reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Ja studiowalam, trochę praktyki i staż☺ w ciążę zaszlam na ostatnim roku magisterki miałam 23 lata, w czerwcu się bronilam a w lipcu urodziłam córkę☺ miałam 24 lata, tzn jeszcze nie skończone bo jestem z września☺

Ja też coś wiem o chorobach niestety. Ostatnio młoda miała zalanie krtani a młody po raz 3 od października zapalenie ucha:( jedyny plus taki że mnie dzieciece wirusy nie ruszają

Ja pracowalam, ale akurat jak zaszlam w ciaze z Synem to tam w pracy zaczelo sie sypac, wiec od razu na L 4 i tak w sumie sie ciagnie 5 lat w domu ( kiedys dla mnie nie do pomyslenia), ale nie mialam mozliwosci wrocic do pracy, bo nie bylo z kim mlodego zostawic, a nowa prace szukac to tez bez sensu, bo zeby wyrobic na dojazdy, na nianie codziennie po ok 9 h, to nie wiem ile musialabym na dzien dobry zarabiac...

Ja już 7 lat w domu☺ jak młoda skończyła 4 lata to nawet myślałam żeby może czegoś poszukać ale okazało się, że jestem w ciąży☺

A ja od prawie 3 lat w domu siedzę. Pracowałam jako kasjer-sprzedwca-ochroniarz-magazynier :) była sytuacja że miałam już serdecznie dość po kilku latach pracy w sklepie złożyłam wypowiedzenie w trybie natychmiastowym, kierownictwo zwolnić mnie nie chciało, wezwali na dywanik i stwierdzili że odejdę jak będę w ciąży i najlepsze jest to że dwa tyg później dowiedziałam się o ciąży :)

reklama
Do góry