reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki, no wlasnie niewiem od czego. Wypilam herbate z cytryna i po godzinie wygladalam jakbym brala kapiel w pokrzywach.wypialm wapno od dzieci i narazie zeszlo. Oby nie wrocilo.

Ivi, u nas podobna historia ;)

reklama
Ivi witaj i gratulacje!
Niespodzianki chodzą po ludziach ;)

Mmufinka ja tez sie na tym łapie ale staram sie czasem cos sobie kupic:) A spodnie cuuudne szare :D

Słodka a umylas cytrynę?

Hej
U mnie nic nowego więc czytam, mało piszę. Boli mnie dziś kręgosłup i w pachwinach coś ciągnie, chyba Mały się przesunął w jakies inne miejsce, bo kopie mnie z boku :-)
Ciężarówki, brakuje mi Waszych suwaczków ciążowych!!!!!

Dziewczyny bo nie wiem czy ja jestem dziwna czy ludzie. Goska skończyła 16 lat i podjęłam decyzje aby isc z nią do lekarza po i wybrać antykoncepcję. Ona nie zaczęła jeszcze wspołżycia ale nie chce zeby jak przyjdzie moment liczyła na to ze chłopak bedzie miał gumkę. Jest młoda ale nie oszukuje sie i wiem ze w tym wieku wszystkie uczucia odczuwa sie silniej i jak sie zakocha i straci głowę to na próżno szukać rozsądku. Chce zeby miała czas na założenie rodziny. Poruszyłam ten temat na jednym z forum mam w uk bo spytałam czy gdyby chciała moze isc sama do lekarza. Odezwali sie mnóstwo młodych dziewczyn, ktore krytykują mnie i mówią ze one o seksie to jeszcze nie myślały. Ja nue bede udawać ze nie ma tematu ani nie zamknę hej w domu na klucz. Zrobię co postanowiłam. Co Wy myslicie?

Dziewczyny, tak mnie dziś ciągnie w pachwinach i w kroczu, że nie daję rady. Jak siedzę czy leżę jest ok ale jak muszę wstać to jest strasznie. Martwię się

reklama
Doris myślę że Młody mógł się tak ułożyć i dlatego ciagne i boli, jak się martwisz może zadzwoń do swojego gina i zapytaj , będziesz spokojniejsza. Doskonale Cię rozumiem bo ja z Olkiem miałam ciągle jakieś schizy . A może po prostu się organizm buntuje i domaga odpoczynku.

Poziomki myślę że dobrze robisz. Jedynie nie chciałabym żeby moja córka w tak młodym wieku brała tabsy. Ja bardzo żałuję że wcześniej nie wiedziałam o npr, o tym ile sygnałów wysyła ciało i ze można to wykorzystać. Troszkę nie rozumiem reakcji tamtych kobiet, tez bym wolała żeby w tym wieku dzieciaki nie uprawiali seksu ale no właśnie , nie na wszystko mamy wpływ a chyba lepiej mieć wszystko w miarę pod kontrolą a nie udawać ze nie ma problemu albo zamiatac go pod dywan .

Do góry