reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Ewa przestań go karmić, niech je tyle ile chce. Sama na Kubie wymuszalam, zeby zjadl wszystko bo glodny....to byl blad ogromny. Teraz u nas jest tak, wszystko mu przygotuję i je tyle ile chce, czyli nie wiele. Nie chce niech nie je i koniec. Bratowa męża właśnie mi uwagę zwróciła, ze przesadzam. Jej 4 letni syn nic nie chciał jeść cały Boży dzień, po każdej próbie słyszała nie i nie. Uprzedzala go ze żadnego soczku nic w tym stylu nie dostanie. Śniadanie nie, drugie śniadanie nie, obiad nie i tylko cały dzień dostawał wodę z kranu przefiltrowana a na kolację jak się rzucił to nie nadarzyła robić kanapek. Mój jak je śniadanie to godzinę. On je a ja sobie organizuje chwilę.

@KasiaMarysia23 i jak tam maleństwo Twoje?

@kinga30 jak tam córka? Troszkę lepiej? Młody nie załapał?
No kurcze sama jestem tego swiadoma a jakos dalej tak robie. Musze sie za niego wziasc. Tez mi czasem nie je przez 5godzin bo nie i sie przejmuje.. a widocznie powinnam go.olac. moze sue uda, zobaczymy na ile dam rade.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w kwestii jedzenia to nie pomogę bo mój lubi jeść. I czasem chce go nakarmić a on wszystko siam☺ Marysia też sama jadła mimo, że apetyt miała gorszy

Często mi się słabo robi, i co ostatnio zauważyłam to było mi ciężko wstać ciągle śpiąca chodzilam. I zaniepokoilo mnie też to, że szybko mi się siniaki robią. I wyszło żelazo 20
To mam podobnie jak Ty, więc chyba i ja Po robie sobie badania krwi bo też coś może jest na rzeczy n
No kurcze sama jestem tego swiadoma a jakos dalej tak robie. Musze sie za niego wziasc. Tez mi czasem nie je przez 5godzin bo nie i sie przejmuje.. a widocznie powinnam go.olac. moze sue uda, zobaczymy na ile dam rade.

A siadasz z nim do jedzenia? Tzn. Ty zajmujesz się swoim jedzeniem a syn swoim?

Często mi się słabo robi, i co ostatnio zauważyłam to było mi ciężko wstać ciągle śpiąca chodzilam. I zaniepokoilo mnie też to, że szybko mi się siniaki robią. I wyszło żelazo 20
Też tak miałam. HB niska i niskie żelazo. W wieku 19-20 lat miałam anemię. Pij pokrzywe i polecam SR Szelazo:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny:) najgorsze jest to ze on potem jak jest glodny to.jest zly, jeszcze bardziej uparty i ani sie nie bawi tylko siedzi obrażony. A jak tylko mu cis dam to od razu do zabawy i.nie ma juz czasu sam jesc.. ale wiem, wiem nie tedy droga. Zobaczymy jak pójdzie:)

Andzelika żelazo już dostalam od lekarza, służyło mi więc narazie je pobiore. Sok z pokrzywy wypróbuję☺ kasia tak ja mam swój obiad on swój☺ tak samo kolację. Na śniadanie zje kaszke która wolę mu dac żeby wszystko nie było brudne ale on też chce siam☺

reklama
Dzieki dziewczyny:) najgorsze jest to ze on potem jak jest glodny to.jest zly, jeszcze bardziej uparty i ani sie nie bawi tylko siedzi obrażony. A jak tylko mu cis dam to od razu do zabawy i.nie ma juz czasu sam jesc.. ale wiem, wiem nie tedy droga. Zobaczymy jak pójdzie:)

Będzie dobrze. Zobaczysz w końcu sam zrozumie, ze jak sam nie będzie jadł to brzusio będzie puste.

Do góry