reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Annaoj a kto Cie wciągnął w rajdy?
Pamietam, pamietam dlatego podjęłam taka a nie inna decyzje ;p

Stefa na kolano i klap w dupsko! Zaglądaj czesciej.
Trzymam kciuki juz z tok za Teoj interes, musi wkoncu wyjsc;)
Ciaza po 30 to zupełnie co innego :) zreszta takiego maluszka tez inaczej sie odczuwa:)
wszystkiego dobrego dla koleżanki, lekarza bym zatłukła bo nie wolno jej było jechać!
Ostatnio bardziej skupiona byłam na handlu czysto zarobkowym niz moim handmade, niestety z braku czasu:/

Doris jak tam?

Dorota super ze dzidzia zdrowa.

U mnie bez większych zmian

reklama
Dorota super że jest serduszko!

Stefaa coś czuje że jeszcze się zdecydujesz :p a Poziomki ma racje ciąża i macierzyństwo po 30-tce jest piękne i dużo bardziej dojrzalsze i intesywne niż po 20 -tce ;) tak ja to odczuwam przynajmniej.

Anna_oj super masz hobby!

u mnie nic nowego, brzuch rośnie, maluch kopie całymi dniami :D zaczęła mi się zgaga i twardnienia brzucha to z tych mniej przyjemnych dolegliwości.

Ja pierwsze urodzialm majac 29 wiec niewiem jak to z ciaza po 20, ale moja mama mowi wlasniemyak jak Wy. Onapierwsze urozila majac 23, a mnie majac 30.

Moja pokrzywka jest takas dziwna. Pojawia sie codziennie ok 23, a rano jej nie ma. W piatek ide do gina, ciekawe co powie.

Dziewczyny macie w ciazy robione crp? Ja w poprzednich nie mialam, a teraz tak i niewiem po co?

Hej
U mnie wszystko dobrze, dziś czuję się rewelacyjnie, nic mnie nie boli, nie ciągnie, Mały kopie :-)
Pogoda wiosenna, jest 14 stopni i świeci słońce, aż nie chce się w domu siedzieć!

Słodka owsianka, mi crp robili dwa razy w szpitalu jak byłam

Witam Resztę Dziewcząt!!!

Doris super ze lepiej się czujesz.

Mój Alan ma około 18 kropek takie okrągłe, swędzi go to, u mnie lekarz na urlopie, zostawiłam go w domu bo ma kaszel i katar, od dziś te swedzace kropki, może to być ospa?
Będę musiała m wysłać z Alim do lekarza wieczorem

hej dawno nie zaglądałam...
Poziomki odpoczywaj ile się da....ja po krwotoku przez krwiaki...plamiłam jeszcze mc....okropne to jest.....
Doris oj muszę sie zarazić twoim opttymizmem...bo cos mi go ostatnio brak.... ;/ schizy mi się włanczają ..
Teraz odpoczywam u mamy...wktórce wracam do domu.
Dorota ospa...no w sumie możliwe..panuje frnaca teraz ...kurde bałabym się przy ciąży....choć najgorsze są świnka i różyczka...
HappyMama uroki 2 trymestru....

Ze mna ostatnio cos nie tak. Ogolnie to lubie zamieszanie i spotykac sie z ludzmi, a ostatnio dobrze czuje sie sama, tzn zawsze jakies dziecko jest przy mnie ;), ale mam na mysli kolezanki. Nie mam o czym rozmawiac, no brak tematow.

Happy i tak wole Twoje dolegliwości od moich ;)

Słodka moze Ty masz uczulenie na chłopa ??[emoji23]
A tak na poważnie moze materac odśwież albo proszek lub płyn?
Potrzebujesz spokoju widocznie, ja tez tak miewam w ciazy.

Doris moze mały sie przekręcał?

Dorota moze faktycznie ospa.

reklama
słodka bo Ty jeszcze na naszym nocnym beblaniu nie byłas, haha tematow zawsze za dużo:)

ja dziś z Trójka w domu, D mi się rozchorował, a reszta ma rekolekcje, wiec nie ma szkoły. U was tez tak jest ??

Wczoraj byłam na takim babskim wieczorze, winko, makijaż, fotki ii zaproponowali mi sesje zdjęciową do jednego z butików odzieżowych- uśmiałam się do łez- bo ja nadal XL :D

happymama powiem Ci, że ta moja fobia związana z ciążą, to raczej związana jest własnie z porodem .. nie boję się samego dziecka. Jak to przeskoczyć :)

Do góry