reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Wesolamamusia, tak mieszkam w Gdyni :)

Ciężarówki jak u Was ? Dziś słabe ciśnienie mnie głowa boli wiec domyślam się ze Wy też pewnie dziś nie najlepiej...

Ja wykrakalam młoda chora ;(

reklama
U mnie w miarę dobrze tylko zaczyna mi dokuczać kręgosłup i coraz ciężej się robi przy kucaniu, schylaniu itp. Ja mam już spory brzuszek, w każdej ciąży mam spory więc lekko nie jest i lepiej nie będzie. No ale nie Maluch sobie tam spokojnie rośnie :-)

Wesoła ja tez nie Libię zakupów z dziećmi a M jak na złość często lubi je ciągać. Dla mnie to tylko stres.

U nas wszyscy śnięci dzisiaj, faktycznie cos wisi w powietrzu.
Ja sie ratuje kakao bo mdlosci dają czadu:/
Katar nadal mnie trzyma:(

Mmufinka zdrowka dla córy.

Doris pokazuj fotę !!

zdjęcie z zeszłego tygodnia, już teraz jest większy :-)

21 tc 25.01.2016.JPG

Załączniki

• 21 tc 25.01.2016.JPG
    21 tc 25.01.2016.JPG
    42,6 KB · Wyświetleń: 78
Dziś miałam mieć Gina prywatnie, ale policzylam wszystko i doszłam do wniosku że serduszka może jeszcze nie być i wczoraj byłam u Gina na Ip, ciąża o 13 dni młodsza ale ja wiem ze u mnie późno owulacja itp. 9 dni wcześniej gin nic nie widział no nic nie było a wczoraj już był pęcherzyk i ciałko żółte i wszystko tam gdzie ma być bez serduszka bo jest to 4/5 tydzień, zrobiłam betę i jest prawie 11 tyś, jutro znów beta. Jestem dobrej myśli, wiem że wszystko późno bylo że jeszcze niedawno nic nie było teraz jest, beta ładna dziś mdłości i wymioty więc liczę że fasolka się rozwija. Gina przełożyłam na 15 marca

Aniu byłam u lekarza i lekarz zezwolił na ciążę ;-), tak mieszkamy na wsi i jeszcze przynajmniej z 1,5 roku pomieszkamy ;-)
Fajnie ze remontujecie, miłego lotu.

Doris ładny brzuszek ;-)

Doris zgrabniutki:)

Dorota początki stresujące, u nas pierwsze usg jest w 12tc chyba ze cos sie dzieje to wcześniej. Prywatna wizyta to £100 wiec nie wyrywam sie hehehe

mmufinka to się musimy kiedyś na wspólny spacer umówić ;) Zdrówka dla córci!!!

poziomki zdrówka dla Ciebie! Wiesz, ja ostatnio staram się robić zakupy, jak dwójka starszych jest w szkole, ale i tan najmniejszy czasem daje popalić na zakupach! No cóż, taki nasz urok :)

Doris ale słodki brzusio! :biggrin2:

dorota nie wiem co to mdłości, bo takowych nigdy nie miałam, ale oby za bardzo upierdliwe nie były!

A ja padam an pyszczek, choć nic takiego szczególnego dziś nie robiłam. Idę lulu :) Dobranoc wszystkim :)

Doris zgrabniutki brzuszek. Moj jest podobnej wielkosci o Ile nie wiekszy hehe :p tez mu juz zaczyna byc ciezko chociaz fizycznie jest lepiej niz w poprzedniej ciazy no wtedy na tym etapie mnie juz tak rwalo w pachwinach i bolalo spojenie ze ledwo lazilam a teraz na szczescie nic.

reklama
Hello
byłam dzisiaj na badaniach krewi i usg nerek i brzucha, na szczęście wsio ok.
Teraz się "uczę" i mam już dość:baffled: Za chwilę śmigam do mamy, bo Młodego tam [porzuciłam i obiadek zjem.
Jutro jedziemy na offroudowy dzień kobiet:-) :) Jeszcze "starym" autkiem, bo nowe się konserwuje i jeszcze coś tam mechanicy poczarują, ale już pierwszy kurs po mieście zaliczyłam:-) :)
Ania będzie super. Spokojnego lotu i dobrej zabawy na miejscu. Na długo lecicie?
Poziomki Fajnie było, chociaż z drobnymi zgrzytami (w tym składzie już drugi raz nie pojechałabym), ale Hiszpania piękna, chociaż nie tak jak Kanary. Już planuję, że za rok tam. Zdrówka i oby Cie mdłości opuściły. jak tam z Mamą? I jak z Gosią?
Wesołamamusia ja też nienawidzę zakupów z dzieciakami. Nawet jak razem z B jestem, to tak wszystko na szybko, wrrr
Mmufinka zdrówka dla córci.
Doris śliczny brzuszek i bardzo zgrabny.
Dorota nie stresuj się, na pewno wsio jest ok.
Happymama a Fabianek kiedy do przedszkola idzie? Jak to w DE wygląda? Wiktor chyba od maja pójdzie, niby mówi, że będzie się z dziećmi bawił i jak Alicję odprowadzamy to nie chce wychodzić, ale zobaczymy.

Lenka, Mamartusia, reszta cała HOP, HOP??!!

miłego weekendu wszystkim

Do góry