reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej
Wpadam na chwilę się przywitać, godzinę temu skończyłam wycieczkę po lekarzach a miałam dziś 3 wizyty i tak zeszło od rana. masakra po prostu, Cały dzień stracony!

reklama
Fabian jest zapisany od sierpnia tego roku ale czy bedzie chodzil to zobacze, on jest bardzo niesmialy i zwiazany ze mna i moze byc mu ciezko Jak nie wyjdzie to pojdzie za rok.

17+6 :)
DSC09734.JPG

Załączniki

• DSC09734.JPG
    DSC09734.JPG
    87,5 KB · Wyświetleń: 107
Happy jaki duży!!! Pięknie wyglądasz:)

Mi tez zaczął pojawiać sie brzuszek :) chyba bedzie duży :) Z tej okazji obczailam wyprzedaż w newlook i kupiłam spodnie koszulkę i bluzę ;)

Słodka od czego??

Cześć mamuśki. Melduje sie przerażona mama trójki maluchów, spodziewająca sie czwartego brzdąca :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witaj ivi ☺ ja mam jeszcze trójkę ale planuje juz niebawem kolejne ☺
Happymama ale cudny duży brzusio
Poziomki ja w ciąży co chwile miałam pretekst żeby coś sobie kupić po ciąży tylko dzieciom ☺ juz nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam
Doris a co u lekarza ? Wszystko ok ?
My dalej przeziebione ale już jest lepiej ☺

reklama
My nie planowaliśmy, los zdecydował :) świeża sprawa, bo wiem o tym dopiero od dwóch dni:) ale cieszę sie bardzo!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry