reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Jak nigdy mała mi spała 2 godz nawet ja z nią zasnęłam na godzine. A teraz za sprzątanie trzeba się brać

To Wy naprawdę mało jecie a byście widziały mój obiad mama moja zawsze się smieje że jem jak chłop☺
Ja ogromny apetyt miałam tylko w ciąży. Wciagalam wszystko jak odkurzacz. A najlepiej jadlo mi się arbuza i czereśnie sercowki . Mąż codziennie jechał do miasta i kupował mi 2 kg czeresni:D miałam tak gigantyczny brzuch ze w 8 msc już nie siegslam do pedałów w samochodzie bo fotel odsunięty był na maksa:)

Witam dziewczyny:*
Leylah super przepisy,napewno wykorzystam.A sos pomidorowy jak robisz?
U nas też paskudna pogoda:(

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Przecier pomidorowy, ale taki z butelki 99% pomidorów i przyprawy, co mi tam w reke wpadnie;)

Dziewczyny jak Wy to robicie,że wystarczy Wam skibka chleba na śniadanie?

Ja tez musze zjesc na sniadanie z 2 porządne kanapki albo kasze jaglana / owsiankę [emoji1] obiad tez solidny, kolacja lżejsza i jakies dwie przekaski małe.

Zaraz biore sie za pączki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Andzelika arbuza to ja caly czas uwielbiam i czereśnie. Leylah ja właśnie też jeszcze jakieś przekąski i potem kolacja trochę lżejsza

reklama
Wiecie co z mężem kręcimy sami bat na siebie. Młody codziennie, dosłownie codziennie ma nowe zabawki tzn. Samochody. No dzisiaj jak byliśmy w hurtowni rozpatrzyć się za fotelikiem samochodowym, to młody tak się przyzwyczaił że jak coś się od niego wymaga to ma coś w zamian, no i po przymierze do fotelika poleciał na dział z zabawkami i wziął mały samochodzik za 60 zl :growl: ja byłam przeciwna, a mąż niech ma toc to tylko dziecko:growl::growl::growl:czasami szlag mnie trafia w niezgodności między nami, nie ma takiego kompromisu:angry:

Do góry