reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
happymama ale pięknie z brzusiem wyglądasz :)

ivi witaj :) No i gratuluję kolejnej ciąży!

KURCZE TU NAPRAWDĘ SIĘ CIĄŻOWO ZROBIŁO! TYLKO NIE ZARAŻAJCIE TYMI CIĄŻAMI :)

poziomki jak dla mnie to super pomysł z wizytą u gina i tabletkami dla córki! Super mama z Ciebie!

Stefaa blog pięknie się prezentuje i już wczesniej widziałam na fb trochę fotek ze spotkania! A! No i gratki sporej sumy uzbieranej za Wasze poduszki! Twoja jak się nie mylę poszła za najwyższą kwotę! Brawo :)

dorota ależ ulga, że to tylko pogryzienie, bo faktycznie komary już latają i może one go pogryzły.

U nas ok. Chłopcy do szkoły, ze szkoły i tak codziennie, bo jeszcze rekolekcji u nas nie ma - podobna rekolekcje dopiero w wielkim tygodniu u nas będą. Za to w niedzielę mieliśmy spotkanie z księdzem ( dzieci komunijne i rodzice). No i oczywiście mój mąż był w pracy, a ja z moją trójeczką pojechałam do kościoła i najmłodszy bąbel jak się rozwył po 5 minutach spotkania, że musiałam wyJść z kościoła, a ten się uspokoić nie chciał! Miałam mega nerwa na niego. Nic nie słyszałam, a gadał o fotografie, o kamerzyście. Jak jeszcze siedziałam na spotkaniu, to zdążył nam ksiądz pokazać pamiątki, które dzieci dostaną na komunii i zdążyłam zapłacić za pamiątkę całe 11zł :) Ot i tyle co ze spotkania wyniosłam :) Dobrze, że po spotkaniu mogłam podpytać inne mamy o czym gadka była. Ehhh powoli muszę chyba za zaproszeniami an komunię się rozejrzeć :)

Wesoła mamusia to miałaś przygodę w kościele hi.

Wczoraj m był z Alim u lekarza i zapytał czy to ospa, że żona w ciąży i się matwimy, jak lekarz dowiedział się że przechodziłam już ospe to powiedział że nie mamy się o co stresować nawet gdyby to była ospa ale u Alana to nie ospa, więc jak to jest?

dorota bobrze ze to nie ospa,

wesola mamusia najmlodszemu sie po prostu nudzilo w kosciele na spotkaniu,nie ma sie co dziecku dziwic

u nas choroba :( cała noc nie przespana, kaszel szczekający, boje się ze to krtań. O 12 mam wizytę... ehh, a tak długo było spokój w chorowaniu

miłego dnia

Stefa i jaka diagnoza? Biedny Damian, nienawidzę kaszlu u dzieci.

Wesoła mamusia my też mamy komunie w tym roku , i w przyszłym tez :) . Mamy dodatkowo spotkania z księdzem w kościele, w sobotę kolejne. Az 8 dzieci idzie z naszej parafii, normalnie szał ciał.

Monitor się chyba popsul wrrry

Tak, ja wiem, że młodemu sie nudziło, ale mama spodziewała się, że wysłucha co ksiżulo powie. No cóż, oby na następnym spotkaniu było lepiej :)

Stefa zdrówka dla syna!!!!

lenka u nas z klasy syna 10 osób i 6 z drugiej miejscowości, więc w sumie 16 osób będzie u nas przyjętych. Ksiądz powiedział, że jak na razie to będzie najmniejsza komunia :) Nie mamy za częstych spotkań z księdzem, w sumie to i dobrze, ale słyszę, ze czasem właśnie księża robią często spotkania. W sumie nie wiem po co ? A kiedy macie komunię? Bo u nas jest w pierwszą niedzielę czerwca :) No i co się stało z monitorem? Może tylko chwilowo odmówił posłuszeństwa.

Ja dziś znów kupiłam bluzkę sobie bez mierzenia, ale tym razem totalny niewypał. W sumie bluzka fajna, ale w rękawy ledwo ręce włożyłam, tak obcisłe! Dobrze, że paragonu nie wyrzuciłam, jutro ją wymienię.

cześć dziewczyny

Mam dzisiaj kolposkopię (cytologia mi wyszła nieteges), stresa mam, spać nie mogłam. W ogóle to bujam się już tak od wakacji i co chwila nerwy, muszę dzisiaj gina "docisnąć".
Poza tym latam całe dnie, bo B ma kurs w tym i przyszłym tygodniu, więc jak rano wychodzi, wraca po 20. Ale na weekend mam plany rozstresowujące, w sobote widzimy się ze znajomymi, a niedziela w błocie nowym samochodem :happy::-) :):laugh2:

Stefaa no nie masz do mnie daleko. Zawsze możemy się umówić na jakiś wyjazd błotny:-p Zdrówka dla Damiana. Trzymam kciuki za biznesy
Poziomki taki dobry kumpel mnie wciągnął. Sam jeździ i tak raz drugi się z nim przejechałam, potem dał mi pokierować i jakoś tak:-) :) błoto mnie wciagnęło
Słodka ja miałam robione crp w ciąży.
Dorota dobrze, że to nie ospa. Moja koleżanka tak ciążę straciła.
Wesołamamusia, Lenka współczuję Wam komunii. Dla mnie to wszystko było bardzo stresujące.

miłego dzionka Dziewczynki

Dzien Dobry
Witam się i ja piątkowo :-)
U nas pogoda tak beznadziejna, że nic sie nie chce tylko leżeć w łóżku. A mam tonę ubrań ppo praniu do składania i leżą obok mnie na tapczanie :-)
Poza tym to nic nowego u mnie

reklama
annaoj współczuje stresa z cytologią. Oby jednak wszystko wyszło ok!!! A co do komunii, to chyba największy stres zacznie się u ans tuż przed samą komunią :) No ale damy radę! ;)

Doris Skoro masz dzień lenia, to leniuchuj! Pranie nie zając, nie ucieknie! Poprasujesz jutro lub pojutrze i też będzie dobrze!

Ja mam pytanko tak z całkiem innej beczki. Zostałam wezwana do sądu na rozprawę rozwodową jako świadek. Dodam tylko, że w ogóle nie rozumiem dlaczego mnie wezwano, bo nazwisko osób rozwodzących się nic mi nie mówią!!! Nie znam tych osób i nie wiem dlaczego mnie wezwano. Ale szczegół - dowiem się we wtorek, bo wtedy jest rozprawa. Moje pytanie jest inne - czy można w sądzie starać się o zwrot kosztów za przejazd na rozprawę??? Bo jeszcze nigdy nie byłam na żadnej rozprawie. Będę wdzięczna za odpowiedź jakąkolwiek :)

Do góry