reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki to życzę co faceta, dolanczam do Ciebie z mdłościami.

Annaoj kciuki za wyniki.

Słodka gratuluję syna.

Doris a wiesz ja z tel pisze i nie widzę wogole suwaczkow a że nie widzę to nie zrobiłam ciazowego.

U mnie też mdłości ;-)

Dziewczyny ja mam imię dla córeczki - Alicja - kurna tak mi się podoba, jest takie magiczne hehe :)

poziomki Damian bakteryjne zapalenie górnych dróg oddechowych, dostał antybiotyk i wiesz jak to po dwóch dniach lepiej, gorączki nie ma, ale jeszcze nie całkiem głos odzyskał :)
Ja tam myślę, że będzie kolejna dziewczynka do kolekcji :) Bo Wy przecież o damskiej drużynie piłkarskiej myślicie, to po co wam facet do kolekcji. Swoją drogą czujesz co by się z nim działo gdyby, go wszystkie baby oblazły ;)

Doris a Ty już wyprawka cała? Jakie plany mieszkaniowe macie? I jak Domi ze studiami?

Byłam dziś na spotkaniu Blogerskim w Tychach, normalnie uśmiałam się za wszystkie czasy, nagadałam się z mamuśkami i towarzysko odżyłam, zjadłam mega duże ciacho i teraz mam wyrzuty. Bo wiecie zaczynam dietę cud- sex i głod - haha żartuję oczywiście, ale zamierzam zrzucić nadprogramowe kg, bo ponoć jest ich tyko 4 hehe :)

Stefaa, planów mieszkaniowych brak. Julia ma swój pokój i tam z czasem będzie z Maluchem jak trochę Oliś podrośnie, bo na razie kołyska będzie u nas. Małolaty są razem, jeśli to w ogóle można tak nazwać, bo ich stale nie ma.
Wyprawkę będę miała za tydzień, podobno całą, bo M przywiezie WSZYSTKO od swojego kuzyna, łącznie z wózkiem co akurat średnio mnie cieszy, bo wózek to ja już sobie upatrzyłam nowy w sklepie.
Trochę ubranek już kupiłam, tak żeby oko nacieszyć :-)
Co do studiów to D studiuje cały czas na PUM-ie :-) tylko zmieniła kierunek z położnictwa na pielęgnarstwo

Doris to super! ogólnie wiesz za niedługo starszaków nie będzie w domu już w cale, pojda w swiat :) To jednak Domi pozostała przy medycynie, tylko trochę w innym wydaniu. Odważna, a jak mi powiesz, ze chce asystować przy operacjach to juz bedzie dla mnie mega szacun ;)

słodka jakieś 35 km :)

reklama
Cześć mamuśki-bohaterki :) (wg mnie każda mama, ale szczególnie "wielomama" jest bohaterką:) )
Mam do was pytanie - jak u was jest ze sferą zawodową? Pracujecie? Czy raczej jesteście w domu i próbujecie ogarnąć domowy sajgon żeby to jako-tako funkcjonowało? Jeśli macie starsze dzieci, to jak było jak mieliscie maluchy w takim przedziale 2-6 lat?

Do góry