reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Bylam w czwartek u lekarza. Beziemy miec kolejnego synka

My komunie mielismy rok temu. Bylo fardzo fajnie, kameralnie, spokojnie. Osmioro dzieci przystepowalo. To byla wczesna komunia wiec tez to wszystko inaczej zorganizowane.

Stefa, jak tam? Cos lepiej?

Annaoj ile bedziesz czekała na wyniki? Ja czekałam 2 tygodnie, mam nadzieje ze beda jak u mnie super!&&&&
Czekam na foty z nowym autkiem:)

Wesoła możesz sie starać o zwrot kosztów, musisz tylko mieć bilety jeżeli jedziesz komunikacja s jeżeli samochodem to musisz podać ilośc km. Sa specjalne druczki.
Swoją droga tez jestem ciekawa hehe

Słodka gratulacje!! Męsko cos sie tu zrobiło :D

Nela chora, w nocy gorączka ale dzis juz prawie nie ma. Ona hak zwykle 2 dni goraczki i po sprawie.
Mnie mdli taz ze mam juz dosc, tchu mi brak masakra.

Cieszę sie ze nie mamy problemu chrzcin, komunii itd :D

U mnie leci 16.
Troche sie rozcarowalam bo chcialam corezke, ale wiadomo ze kocham juz od poczatku tego mojego malucha. Nigdy mi nie zalezalo na plci, a teraz tak jakos glupio sie nastawilam i teraz musze sie oswoic z nowa sytuacja ;). Najwiekszy problem z imieniem. Zadnych pomyslow nie mamy
Glupio mi i zle ze tak sobie wymyslilam plec

Poziomki, nie chrzcicie dzieci? Rozumie ze jestescie niewierzacy badz innego wyznania?

reklama
Do góry