A syna czemu nie szczepilas ?ANEK dla mnie też ale ja się za dużo o szczepieniach nie wypowiadam bo mam zgodnie z kalendarzem szczepiona tylko córkę, synek ostatni raz był szczepiony w szpitalu
reklama
Ja mieszkam w UK i się zastanawiam czy w ogóle mała to zaczepićAndzelika lepiej nie☺ szczepienia to temat rzeka ile ludzi tyle opinii. Ja akurat nie mam zgody od neurologa jeszcze, nie wiem co zrobię jak dostaniemy, narazie o tym nie myślę Marysie miałam szczepiona według kalendarza oprócz mmr mamy odroczenie od alergologa
Mogę nie szczepic. O tym decyduje ja czy chce czy nieMamaa20 a u Ciebie zmuszają do szczepień tak jak u nas czy możesz nie szczepic?
natala95
Fanka BB :)
A czemu nie chcesz zaszczepic ?I właśnie już sama nie wiem co robić teraz przyszło mi że że mam następna szczepionkę ale zastanawiam się czy iść na pierwszej nie bylam
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Bo nie wiem co to za szczepionki czy one w ogóle coś daja. W ciąży też nie zgodziłam że na żadne szcsepionki dla mnie. Słyszałam że kiedyś dziewczyna od nich poroniła.A czemu nie chcesz zaszczepic ?
reklama
natala95
Fanka BB :)
W ciazy szczepionki pierwsze slyszeBo nie wiem co to za szczepionki czy one w ogóle coś daja. W ciąży też nie zgodziłam że na żadne szcsepionki dla mnie. Słyszałam że kiedyś dziewczyna od nich poroniła.