Ja w ogólnie nie jestem zadowolona z tych lekarzy. Byłam w szpitalu z mała bo dostała wysypki a oni mi powiedzieli że nie mają pojęcia co to jest .Ja też się zastanawiam nad szczepienie kolejnym. Po ostatnim obrzęku jaki mu wyszedł przestaje misie to podobać.
reklama
G
goszczaca
Gość
W nieciekawy sposób traktują dzieci, dziwne podejście mająTak samo do położonej nie chcieli mnie przyjąć bo stwierdzili że nic mi się nie dzieje. Dopiero w 6 mies się do niej dostałam
No właśnie, i już sama nie wiem czy iść w ogóle na te szczepienie. Do tej pory dla niej nic nie jest i nie 'chce też żeby coś się stało po tych szczepieniachW nieciekawy sposób traktują dzieci, dziwne podejście mają
Mamaa20 ja jestem w 9 ciazy, 6 poronilam tutaj w UK dopiero po ostatnim zrobili badania i to przy wielokrotnym marudzeniu moim i sie upminaniu. Ciaze mam zagrozona ale wizyte u poloznej mialam w 16 tyg i nastepna w 29 tyg Ale mam 3 skany wiecej niz ustawowo przewiduja
Gdyby nie prywatny polski ginekolog (350km w jedna strone ) to nie wiem czy bym byla dalej w tej ciazy
Gdyby nie prywatny polski ginekolog (350km w jedna strone ) to nie wiem czy bym byla dalej w tej ciazy
Masakra porostu , no tak ja całą ciążę miałam jeden skan. I prywatnie sama jeździłam prZed 6 mies patrzeć czy dobrze wszytskoMamaa20 ja jestem w 9 ciazy, 6 poronilam tutaj w UK dopiero po ostatnim zrobili badania i to przy wielokrotnym marudzeniu moim i sie upminaniu. Ciaze mam zagrozona ale wizyte u poloznej mialam w 16 tyg i nastepna w 29 tyg Ale mam 3 skany wiecej niz ustawowo przewiduja
reklama