reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Pojawiam się i znikam a potem nie wiem co mam pisać :D
Doris jeju sliczny mężczyna ci rosnie w brzuchu!
Poziomki towja dzidzia hmmm malutka :D ale urok swój ma ! rozczulające te 1wsze skany są.....
witam resztę mam :)
Mufinka tulę mocno! masz rację nie ten czas- nadejdzie ten właściwy ! trzymam za to mocno kicuki u ciebie !:D
U mnie? rośniemy,kopiemy ....i oby tak do 38tc.... :D ano mówiłam że juz na 100% córa ? równowaga w domu bedzie 50na 50 :-D

reklama
U nas też będzie równowaga :-)
A tak w ogóle to nie mogę się doczekać lipca, czemu ciąża się tak wlecze? Wydaje mi się, że dni mają po 100h.
Ciężarówki, jak samopoczucie???

Zaglądam do was i co widzę ;)
Poziomki wreszcie wymarzony synuś w brzuszku, kciuki trzymam &&&
Za resztę ciezaroweczek tez oczywiście, nadrobilam 2strony tylko.
Mufinka nie bierz tego na siebie, musiało tak widocznie być... Ja karmilam będąc w ciąży i nie wiedziałam o niej..... dowiedziałam się w 24 tc ze jestem w ciąży ....

Witam, po przerwie, jakoś czasu mi brak, nie pamiętam kiedy tu pisałam,
U nas Po staremu, jedynie nowego członek rodziny mamy (prócz szynszyle od roku) mamy cocker spaniela angielskiego 12tyg ;) rike.
A do nowych mam jestem Eliza, rozwodka, ponownie mężatka i matka trójki dzieci jak w Suwakach..
Może uda mi sie zaglądać czasami ;)
Pozdrawiam

Doris ja podobnie jak Owsianka mam poczucie że czas zasuwa i to za szybko i wydaje mi się że się nawet nie zdażę podelektować tą ciążą a już będzie koniec a potem to już wogole czas będzie zapierniczał. Ale poprzednia ciąża też mi się strasznie ciągnęła może dlatego że więcej czasu miałam teraz niewiem kiedy dzień przeleci.

ja czuję się chwilowo bardzo dobrze i oby jak najdłużej.

cześć Eliza, fajnie że zajrzałaś :)

Liza uważaj bo sie zarazisz [emoji12][emoji12][emoji12][emoji23][emoji23]

Dziewczyny zejdę, mam takie zawroty głowy ze nawet siedzieć nie moge :(

reklama
Do góry