reklama
G
goszczaca
Gość
Ja sporadycznie kiedy cokolwiek jem. Mi w ciągu dnia wystarczy tylko 2-3 kawy. Jeść nie jem i nie chudneTo już teraz wiem dlaczego tych 5 kg nie mogę zgubić☺ ja to 2,3 skibki☺
kinga30
Fanka BB :)
To Wy naprawdę mało jecie a byście widziały mój obiad mama moja zawsze się smieje że jem jak chłop☺Ja sporadycznie kiedy cokolwiek jem. Mi w ciągu dnia wystarczy tylko 2-3 kawy. Jeść nie jem i nie chudne
G
goszczaca
Gość
Ja ogromny apetyt miałam tylko w ciąży. Wciagalam wszystko jak odkurzacz. A najlepiej jadlo mi się arbuza i czereśnie sercowki . Mąż codziennie jechał do miasta i kupował mi 2 kg czeresni miałam tak gigantyczny brzuch ze w 8 msc już nie siegslam do pedałów w samochodzie bo fotel odsunięty był na maksaTo Wy naprawdę mało jecie a byście widziały mój obiad mama moja zawsze się smieje że jem jak chłop☺
Leylah
Fanka BB :)
Przecier pomidorowy, ale taki z butelki 99% pomidorów i przyprawy, co mi tam w reke wpadnieWitam dziewczyny:*
Leylah super przepisy,napewno wykorzystam.A sos pomidorowy jak robisz?
U nas też paskudna pogoda
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jak Wy to robicie,że wystarczy Wam skibka chleba na śniadanie?
Ja tez musze zjesc na sniadanie z 2 porządne kanapki albo kasze jaglana / owsiankę [emoji1] obiad tez solidny, kolacja lżejsza i jakies dwie przekaski małe.
Zaraz biore sie za pączki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
G
goszczaca
Gość
Wiecie co z mężem kręcimy sami bat na siebie. Młody codziennie, dosłownie codziennie ma nowe zabawki tzn. Samochody. No dzisiaj jak byliśmy w hurtowni rozpatrzyć się za fotelikiem samochodowym, to młody tak się przyzwyczaił że jak coś się od niego wymaga to ma coś w zamian, no i po przymierze do fotelika poleciał na dział z zabawkami i wziął mały samochodzik za 60 zl ja byłam przeciwna, a mąż niech ma toc to tylko dzieckoczasami szlag mnie trafia w niezgodności między nami, nie ma takiego kompromisu