reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Cześć dziewczyny. Niestety u nas angina:(Kasia może faktycznie przejściowe, a obiadki to dajesz papki czy grudki też się zdarzają? Bo moja długo jadła papki, do dzisiaj kaszka musi mieć odpowiednia konsystencję bo jak nie to jej się cofa☺
Zdrówka dla dzieciaczkow.
Z synkiem śpisz?

Kinga Ona wgl buzi nie otwiera. Blendowalam wszystko dokladnie.
Duzo zdrówka życzę!

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
No dzisiaj syn ze mną spał na narozniku i trzykrotnie przez sen mowil mama AAAA czyli mleko:)

U nas też słoneczko. Byłam wczoraj u koleżanki dlatego nie pisałam. Ona ma chłopczka 5 msc wcześniaczka. Na macie złapał Madziche za włosy, ta się biedna popłakała i bała się potem leżeć na macie ale jakoś przełamałyśmy lody miedzy Nimi.

U nas też słoneczko. Byłam wczoraj u koleżanki dlatego nie pisałam. Ona ma chłopczka 5 msc wcześniaczka. Na macie złapał Madziche za włosy, ta się biedna popłakała i bała się potem leżeć na macie ale jakoś przełamałyśmy lody miedzy Nimi.

Hihi to jak mój też tak lapie za wlosy i trzyma mocno

reklama
Do góry