reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Andżelika ja pracowałam w drukarani książki zeszyty byłam operatorem 4 maszyn szyjacych książki i 2 maszyn przyklejajacych książki do nich [emoji4] a teraz macierzynski

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moja córka w lipcu będzie miała 7 lat a synek 22 miesiące. Córka ma na imię Marianna a synek Kacper. Adam mi się też bardzo podobało☺

reklama
I jak corka zareagowala na brata ? Sliczne imiona

Napisane na PSP3505DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję☺ zareagowała super co było dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Bo ona nigdy nie chciała rodzeństwa, jak jej się ktoś pytał nawet w ciąży co by wolała brata czy siostrę to mówiła że psa. Na początku ciąży jak tak co chwilę, był szpital to strasznie przeżywała, że lepiej żeby tej dzidzi nie było, z czasem jak mi brzuch rósł to było trochę lepiej ale bez eufori. A jak się urodził zmiana o 360 stopni, ciągle go przytula, mówi że to jej kochany braciszek, uważa na niego, uczy zabaw naprawdę byle tak zawsze zgodni byli☺ A jak u Ciebie? Weronika to też jedno zmoich ulubionych imion☺ jeszcze mi się podoba Wiktoria i Katarzyna, do chlopca zawsze miałam większy problem☺ Właściwie oprócz Adama i Kacpra podobał mi się jeszcze Cyprian do czasu aż usłyszałam jak pani wolala w przedszkolu "Cypis"

Ostatnia edycja:
Do góry