reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Doris ja się cieszę każdą ciążą bo sobie mówię że to ostatnia :p hehe

Dorota napewno jest wszystko ok, ale tak jak piszesz stres ciążowy jest dobijający czasami, ja teraz jak dziecko kopie to trochę wyluzowałam ale wcześniej to jak szłam na usg to wstrzymywałam oddech. Teraz tylko mam stres przed połówkowym usg. a potem odetchnę jak będzie wszystko ok.

Dorota gdybyś miała ochotę poczytać to kiedyś opisałam na blogu swoje odstawianie o cycka :
Link do: pożegnanie z mlekiem mamy ( część 2)

mnie też już zima dobija całkiem... jeszcze trochę

Happymama no czas kiedy czujemy kipniaczki jest spokojniejszy, kiedy masz usg polowkowe. Ja nie wiem jak dotrwam do 3 marca, najchętniej to bym poszła na IP pod pretekstem bólu, ale nie chce wariata robić skoro nic się nie dzieje. Ech starsza a glupsza hi. Dzięki za linka napewno poczytam ;-)

Poziomki, Dorota123456...hi hi, ja w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam na plusie 9 kg czyli tylko 3 więcej niż teraz i waga mi zaczęła tak wzrastać ze szybko zrobiło się plus 24 kg :szok:
podejrzewam, ze teraz bedzie podobnie, bo co wchodzę na wagę to jest więcej

dorota a więc brawo dla Lili!!!! A 3 marca już całkiem niedługo, więc wytrzymasz do wizyty :)

DzIś już lepiej, tylko jakąś chrypke mam. No i weekendzik, mężuś w domku to musimy pomysleć co tutaj ciekawego w te dwa dni porobić :)

U nas odstawianie tez max 3 noce. Zawsze czwarta noc juz spokojna, a nasze dzieci tez bez butelkowe i bez smoczkowe i bardzo cyckowe. Zwlaszcz Madzia ktora przez 13 miesiecy nie wziela do ust nic procz piersi.

Niestety auta nie mamy bo okazalo sie trzaskane :(. Ehh, ciezko zanlezc cos wartego uwagi.

Dzięki dziewczyny, u nas dziś 4 noc bez cyca i super, od 3 nocy śpi rewelacyjnie, to chyba był strzał w dziesiątkę jeśli chodzi o noce. Lili śpi ze mną, ale zastanawiam się czy nie rozłożyć jej łóżeczka. W lato napewno planuje kupić łóżko im ( teraz mają piętrowe 2 osobowe) piętrowe 3 osobowe na dole trzecie wysuwane.

Happymama u nas odstawienie poszło łagodniej niż u Ciebie, przeczytałam Twoja relacje i aż płakać mi się chciało hi.

Miłego dnia

Melduje sie i ja. Niewiele mnie pewnie kojarzy bo ja nowa tutaj. Gratuluje wszystkim ciężarówkom trzymam kciuki i podziwiam bo ja juz definitywnie stop powiedziałam. Mało mam czasu ostatnio bo ledwo wróciłam do pracy to zaczęły sie choroby. Najpierw Ania zapalenie płuc dostała potem jej brat bliźniak i najmłodsze bliźniaki z oskrzelami antybiotykiem walczyli. nie skończyło sie to i jakiś wirus najstarszego dopadł. Reszta tez juz go ma i ja wylądowałam z najmłodsza Ola w szpitalu. Dzisiaj urodziny średnich bliźniaków a ja ich nawet nie przytule, ehh

Hej
I ja się witam sobotnio. U nas dziś słonecznie ale zimno, ja póki co siedzę w domu. Obiad mam zrobony więc luzik mam.

reklama
Do góry