reklama
G
goszczaca
Gość
Chciałabym jeszcze chociaż jedno, ale powiem szczerze ze boję się ze sobie nie poradzę.Andzelika a drugie dziecko planujesz czy raczej zostajesz przy jednym?☺
natala95
Fanka BB :)
G
goszczaca
Gość
Mój ma 25 msc
natala95
A jak ma na imie bo mój synuś ma Adam a córa Weronika [emoji6]Mój ma 25 msc
Napisane na PSP3505DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Andżelika ja pracowałam w drukarani książki zeszyty byłam operatorem 4 maszyn szyjacych książki i 2 maszyn przyklejajacych książki do nich [emoji4] a teraz macierzynski
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
natala95
Dasz radę ja daje mimo że, mam dopiero 21 lat to każda da to nie jest takie straszneChciałabym jeszcze chociaż jedno, ale powiem szczerze ze boję się ze sobie nie poradzę.
natala95
I jak corka zareagowala na brata ? Sliczne imionaMoja córka w lipcu będzie miała 7 lat a synek 22 miesiące. Córka ma na imię Marianna a synek Kacper. Adam mi się też bardzo podobało[emoji5]
reklama
kinga30
Dziękuję☺ zareagowała super co było dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Bo ona nigdy nie chciała rodzeństwa, jak jej się ktoś pytał nawet w ciąży co by wolała brata czy siostrę to mówiła że psa. Na początku ciąży jak tak co chwilę, był szpital to strasznie przeżywała, że lepiej żeby tej dzidzi nie było, z czasem jak mi brzuch rósł to było trochę lepiej ale bez eufori. A jak się urodził zmiana o 360 stopni, ciągle go przytula, mówi że to jej kochany braciszek, uważa na niego, uczy zabaw naprawdę byle tak zawsze zgodni byli☺ A jak u Ciebie? Weronika to też jedno zmoich ulubionych imion☺ jeszcze mi się podoba Wiktoria i Katarzyna, do chlopca zawsze miałam większy problem☺ Właściwie oprócz Adama i Kacpra podobał mi się jeszcze Cyprian do czasu aż usłyszałam jak pani wolala w przedszkolu "Cypis"
Ostatnia edycja: