reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Jakbym mojego męża słyszała[emoji19] tylko moj jeszcze gada że się czepiam o wszystko .
Co się dzieje z tymi chłopami.
A Twój mąż dziś kostke układał?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
To też słyszałam. Ogólnie kostka w ogródku leży, Ogólnie szykujemy sobie miejsce na grila tylko czekamy na taki jaką pogodę. Dzień dnia tam chodzimy i syn do tej pory jej nie ruszam tylko dzisiaj coś mu się uroilo. Efekt jest taki ze od tamtej pory trzyma sobie za prawą rękę w miejscu nadgarstka;być może mógł sobie naciągnąć...no ale oczywiście ja tylko potrafię mordę drzec. @kinga30 moj zazwyczaj też słucha. Akurat w momencie rozpetanua się afery przyjechali goście do teściów to wsiadlam w samochód i pojechałam na 3 godziny z domu.

Kasia a jak z tym jedzeniem poprawiło się?
Nic a nic, dzis tez po chrupku wymiotowała. Jutro do lekarza jedziemy. Ja podejrzewam, że to od tego że ma wysypke jeszcze i te zęby. Zjada aż rękawy. Dziwne, że po stalym jedzeniu, po mleku nie.

Andzelika pogadaj z mężem koniecznie, bo on mu pozwala , a Ty nie i dziecko nie wie kogo sluchac. Podwaza Ci autorytet.

Nic a nic, dzis tez po chrupku wymiotowała. Jutro do lekarza jedziemy. Ja podejrzewam, że to od tego że ma wysypke jeszcze i te zęby. Zjada aż rękawy. Dziwne, że po stalym jedzeniu, po mleku nie.

Andzelika pogadaj z mężem koniecznie, bo on mu pozwala , a Ty nie i dziecko nie wie kogo sluchac. Podwaza Ci autorytet.

Widocznie przez bólu dziąseł tak ma twój szkrab. Mojemu jak wychodziły 4 zeby naraz górne jedynki i dwójki to wymiotowal jak kot, przez co miał podrażnienia gardło.
A odnośnie męża nie widzę sensu rozmowy, tojestjak grochem ścianę. Podważa autorytet to fakt niestety, ale do niego żadne argumenty nie docierają.

Widocznie przez bólu dziąseł tak ma twój szkrab. Mojemu jak wychodziły 4 zeby naraz górne jedynki i dwójki to wymiotowal jak kot, przez co miał podrażnienia gardło.
A odnośnie męża nie widzę sensu rozmowy, tojestjak grochem ścianę. Podważa autorytet to fakt niestety, ale do niego żadne argumenty nie docierają.
Kochana może drastyczne ale palnij go w głowe.

Byłam u lekarza. Doktorka mowi że skoro po mleku nie wymiotuje to nic jej nie dolega. Przybrala na wadze. Mam sprobowac za 2-3 tyg. Nic na sile. Ciekawe jak dzis bedzie, jedziemy na samym cycu.

Kochana może drastyczne ale palnij go w głowe.

Byłam u lekarza. Doktorka mowi że skoro po mleku nie wymiotuje to nic jej nie dolega. Przybrala na wadze. Mam sprobowac za 2-3 tyg. Nic na sile. Ciekawe jak dzis bedzie, jedziemy na samym cycu.

Nie będę dziecku złego przykładu dawała;) wystarczą słowa oczywiście gdy dziecka w pobliżu nie ma. Co wloze to w przyszłości wyjme :)

Cześć dziewczyny. Niestety u nas angina:(Kasia może faktycznie przejściowe, a obiadki to dajesz papki czy grudki też się zdarzają? Bo moja długo jadła papki, do dzisiaj kaszka musi mieć odpowiednia konsystencję bo jak nie to jej się cofa☺

reklama
Do góry