reklama
G
goszczaca
Gość
To też słyszałam. Ogólnie kostka w ogródku leży, Ogólnie szykujemy sobie miejsce na grila tylko czekamy na taki jaką pogodę. Dzień dnia tam chodzimy i syn do tej pory jej nie ruszam tylko dzisiaj coś mu się uroilo. Efekt jest taki ze od tamtej pory trzyma sobie za prawą rękę w miejscu nadgarstka;być może mógł sobie naciągnąć...no ale oczywiście ja tylko potrafię mordę drzec. @kinga30 moj zazwyczaj też słucha. Akurat w momencie rozpetanua się afery przyjechali goście do teściów to wsiadlam w samochód i pojechałam na 3 godziny z domu.Jakbym mojego męża słyszała[emoji19] tylko moj jeszcze gada że się czepiam o wszystko .
Co się dzieje z tymi chłopami.
A Twój mąż dziś kostke układał?
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Nic a nic, dzis tez po chrupku wymiotowała. Jutro do lekarza jedziemy. Ja podejrzewam, że to od tego że ma wysypke jeszcze i te zęby. Zjada aż rękawy. Dziwne, że po stalym jedzeniu, po mleku nie.Kasia a jak z tym jedzeniem poprawiło się?
Andzelika pogadaj z mężem koniecznie, bo on mu pozwala , a Ty nie i dziecko nie wie kogo sluchac. Podwaza Ci autorytet.
G
goszczaca
Gość
Widocznie przez bólu dziąseł tak ma twój szkrab. Mojemu jak wychodziły 4 zeby naraz górne jedynki i dwójki to wymiotowal jak kot, przez co miał podrażnienia gardło.Nic a nic, dzis tez po chrupku wymiotowała. Jutro do lekarza jedziemy. Ja podejrzewam, że to od tego że ma wysypke jeszcze i te zęby. Zjada aż rękawy. Dziwne, że po stalym jedzeniu, po mleku nie.
Andzelika pogadaj z mężem koniecznie, bo on mu pozwala , a Ty nie i dziecko nie wie kogo sluchac. Podwaza Ci autorytet.
A odnośnie męża nie widzę sensu rozmowy, tojestjak grochem ścianę. Podważa autorytet to fakt niestety, ale do niego żadne argumenty nie docierają.
KasiaMarysia23
Kochana może drastyczne ale palnij go w głowe.Widocznie przez bólu dziąseł tak ma twój szkrab. Mojemu jak wychodziły 4 zeby naraz górne jedynki i dwójki to wymiotowal jak kot, przez co miał podrażnienia gardło.
A odnośnie męża nie widzę sensu rozmowy, tojestjak grochem ścianę. Podważa autorytet to fakt niestety, ale do niego żadne argumenty nie docierają.
Byłam u lekarza. Doktorka mowi że skoro po mleku nie wymiotuje to nic jej nie dolega. Przybrala na wadze. Mam sprobowac za 2-3 tyg. Nic na sile. Ciekawe jak dzis bedzie, jedziemy na samym cycu.
G
goszczaca
Gość
Nie będę dziecku złego przykładu dawała wystarczą słowa oczywiście gdy dziecka w pobliżu nie ma. Co wloze to w przyszłości wyjmeKochana może drastyczne ale palnij go w głowe.
Byłam u lekarza. Doktorka mowi że skoro po mleku nie wymiotuje to nic jej nie dolega. Przybrala na wadze. Mam sprobowac za 2-3 tyg. Nic na sile. Ciekawe jak dzis bedzie, jedziemy na samym cycu.
KasiaMarysia23
G
goszczaca
Gość
Ha ha nie nie śpimy osobno:/
kinga30
Cześć dziewczyny. Niestety u nas anginaKasia może faktycznie przejściowe, a obiadki to dajesz papki czy grudki też się zdarzają? Bo moja długo jadła papki, do dzisiaj kaszka musi mieć odpowiednia konsystencję bo jak nie to jej się cofa☺
reklama
KasiaMarysia23
Z synkiem śpisz?Ha ha nie nie śpimy osobno:/
Kinga Ona wgl buzi nie otwiera. Blendowalam wszystko dokladnie.
Duzo zdrówka życzę!