happymama ale pięknie z brzusiem wyglądasz
ivi witaj
No i gratuluję kolejnej ciąży!
KURCZE TU NAPRAWDĘ SIĘ CIĄŻOWO ZROBIŁO! TYLKO NIE ZARAŻAJCIE TYMI CIĄŻAMI
poziomki jak dla mnie to super pomysł z wizytą u gina i tabletkami dla córki! Super mama z Ciebie!
Stefaa blog pięknie się prezentuje i już wczesniej widziałam na fb trochę fotek ze spotkania! A! No i gratki sporej sumy uzbieranej za Wasze poduszki! Twoja jak się nie mylę poszła za najwyższą kwotę! Brawo
dorota ależ ulga, że to tylko pogryzienie, bo faktycznie komary już latają i może one go pogryzły.
U nas ok. Chłopcy do szkoły, ze szkoły i tak codziennie, bo jeszcze rekolekcji u nas nie ma - podobna rekolekcje dopiero w wielkim tygodniu u nas będą. Za to w niedzielę mieliśmy spotkanie z księdzem ( dzieci komunijne i rodzice). No i oczywiście mój mąż był w pracy, a ja z moją trójeczką pojechałam do kościoła i najmłodszy bąbel jak się rozwył po 5 minutach spotkania, że musiałam wyJść z kościoła, a ten się uspokoić nie chciał! Miałam mega nerwa na niego. Nic nie słyszałam, a gadał o fotografie, o kamerzyście. Jak jeszcze siedziałam na spotkaniu, to zdążył nam ksiądz pokazać pamiątki, które dzieci dostaną na komunii i zdążyłam zapłacić za pamiątkę całe 11zł
Ot i tyle co ze spotkania wyniosłam
Dobrze, że po spotkaniu mogłam podpytać inne mamy o czym gadka była. Ehhh powoli muszę chyba za zaproszeniami an komunię się rozejrzeć