reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki to życzę co faceta, dolanczam do Ciebie z mdłościami.

Annaoj kciuki za wyniki.

Słodka gratuluję syna.

Doris a wiesz ja z tel pisze i nie widzę wogole suwaczkow a że nie widzę to nie zrobiłam ciazowego.

U mnie też mdłości ;-)

Dziewczyny ja mam imię dla córeczki - Alicja - kurna tak mi się podoba, jest takie magiczne hehe :)

poziomki Damian bakteryjne zapalenie górnych dróg oddechowych, dostał antybiotyk i wiesz jak to po dwóch dniach lepiej, gorączki nie ma, ale jeszcze nie całkiem głos odzyskał :)
Ja tam myślę, że będzie kolejna dziewczynka do kolekcji :) Bo Wy przecież o damskiej drużynie piłkarskiej myślicie, to po co wam facet do kolekcji. Swoją drogą czujesz co by się z nim działo gdyby, go wszystkie baby oblazły ;)

Doris a Ty już wyprawka cała? Jakie plany mieszkaniowe macie? I jak Domi ze studiami?

Byłam dziś na spotkaniu Blogerskim w Tychach, normalnie uśmiałam się za wszystkie czasy, nagadałam się z mamuśkami i towarzysko odżyłam, zjadłam mega duże ciacho i teraz mam wyrzuty. Bo wiecie zaczynam dietę cud- sex i głod - haha żartuję oczywiście, ale zamierzam zrzucić nadprogramowe kg, bo ponoć jest ich tyko 4 hehe :)

Stefaa, planów mieszkaniowych brak. Julia ma swój pokój i tam z czasem będzie z Maluchem jak trochę Oliś podrośnie, bo na razie kołyska będzie u nas. Małolaty są razem, jeśli to w ogóle można tak nazwać, bo ich stale nie ma.
Wyprawkę będę miała za tydzień, podobno całą, bo M przywiezie WSZYSTKO od swojego kuzyna, łącznie z wózkiem co akurat średnio mnie cieszy, bo wózek to ja już sobie upatrzyłam nowy w sklepie.
Trochę ubranek już kupiłam, tak żeby oko nacieszyć :-)
Co do studiów to D studiuje cały czas na PUM-ie :-) tylko zmieniła kierunek z położnictwa na pielęgnarstwo

Doris to super! ogólnie wiesz za niedługo starszaków nie będzie w domu już w cale, pojda w swiat :) To jednak Domi pozostała przy medycynie, tylko trochę w innym wydaniu. Odważna, a jak mi powiesz, ze chce asystować przy operacjach to juz bedzie dla mnie mega szacun ;)

słodka jakieś 35 km :)

reklama
Cześć mamuśki-bohaterki :) (wg mnie każda mama, ale szczególnie "wielomama" jest bohaterką:) )
Mam do was pytanie - jak u was jest ze sferą zawodową? Pracujecie? Czy raczej jesteście w domu i próbujecie ogarnąć domowy sajgon żeby to jako-tako funkcjonowało? Jeśli macie starsze dzieci, to jak było jak mieliscie maluchy w takim przedziale 2-6 lat?

Do góry