reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki piękny dzidziuś

Dorota ogromne gratulacje, a Ty miałaś wcześniej jakieś komplikacje, badania w ostatniej ciąży, teraz nie ma zagrożenia ?

Mufinka przykro mi bardzo, nie obwiniaj się, czasami tak bywa, maluch mógł mieć wady i natura sama zadecydowała. na forum jest wątek ciąża po poronienia, tam naprawdę można znaleźć dużo wsparcia.

My po urodzinach najstarszego , tort wyszedł pyszny

reklama
Poziomki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czekamy na kolejne zdjęcie Dzidzioli!!!

A ja Wam przedstawiam mojego synka :-) <3 <3 <3
usg 22.02.2016.JPG

Załączniki

• usg 22.02.2016.JPG
    usg 22.02.2016.JPG
    38,9 KB · Wyświetleń: 308
Poziomki brawo :-)

Doris piękny syn ;-)

U mnie Om 19.01, owulacja późno, ogólnie cykle długie, prawdziwy konkretny test pozytywny w sobotę, luteine biorę, byłam u Gina dziś po lutke, zrobił usg u zestresowalam się trochę bo póki co to endometrium pogrubione, ale Doris mnie pocieszyla że tak to ma być, na kolejną wizytę wybieram się koło 4 marca, póki co bez @,
Tylko problem bo muszę Rezygnować z piersi, w dzień Lili już od wczoraj wogole cały dzień cyca nie dostaje, w nocy kilka razy, w nocy nie umiem przestać karmić. Piersi zaklejone są, chore, ale w nocy jest Meksyk.

Poziomki, a jak Ty się czujesz? Kiedy kolejna wizyta z usg? Lepiej się czujesz niż w ostatniej ciąży na tym samym etapie? Bierzesz jakies leki na podtrzymanie?

Dorota szkoda ze najpierw nie odstawilas, byłoby Wam łatwiej. Ale juz po fakcie, teraz dbaj o siebie. Tobie termin chyba na listopad juz wypadnie?

Doris narazie śpiąca jestem i mdlosci mam. Poprzedniej ciazy chyba nic nie przebije. Leków nie biorę żadnych oprócz witamin. Następne usg ok 12tc

Dorota GRATULUJĘ!!!

Doris śliczny synuś.

Poziomki życzę Ci tego synusia ( choć wiadomo, że najważniejsze aby było zdrowe)

Mufinka przykro mi bardzo:( ale nie możesz się obwiniać, pamiętaj że to nie Twoja wina, wiem że to słabe pocieszenie...

Zakupy sie udały, obkupiłam siebie i dzieci, i nawet mąż coś dostał. Syn szczęśliwy, że w końcu dostał tego quda. Jeździł by na mim cały dzień:)

Dorota to odliczamy razem :)

Magda nawet maź! To juz poważne zakupy były [emoji12]

Dziewczyny usypiam na siedząco, dzieciaki chore heh

reklama
Ja juz w swoim łóżku trochę mi lepiej zajęłam głowę rozliczaniem swojego pita jutro podjadę złożyć do skarbówki...widocznie to nie był czas...
Śliczne maluszki ☺
Poziomka życzę syna mam nadzieje ze im tez za jakiś czas doczekam się synka ☺
Musze spać bo dwie noce nie spałam...

Do góry