reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Dopiero teraz mogę napisać beta spadła niestety jutro do domu... pół roku mam nie zachodzić w ciążę...rycze cały dzień to był 7 tc ale zatrzymała się ok 2 tygodni temu..; (

Hej... nie wiem czemu ale to w sumie nie istotne ja i tak sobie zrobiłabym taka przerwę...dobrze ze starszej córci noc nie mówiliśmy; ( cala noc mam przeplakalam może to moja wina bo karmiłam dalej małą ale lekarz pozwolił...powiedzieli mi ze ciąża się nie rozwijała a dokładnie dowiem się za 2 tyg jak przyjdą wyniki histopatologi...3 ciążę bez komplikacji a teraz takie coś nie wierzę :(

mmufinka nie doszukuj się swojej winy , widocznie coś było od początku nie tak że ciąża się nierozwijała, za pół roku możecie starać się ponownie jeśli będziesz na to gotowa. Sciskam cię wirtualnie.

reklama
Cioteczki przedstawiam Wam mojego syna [emoji12][emoji12]
ImageUploadedByForum BabyBoom1456138994.264874.jpg

Ciaza o tydzien młodsza z Om jest 8t2d z usg jest 7t2d
Serduszko bije, jest krwiak wiec moge jeszcze plamić chyba ze sie wchłonie.
Poruszałam sie w drodze powrotnej bo nerwy mi odpuściły

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1456138994.264874.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456138994.264874.jpg
    152,3 KB · Wyświetleń: 286
Do góry