reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Ale moze to skok rozwojowy, tym.bardziej ze ostatnio bywal nerwowy. Ja malemu czasem dawalam przeciwbólowy na nic zeby sie wyspal.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na mojego to nie działa. W sumie jakiś skok rozwojowy jest tak ok 4 roku życia. Tak się zastanawiam czy po zmianie łóżka tak kiepsko śpi. Z płaczem w nocy przybiera i nie chce iść spać. Teraz śpi koło mnie na narozniku,nie wiem czy dobrze sobie ze tak biegam z pokoju do pokoju z dzieciakiem:/ chciała bym żeby się wysłał i czuł bezpieczny. A ja bym chciała choć trochę odpocząć.

reklama
Skok rozwojowy jest prawie co.pol roku u dziecka. Nie wydaje mi sie zeby zniana lozka powodowala bole. Moj maly czasem cala nic kopal, poplakiwal a nic takiego sie nie dzialo, mijalo po kilku dniach.

Hej dziewczyny, jak tam u was? U nas juz dzis pochmurno, wczoraj bylo slonko ale zimny wiatr. Ja teraz pije kawke i za chwile jedziemy na zakupy bo lodow braklo [emoji14]

Hej wam. Od wczoraj coś mojego Kubusia łamie. Jak na razie katar i kaszel. Nie śpi mi od 3 rano:sad: i zasnąć mi nie chce. Jestem tak zjechana, ze ojej. Wzięłam go do samochodu w momencie mi zasnął, jak zobaczyłam jaki purpurowy na twarzy się zrobił cofnelam się do domu. Z samochodu go ładnie wyjęłam położyłam na łóżku i się obudził z wielkim rykiem:-( :(dzisiaj padam.

reklama
Hej dziewczyny szybko mi minal dzisiaj dzien :) rano byłam na fizjoterapii ale teraz mnie kregoslup boli :( pozniej spacerek, sklep i obiad..czekam aż mój wroci z pracy tu nie ma wolnego :)

Do góry