reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Wesolamamusia, tak mieszkam w Gdyni :)

Ciężarówki jak u Was ? Dziś słabe ciśnienie mnie głowa boli wiec domyślam się ze Wy też pewnie dziś nie najlepiej...

Ja wykrakalam młoda chora ;(

reklama
U mnie w miarę dobrze tylko zaczyna mi dokuczać kręgosłup i coraz ciężej się robi przy kucaniu, schylaniu itp. Ja mam już spory brzuszek, w każdej ciąży mam spory więc lekko nie jest i lepiej nie będzie. No ale nie Maluch sobie tam spokojnie rośnie :-)

Wesoła ja tez nie Libię zakupów z dziećmi a M jak na złość często lubi je ciągać. Dla mnie to tylko stres.

U nas wszyscy śnięci dzisiaj, faktycznie cos wisi w powietrzu.
Ja sie ratuje kakao bo mdlosci dają czadu:/
Katar nadal mnie trzyma:(

Mmufinka zdrowka dla córy.

Doris pokazuj fotę !!

zdjęcie z zeszłego tygodnia, już teraz jest większy :-)

21 tc 25.01.2016.JPG

Załączniki

• 21 tc 25.01.2016.JPG
    21 tc 25.01.2016.JPG
    42,6 KB · Wyświetleń: 72
Dziś miałam mieć Gina prywatnie, ale policzylam wszystko i doszłam do wniosku że serduszka może jeszcze nie być i wczoraj byłam u Gina na Ip, ciąża o 13 dni młodsza ale ja wiem ze u mnie późno owulacja itp. 9 dni wcześniej gin nic nie widział no nic nie było a wczoraj już był pęcherzyk i ciałko żółte i wszystko tam gdzie ma być bez serduszka bo jest to 4/5 tydzień, zrobiłam betę i jest prawie 11 tyś, jutro znów beta. Jestem dobrej myśli, wiem że wszystko późno bylo że jeszcze niedawno nic nie było teraz jest, beta ładna dziś mdłości i wymioty więc liczę że fasolka się rozwija. Gina przełożyłam na 15 marca

Aniu byłam u lekarza i lekarz zezwolił na ciążę ;-), tak mieszkamy na wsi i jeszcze przynajmniej z 1,5 roku pomieszkamy ;-)
Fajnie ze remontujecie, miłego lotu.

Doris ładny brzuszek ;-)

Doris zgrabniutki:)

Dorota początki stresujące, u nas pierwsze usg jest w 12tc chyba ze cos sie dzieje to wcześniej. Prywatna wizyta to £100 wiec nie wyrywam sie hehehe

mmufinka to się musimy kiedyś na wspólny spacer umówić ;) Zdrówka dla córci!!!

poziomki zdrówka dla Ciebie! Wiesz, ja ostatnio staram się robić zakupy, jak dwójka starszych jest w szkole, ale i tan najmniejszy czasem daje popalić na zakupach! No cóż, taki nasz urok :)

Doris ale słodki brzusio! :biggrin2:

dorota nie wiem co to mdłości, bo takowych nigdy nie miałam, ale oby za bardzo upierdliwe nie były!

A ja padam an pyszczek, choć nic takiego szczególnego dziś nie robiłam. Idę lulu :) Dobranoc wszystkim :)

Doris zgrabniutki brzuszek. Moj jest podobnej wielkosci o Ile nie wiekszy hehe :p tez mu juz zaczyna byc ciezko chociaz fizycznie jest lepiej niz w poprzedniej ciazy no wtedy na tym etapie mnie juz tak rwalo w pachwinach i bolalo spojenie ze ledwo lazilam a teraz na szczescie nic.

reklama
Hello
byłam dzisiaj na badaniach krewi i usg nerek i brzucha, na szczęście wsio ok.
Teraz się "uczę" i mam już dość:baffled: Za chwilę śmigam do mamy, bo Młodego tam [porzuciłam i obiadek zjem.
Jutro jedziemy na offroudowy dzień kobiet:-) :) Jeszcze "starym" autkiem, bo nowe się konserwuje i jeszcze coś tam mechanicy poczarują, ale już pierwszy kurs po mieście zaliczyłam:-) :)
Ania będzie super. Spokojnego lotu i dobrej zabawy na miejscu. Na długo lecicie?
Poziomki Fajnie było, chociaż z drobnymi zgrzytami (w tym składzie już drugi raz nie pojechałabym), ale Hiszpania piękna, chociaż nie tak jak Kanary. Już planuję, że za rok tam. Zdrówka i oby Cie mdłości opuściły. jak tam z Mamą? I jak z Gosią?
Wesołamamusia ja też nienawidzę zakupów z dzieciakami. Nawet jak razem z B jestem, to tak wszystko na szybko, wrrr
Mmufinka zdrówka dla córci.
Doris śliczny brzuszek i bardzo zgrabny.
Dorota nie stresuj się, na pewno wsio jest ok.
Happymama a Fabianek kiedy do przedszkola idzie? Jak to w DE wygląda? Wiktor chyba od maja pójdzie, niby mówi, że będzie się z dziećmi bawił i jak Alicję odprowadzamy to nie chce wychodzić, ale zobaczymy.

Lenka, Mamartusia, reszta cała HOP, HOP??!!

miłego weekendu wszystkim

Do góry