reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Może sie doczekasz[emoji12]

Dziewczyny czy ja jestem jaka dziwna?
Mieszkała z nami moja matka, na szczęście sie wyprowadziła. Już miało być tak pięknie ale...
Dzien przed wyprowadzka matki przyjechała M siostra[emoji24] na chwile. Z tej chwili zrobił sie miesiąc...
6 sie wyprowadza.
Ale o co mi chodzi..
Ja nie lubię jak ktos mi coś w domu robi. Nienawidzę!
Pomijam ze zostawia wszędzie puste opakowania, rozkłada mi wszystko po katach,kupuje masę słodyczy a dzieci traktuje jak niemowlaki.
Nie pomagają delikatne sugestie ani czepianie sie[emoji24][emoji24][emoji24]
Nie powiem jej wprost bo grzecznie nie bedzie (hormony robią swoje)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Poziomki ty to masz pecha z familia [emoji23]weź jej wytłumacz ze sobie nie życzysz i tyle może cos pomoże a mi sie marzy dziewczynka [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witam się po przerwie
Linka witaj tez jestem mamą 4 chłopców
Gabina witaj
Stefa jak tam biznes?ruszyłam już?
Poziomki też tak mam,
A co płci to przecież płeć już.jest o czy dowiesz się teraz czy za miesiąc to płeć się.nie zmieni

U nas leci szybko, praca, dom i tak w kolko,najstarszy miał wypadek samochodowy prawie 3 tyg temu,dzięki Bogu jest cały,ma tylko obrażenia na ciele,a wyglądało to na prawdę tragicznie, najmłodszy rośnie,cały czas jest usmiechniety,przedszkolaki szaleją i tak nam leci

Do góry