reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
U mnie w miarę dobrze tylko zaczyna mi dokuczać kręgosłup i coraz ciężej się robi przy kucaniu, schylaniu itp. Ja mam już spory brzuszek, w każdej ciąży mam spory więc lekko nie jest i lepiej nie będzie. No ale nie Maluch sobie tam spokojnie rośnie :-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Wesoła ja tez nie Libię zakupów z dziećmi a M jak na złość często lubi je ciągać. Dla mnie to tylko stres.
U nas wszyscy śnięci dzisiaj, faktycznie cos wisi w powietrzu.
Ja sie ratuje kakao bo mdlosci dają czadu:/
Katar nadal mnie trzyma
Mmufinka zdrowka dla córy.
Doris pokazuj fotę !!
U nas wszyscy śnięci dzisiaj, faktycznie cos wisi w powietrzu.
Ja sie ratuje kakao bo mdlosci dają czadu:/
Katar nadal mnie trzyma
Mmufinka zdrowka dla córy.
Doris pokazuj fotę !!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziś miałam mieć Gina prywatnie, ale policzylam wszystko i doszłam do wniosku że serduszka może jeszcze nie być i wczoraj byłam u Gina na Ip, ciąża o 13 dni młodsza ale ja wiem ze u mnie późno owulacja itp. 9 dni wcześniej gin nic nie widział no nic nie było a wczoraj już był pęcherzyk i ciałko żółte i wszystko tam gdzie ma być bez serduszka bo jest to 4/5 tydzień, zrobiłam betę i jest prawie 11 tyś, jutro znów beta. Jestem dobrej myśli, wiem że wszystko późno bylo że jeszcze niedawno nic nie było teraz jest, beta ładna dziś mdłości i wymioty więc liczę że fasolka się rozwija. Gina przełożyłam na 15 marca
Aniu byłam u lekarza i lekarz zezwolił na ciążę ;-), tak mieszkamy na wsi i jeszcze przynajmniej z 1,5 roku pomieszkamy ;-)
Fajnie ze remontujecie, miłego lotu.
Doris ładny brzuszek ;-)
Aniu byłam u lekarza i lekarz zezwolił na ciążę ;-), tak mieszkamy na wsi i jeszcze przynajmniej z 1,5 roku pomieszkamy ;-)
Fajnie ze remontujecie, miłego lotu.
Doris ładny brzuszek ;-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Doris zgrabniutki
Dorota początki stresujące, u nas pierwsze usg jest w 12tc chyba ze cos sie dzieje to wcześniej. Prywatna wizyta to £100 wiec nie wyrywam sie hehehe
Dorota początki stresujące, u nas pierwsze usg jest w 12tc chyba ze cos sie dzieje to wcześniej. Prywatna wizyta to £100 wiec nie wyrywam sie hehehe
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Poziomki no w tej ciąży wyjątkowo się stresuje.
U mnie dziś najgorszy dzień, mdłości non stop i wymioty więc jestem dobrej myśli ;-)
U mnie dziś najgorszy dzień, mdłości non stop i wymioty więc jestem dobrej myśli ;-)
wesolamamusia
Aktywna w BB
mmufinka to się musimy kiedyś na wspólny spacer umówić Zdrówka dla córci!!!
poziomki zdrówka dla Ciebie! Wiesz, ja ostatnio staram się robić zakupy, jak dwójka starszych jest w szkole, ale i tan najmniejszy czasem daje popalić na zakupach! No cóż, taki nasz urok
Doris ale słodki brzusio!
dorota nie wiem co to mdłości, bo takowych nigdy nie miałam, ale oby za bardzo upierdliwe nie były!
A ja padam an pyszczek, choć nic takiego szczególnego dziś nie robiłam. Idę lulu Dobranoc wszystkim
poziomki zdrówka dla Ciebie! Wiesz, ja ostatnio staram się robić zakupy, jak dwójka starszych jest w szkole, ale i tan najmniejszy czasem daje popalić na zakupach! No cóż, taki nasz urok
Doris ale słodki brzusio!
dorota nie wiem co to mdłości, bo takowych nigdy nie miałam, ale oby za bardzo upierdliwe nie były!
A ja padam an pyszczek, choć nic takiego szczególnego dziś nie robiłam. Idę lulu Dobranoc wszystkim
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Doris zgrabniutki brzuszek. Moj jest podobnej wielkosci o Ile nie wiekszy hehe tez mu juz zaczyna byc ciezko chociaz fizycznie jest lepiej niz w poprzedniej ciazy no wtedy na tym etapie mnie juz tak rwalo w pachwinach i bolalo spojenie ze ledwo lazilam a teraz na szczescie nic.
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Hello
byłam dzisiaj na badaniach krewi i usg nerek i brzucha, na szczęście wsio ok.
Teraz się "uczę" i mam już dość Za chwilę śmigam do mamy, bo Młodego tam [porzuciłam i obiadek zjem.
Jutro jedziemy na offroudowy dzień kobiet Jeszcze "starym" autkiem, bo nowe się konserwuje i jeszcze coś tam mechanicy poczarują, ale już pierwszy kurs po mieście zaliczyłam
Ania będzie super. Spokojnego lotu i dobrej zabawy na miejscu. Na długo lecicie?
Poziomki Fajnie było, chociaż z drobnymi zgrzytami (w tym składzie już drugi raz nie pojechałabym), ale Hiszpania piękna, chociaż nie tak jak Kanary. Już planuję, że za rok tam. Zdrówka i oby Cie mdłości opuściły. jak tam z Mamą? I jak z Gosią?
Wesołamamusia ja też nienawidzę zakupów z dzieciakami. Nawet jak razem z B jestem, to tak wszystko na szybko, wrrr
Mmufinka zdrówka dla córci.
Doris śliczny brzuszek i bardzo zgrabny.
Dorota nie stresuj się, na pewno wsio jest ok.
Happymama a Fabianek kiedy do przedszkola idzie? Jak to w DE wygląda? Wiktor chyba od maja pójdzie, niby mówi, że będzie się z dziećmi bawił i jak Alicję odprowadzamy to nie chce wychodzić, ale zobaczymy.
Lenka, Mamartusia, reszta cała HOP, HOP??!!
miłego weekendu wszystkim
byłam dzisiaj na badaniach krewi i usg nerek i brzucha, na szczęście wsio ok.
Teraz się "uczę" i mam już dość Za chwilę śmigam do mamy, bo Młodego tam [porzuciłam i obiadek zjem.
Jutro jedziemy na offroudowy dzień kobiet Jeszcze "starym" autkiem, bo nowe się konserwuje i jeszcze coś tam mechanicy poczarują, ale już pierwszy kurs po mieście zaliczyłam
Ania będzie super. Spokojnego lotu i dobrej zabawy na miejscu. Na długo lecicie?
Poziomki Fajnie było, chociaż z drobnymi zgrzytami (w tym składzie już drugi raz nie pojechałabym), ale Hiszpania piękna, chociaż nie tak jak Kanary. Już planuję, że za rok tam. Zdrówka i oby Cie mdłości opuściły. jak tam z Mamą? I jak z Gosią?
Wesołamamusia ja też nienawidzę zakupów z dzieciakami. Nawet jak razem z B jestem, to tak wszystko na szybko, wrrr
Mmufinka zdrówka dla córci.
Doris śliczny brzuszek i bardzo zgrabny.
Dorota nie stresuj się, na pewno wsio jest ok.
Happymama a Fabianek kiedy do przedszkola idzie? Jak to w DE wygląda? Wiktor chyba od maja pójdzie, niby mówi, że będzie się z dziećmi bawił i jak Alicję odprowadzamy to nie chce wychodzić, ale zobaczymy.
Lenka, Mamartusia, reszta cała HOP, HOP??!!
miłego weekendu wszystkim
Podziel się: