ..

Happymama82 ja mam pokoik maluchów do malowania bo mam artystę i ściany wymalowane nawet na suficie ;) bo łóżko piętrowe jest ha ha ale jeszcze trochę musi taki zostać dopuki wena mu nie przejdzie do końca

reklama
Biedna ty mi przy 2 oxy podawali źle wspominam bardzo . Wole sama rodzic , ostaniego rodziłam na gazie rozweselajacym teraz jak wpadnę na porodówkę to piesze co to drę się o gaz ha ha. . Narazić nie czuje jeszcze tego ale tak w październiku to obawa się zacznie bo wiem co mnie czeka , szkoda ze nie na nieświadomce jak przy pierwszym ;) przy okazji ładne imiona mają twoje córeczki tez Lubie nietypowe , u mnie Cezary , Michał , Maksymilian , Jan , a teraz albo Nataniel albo Antoni ;)

Ha ha ha oj przydał by się racja ... moja siostra pierwsze rodziła na gazie bo ja namówił i stwierdziła że nic nie daje ale porównania nie miała ...a ja to jak już się nawachalam to przy partych oddać nie chciałam zresztą ja to mam ciekawe wspomnienia z porodówki zawsze coś odwale ;) teraz to położne powiedzą to znowu ona ha ha

Hej
Witam nowe mamy. Ja mam trzech synów i póki co więcej nie planuje. Przygotowania do komunii trwają. Dziś była próba 1,5 godzinna, troszkę przesada.

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poziomki mi na partychpróbowały wziąć ale walczyła tak blogo było ...

Lenka witaj ja przeszłam komunie syna w tamtym roku próby mnie wykańczaly ... ja tez chciałam komunie zrobić w takim domu działkowca ale nie wyszło potem pomysł ze w domu najbliżsi ale się wkurzył i w lokalu stanęło stwierdziłam ze chociaż raz wejdę i wyjdę jak pani

Do góry