G
goszczaca
Gość
Ja też się zastanawiam nad szczepienie kolejnym. Po ostatnim obrzęku jaki mu wyszedł przestaje misie to podobać.Mamaa20 a u Ciebie zmuszają do szczepień tak jak u nas czy możesz nie szczepic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też się zastanawiam nad szczepienie kolejnym. Po ostatnim obrzęku jaki mu wyszedł przestaje misie to podobać.Mamaa20 a u Ciebie zmuszają do szczepień tak jak u nas czy możesz nie szczepic?
Obrzeki sie zdarzaja po niektorych szczepionkach no ale to prywatna wasza sprawa nie wcinam sieJa też się zastanawiam nad szczepienie kolejnym. Po ostatnim obrzęku jaki mu wyszedł przestaje misie to podobać.
Dlatego ja nie biore 5w1Mi Marysia po szczepieniu 5w1tym ostatnim to poprostu zaczęła odlatywac, nie mogliśmy z nią kontaktu złapać, lala mi się przez ręce.
No chyba zeAle w 5 w 1 jest oczyszczony krztusiec a dla dzieci, które mają np problemy z układem nerwowym pelnokomorkowy krztusiec to zabojstwo. Jeżeli była taka reakcja po tym szczepieniu jaka by była po zwykłym krztuscu nie chce myśleć
Mój był szczepieniu 6w1 ale prócz obrzęku nic nie byloMi Marysia po szczepieniu 5w1tym ostatnim to poprostu zaczęła odlatywac, nie mogliśmy z nią kontaktu złapać, lala mi się przez ręce.
No mi chcieli zrobić tutaj w Angli że niby to chroni dzieckoW ciazy szczepionki pierwsze slysze
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka