reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki piękny dzidziuś

Dorota ogromne gratulacje, a Ty miałaś wcześniej jakieś komplikacje, badania w ostatniej ciąży, teraz nie ma zagrożenia ?

Mufinka przykro mi bardzo, nie obwiniaj się, czasami tak bywa, maluch mógł mieć wady i natura sama zadecydowała. na forum jest wątek ciąża po poronienia, tam naprawdę można znaleźć dużo wsparcia.

My po urodzinach najstarszego , tort wyszedł pyszny

reklama
Poziomki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czekamy na kolejne zdjęcie Dzidzioli!!!

A ja Wam przedstawiam mojego synka :-) <3 <3 <3
usg 22.02.2016.JPG

Załączniki

• usg 22.02.2016.JPG
    usg 22.02.2016.JPG
    38,9 KB · Wyświetleń: 305
Poziomki brawo :-)

Doris piękny syn ;-)

U mnie Om 19.01, owulacja późno, ogólnie cykle długie, prawdziwy konkretny test pozytywny w sobotę, luteine biorę, byłam u Gina dziś po lutke, zrobił usg u zestresowalam się trochę bo póki co to endometrium pogrubione, ale Doris mnie pocieszyla że tak to ma być, na kolejną wizytę wybieram się koło 4 marca, póki co bez @,
Tylko problem bo muszę Rezygnować z piersi, w dzień Lili już od wczoraj wogole cały dzień cyca nie dostaje, w nocy kilka razy, w nocy nie umiem przestać karmić. Piersi zaklejone są, chore, ale w nocy jest Meksyk.

Poziomki, a jak Ty się czujesz? Kiedy kolejna wizyta z usg? Lepiej się czujesz niż w ostatniej ciąży na tym samym etapie? Bierzesz jakies leki na podtrzymanie?

Dorota szkoda ze najpierw nie odstawilas, byłoby Wam łatwiej. Ale juz po fakcie, teraz dbaj o siebie. Tobie termin chyba na listopad juz wypadnie?

Doris narazie śpiąca jestem i mdlosci mam. Poprzedniej ciazy chyba nic nie przebije. Leków nie biorę żadnych oprócz witamin. Następne usg ok 12tc

Dorota GRATULUJĘ!!!

Doris śliczny synuś.

Poziomki życzę Ci tego synusia ( choć wiadomo, że najważniejsze aby było zdrowe)

Mufinka przykro mi bardzo:( ale nie możesz się obwiniać, pamiętaj że to nie Twoja wina, wiem że to słabe pocieszenie...

Zakupy sie udały, obkupiłam siebie i dzieci, i nawet mąż coś dostał. Syn szczęśliwy, że w końcu dostał tego quda. Jeździł by na mim cały dzień:)

Dorota to odliczamy razem :)

Magda nawet maź! To juz poważne zakupy były [emoji12]

Dziewczyny usypiam na siedząco, dzieciaki chore heh

reklama
Ja juz w swoim łóżku trochę mi lepiej zajęłam głowę rozliczaniem swojego pita jutro podjadę złożyć do skarbówki...widocznie to nie był czas...
Śliczne maluszki ☺
Poziomka życzę syna mam nadzieje ze im tez za jakiś czas doczekam się synka ☺
Musze spać bo dwie noce nie spałam...

Do góry