reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Ja studiowalam, trochę praktyki i staż☺ w ciążę zaszlam na ostatnim roku magisterki miałam 23 lata, w czerwcu się bronilam a w lipcu urodziłam córkę☺ miałam 24 lata, tzn jeszcze nie skończone bo jestem z września☺

Ja też coś wiem o chorobach niestety. Ostatnio młoda miała zalanie krtani a młody po raz 3 od października zapalenie ucha:( jedyny plus taki że mnie dzieciece wirusy nie ruszają

Ja pracowalam, ale akurat jak zaszlam w ciaze z Synem to tam w pracy zaczelo sie sypac, wiec od razu na L 4 i tak w sumie sie ciagnie 5 lat w domu ( kiedys dla mnie nie do pomyslenia), ale nie mialam mozliwosci wrocic do pracy, bo nie bylo z kim mlodego zostawic, a nowa prace szukac to tez bez sensu, bo zeby wyrobic na dojazdy, na nianie codziennie po ok 9 h, to nie wiem ile musialabym na dzien dobry zarabiac...

Ja już 7 lat w domu☺ jak młoda skończyła 4 lata to nawet myślałam żeby może czegoś poszukać ale okazało się, że jestem w ciąży☺

A ja od prawie 3 lat w domu siedzę. Pracowałam jako kasjer-sprzedwca-ochroniarz-magazynier :) była sytuacja że miałam już serdecznie dość po kilku latach pracy w sklepie złożyłam wypowiedzenie w trybie natychmiastowym, kierownictwo zwolnić mnie nie chciało, wezwali na dywanik i stwierdzili że odejdę jak będę w ciąży i najlepsze jest to że dwa tyg później dowiedziałam się o ciąży :)

reklama
Do góry