reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki, no wlasnie niewiem od czego. Wypilam herbate z cytryna i po godzinie wygladalam jakbym brala kapiel w pokrzywach.wypialm wapno od dzieci i narazie zeszlo. Oby nie wrocilo.

Ivi, u nas podobna historia ;)

reklama
Ivi witaj i gratulacje!
Niespodzianki chodzą po ludziach ;)

Mmufinka ja tez sie na tym łapie ale staram sie czasem cos sobie kupic:) A spodnie cuuudne szare :D

Słodka a umylas cytrynę?

Hej
U mnie nic nowego więc czytam, mało piszę. Boli mnie dziś kręgosłup i w pachwinach coś ciągnie, chyba Mały się przesunął w jakies inne miejsce, bo kopie mnie z boku :-)
Ciężarówki, brakuje mi Waszych suwaczków ciążowych!!!!!

Dziewczyny bo nie wiem czy ja jestem dziwna czy ludzie. Goska skończyła 16 lat i podjęłam decyzje aby isc z nią do lekarza po i wybrać antykoncepcję. Ona nie zaczęła jeszcze wspołżycia ale nie chce zeby jak przyjdzie moment liczyła na to ze chłopak bedzie miał gumkę. Jest młoda ale nie oszukuje sie i wiem ze w tym wieku wszystkie uczucia odczuwa sie silniej i jak sie zakocha i straci głowę to na próżno szukać rozsądku. Chce zeby miała czas na założenie rodziny. Poruszyłam ten temat na jednym z forum mam w uk bo spytałam czy gdyby chciała moze isc sama do lekarza. Odezwali sie mnóstwo młodych dziewczyn, ktore krytykują mnie i mówią ze one o seksie to jeszcze nie myślały. Ja nue bede udawać ze nie ma tematu ani nie zamknę hej w domu na klucz. Zrobię co postanowiłam. Co Wy myslicie?

Dziewczyny, tak mnie dziś ciągnie w pachwinach i w kroczu, że nie daję rady. Jak siedzę czy leżę jest ok ale jak muszę wstać to jest strasznie. Martwię się

reklama
Doris myślę że Młody mógł się tak ułożyć i dlatego ciagne i boli, jak się martwisz może zadzwoń do swojego gina i zapytaj , będziesz spokojniejsza. Doskonale Cię rozumiem bo ja z Olkiem miałam ciągle jakieś schizy . A może po prostu się organizm buntuje i domaga odpoczynku.

Poziomki myślę że dobrze robisz. Jedynie nie chciałabym żeby moja córka w tak młodym wieku brała tabsy. Ja bardzo żałuję że wcześniej nie wiedziałam o npr, o tym ile sygnałów wysyła ciało i ze można to wykorzystać. Troszkę nie rozumiem reakcji tamtych kobiet, tez bym wolała żeby w tym wieku dzieciaki nie uprawiali seksu ale no właśnie , nie na wszystko mamy wpływ a chyba lepiej mieć wszystko w miarę pod kontrolą a nie udawać ze nie ma problemu albo zamiatac go pod dywan .

Do góry