reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

poziomki ogromne gratulacje, obu szybko wszystko sie dobrze zrosło, sciskam mocno

annaoj wklepałam sobie te rase co podałas, no fajny piesek, pierwsze co mi przyszło do głowy to 'jaki dostojny'

witam nowe mamy, zapraszamy:tak:

luna kto by to pomyslał ze taki super efekt bedzie:rofl2:

mamartusia moze wypróbuj metode luny co by meza do pionu ustawic

kurcze moje dziecie tez do 1szej klasy idzie, i sie troszke boje, tym bardziej ze to 6latek, a plecak mamy upatrzony, fc barcelona, w ksiegarni, 120 zł:baffled:, u nas jeszcze swietlica dochodzi bo do szkoły dz\ieciaki autobusami dojezdzaja, i tez mam juz streas

pani do sprzatania, oj przydałaby sie przydała, ale chyba najpierw to ja bym musiała pos[przatac troszke bo wstyd

moj w domu robi niewiele, z tym ze nie ma za bardzo czasu, ja mam mu za złe ze on sie za bardzo przyzwycził ze wszystko jest zrobione i tego nie docenia, ba porzestał to nawet zauwazac no i robi sie coraz wiekszy bałaganiarz, do tego jeszcze tesciu, to juz w ogóle brak słów, zdaza sie mi poryczec ze złosci i bezsilno0sci jak patrze na ten burdel , temat rzeka

wczoraj byłam cały dzien na domku letniskowym, nawet doopsko wymoczyłam, za to dzisiaj nadrabiam zalkegłosci zaprawowe

pozdrawiam

bo zapomniałam, poziomki w ten wieczór przed twoim porodem patrze na ogromny ksiezyc o sobie mysle, kurcze pełnia, kto wie moze urodzi sie w koncu jaga;-):-D

reklama
Dziekuje za tak miłe powitanie :)
W Irlandii już długo- Mąż od czerwca 2004, Ja od listopada 2006, z przerwa kilku miesięczną na pierwszy poród w Polsce, czego chyba nigdy nie przestanę żałować :p
szukałam jakiegoś forum dla mam wielodzietnych ;) i szczerze myślałam, że nic ciekawego nie znajdę i że mam takich jak ja- chcących nawet i więcej niż trójka to na świecie już nie ma :p a tu taka niespodzianka :)
Poziomki i ja również trzymam kciuki za szybki powrót do domu, w domu najlepiej maluszkowi będzie, niech szybko dochodzi do siebie bidulka :*

Dzieki Dziewczeta:**

Lenka ja tez liczylam na ta pelnie:))

Iwona a ja wlasnie nie pojechalam do Uk bo chcialam w Pl urodzic ;))

Luna sposob zapamietam i bede uzywac;) tylko jak miec szawke zawsze pod reka? ;)

Moja zona nic nie robi w domu a jak zaczyna to szlag mnie trafia!!!! I kaze mu przestac XD

Ostatnia edycja:
Witajcie mamuśki :-)
zalogowałam się i zniknełam bo jakoś tak dziwnie z dwójeczką w tym zacnym wielodzietnych gronie;-)
no ale teraz starania idą pełną parą więc mam nadzieje ze wkrótce będę miała już pełnoprawne członkostwo:-)
Poziomki serdeczne gratulacje!!! kawał kobity z jagodzianki, oby teraz szybciutko się obojczyk zrósł!!!

Gdzie w Uk będziesz mieszkać?
Ja tez z Uk ale moją dwójkę tutaj urodziłam więc nie mam porównania do Pl

Znowu się obżarłam jak bąk. Z racji wizyty jutro wagę zaliczyłam i 13,5kg+, wychodzą słodkości.

Lenka dzięki, też tak uważam:zawstydzona/y:, gończaki to takie piękne psy
Świetlicę macie darmową?

Iwona więcej szalonych jest;-)

Poziomki a Jagusia spokojna?

Marta z nami starania szybciej pójdą;-) Nasze dzieciaki mają tak samo na imie:-)

Ło matko :) zniknęłam na kilka godzin dosłownie a tu Tyle nowych "twarzy" jak miło patrzeć, że nasz wątek rośnie w siłę :)

Marta nie masz się co krępować jak jest napisane matki trójki i nie tylko ! a tak jak annaoj pisze z nami starania pójdą szybciej ;d

Iwona, szóstkowa mama witam i uprzedzam, że nasze rozgadanie mamuśki trudno nadrobić po jednym dniu :) tu tylko regularność pomoże :)

a jak tak patrzę na coraz to nowsze mamuśki, to aż nie mogę uwierzyć, że nas tyle jest :) hmm i czemu niby w mniemaniu wielu osób trójka to już patologia :confused:

annaoj to Ci powiem, że tych kg wcale nie tak dużo.. co do pierwszej klasy to ja chyba obawiam się wszystkiego ;) pomocy w lekcjach ( teraz dzieciaki maja takie zadania, że boję się, że ja sama z tym sobie nie poradzę ;)) przeraża mnie, że w roku szkolnym jest dużo wolnego i nie wiem co z moim dzieciem zrobię. Przedszkole pracuje cały czas i nie miałam problemu.. Mój będzie miał obiady i świetlicę w szkolę, może później sam będzie wracał do domu, ale na razie myślę, że jeszcze mu na tyle nie ufam. Szkołę mam niedaleko bloku ale jest więcej za niż przeciw.

Hej.Wpadam a tu takie wiesci POZIOMKI GRATULACJE!!!niech malenstwo zdrowo rosnie oby po tym złamaniu nic malej nie bylo bo moja cora tez to miała i niestety musiala byc rehabilitowana a najmlodszy tez duzy sie urodził bo wazył 4350 troszke sie przydusil i tez niestety rehabilitacja na ktora jeździmy nadal... Ale ale mam dobra wiadomośc moje dziecko JUŻ ZACZĘŁO SAMO CHODZIĆ.Takze jest dobrze.
Witamy nowe mamusie SZÓSTKOWA MAMO o matko szóstka dzieci osobiscie mam 5 rodzenstwa nieraz wesoło było.
Rzadko pisze bo jakos czasu brak pracuje pełna parą a po pracy młody tak sie mnie uczepi że ani rusz siadac na kompa i tak zlatuje ale wypada od czasu do czasu tu wpadac bo fajne z WAS BABKI:-D:-D:-D
O doczytałam o pierwszoklasistach moja też idzie i już zapowiedziałam mojemu M że jej lekcji to on ma pilnować bo to nie na moje nerwy...Co do plecaków to warto kupić dobry firmowy mój najstarszy nosił już będzie czwarty rok i nic mu się z nim nie dzieje.

Ostatnia edycja:
Witajcie ;-)

Podczytuje Was od jakiegoś czasu ;-)
Mogę do Was dołączyć?
Niedawno skończyłam 38 lat, mieszkam w Szczecinie i jestem Mamą super trójeczki, a więc "mamą wielodzietną". Moja najstarsza córka ma prawie 19 lat, syn prawie 16, a najmłodsza pociecha Julisia 2 latka.
Obecnie jestem na urlopie i mam spory problem z zasięgiem ale jak tylko wrócę do domu obiecuję pisać więcej.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :-)

fajnie że nowe mamy chcą dołączyć:-)

luna- moje dziecię powinno pojawić w lutym...

misiarska- współczuję ci mdłości, ja się z nimi męczę już od tygodni.

reklama
Dzięki dziewczyny więc pisze bez krępacji i liczę na to ze szybko trzeci suwaczek wkleje:-)

Annaoj hehe i jeszcze nasze Alicje prawie w identycznym wieku:-)

Stefa troje to patologia hmmm jak patrzę po rodzinie z znajomych to już chyba dwójkę uwazaja za patologie bo większość jedynaki posiada:-D już widzę ich miny jak sobie trzecie zmajstrujemy:-)

Doris ale masz fajnie trzeci cukiereczek tak na koniec na osłodę, zawsze tak chciałam mieć dwójkę dzieci z małą różnicą a trzecie później ale za późno zaczęłam dzieci rodzić żeby to w życie wprowadzić:-D

Mój synek też od września zaczyna pierwszą klasę ale tutaj troszkę inaczej szkoła wyglada więc sie nie obawiam:-)

Do góry