reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Steffa, ja wlasnie tez mam problem ze oje sie porodu. Niby poprzednie byly szybkie, ale dla mnie to i tak za bardzo bolalo :(. Teraz i tak niemam wyjscia

reklama
ja porodu boje sie okropnie. Obawiam sie ponownie cholestazy , szpitala i wywolywania porodu. No ale to wszystko jest do przezycia ;)

Ja jak szlam rodzic Nele to miałam w domu ospę i szkarlatynę. Masakra

Happy ja tylko jeden porod miałam spontaniczny, cała reszta wywoływana z rożnych powodów. Moja fobia to cc

Ja się tylko bałam komplikacji, że coś się stanie, że cesarka nagła albo kleszcze, albo będę rodzic i rodzic i rodzic i nic. W sumie bólu się nie bałam , przynajmniej wiadomo ze kiedyś boleć przestanie . Spokojnie mogłabym jeszcze rodzic ale z pewnością ze wszystko dobrze się skończy.

Dorota a Ty przechodziłas ospę ?

Tak ja przechodziłam ospe, jak przechodziłam to dobrze prawda?
M pojedzie z nim do lekarza ale teraz już nic nie poradzę cokolwiek by to było.

U mnie 4 cc, boję się ale będę dzielna, boję się bólu po ale myślę o dziecku, ból się jakoś przeżyję, choć pewnie bliżej porodu tu będę przerażona hi

słodka ja miałam trzy cc, na ostatniej dostałam blokade od pasa w dół, jak zobaczyłam swoje nogi w górze to zemdlałam. Potem przez 7 mc śniła mi się sala operacyjna.. ehh gdyby mi ktoś naturalnie pozwolił rodzić, to bym się chyba tak nie bała. Pierwszego rodziałam 22 h z kroplówka przy boku i bólu już nie pamiętam.. No i do tego mdłości do 5 mc w każdej ciaży, wymioty całymi dniami.. brr, chociaż ten zapach dziecka, słodkie nóżki, te wszystkie gadżety, teraz są takie piękne!

happymama i poziomki jesteście niezniszczalne :p

lenka beblanie no właśnie :D

reklama
hej

przeczytalam i prawie nic nie pamietam

witam nowe mamy

dorota moje dzieci 2 razy przecodzily ospe,ospa w ciazy jest niebezpieczna

stefa jaki profil dzialalnosci plaujesz otworzyc ? dzieki za komplement

lenka jak chlopcy,zdrowi ? dzieki za mile slowo

annaoj ja myslalam ze Tyjuz pracujesz,super te Twoje szalenstwa blotne

happy slicznie wygladasz

pozdrawiam wszystkie